УКР РУС

Росія напала на Україну: УЄФА не пускає Динамо до Барселони та Реала, сльози гравців Шахтаря

10 квітня 2022 Читать на русском

Футбол 24 продовжує інформувати про все найважливіше у світі футболу після вторгнення Росії на наші землі й початку війни. Оновлюйте цю новину для свіжої інформації. Все буде Україна!

Підтримка для України не має меж, а от новинний редактор – має. Відтак, це вже сімнадцята новина, де Футбол 24 висвітлює російське свавілля на нашій землі.

Попередня публікація: Росія напала на Україну: Зінченко послала росіян нах*й, володар "Золотого м'яча" взяв автомат до рук

21:45. Шахтар повернувся до Туреччини після матчу з Олімпіакосом.

21:00. Артем Довбик позитивно оцінив шанси збірної України підготуватись до поєдинку відбору до ЧС-2022.

20:20. Динамо не зможе провести благодійні матчі з Барселоною або Реалом через УЄФА.

19:30. Цітаішвілі віддав асист у дебютному матчі в Польщі. Гіо протягнув м'яч з центра поля в стилі Мессі.

18:50. "Я пишаюся тим, що я – українець! Наша сила в єдності!" – Валерій Бондар передає настрій кожного з нас.

18:00. "ЗСУ на сьогодні – головна команда нашої країни, доля всіх українців зараз в їхніх руках. Дивлячись на те, як вони відбивались від ворога, переходили в контратаки, в мене така віра, гордість. Хочеться побажати їм сил, щоб ця війна якомога швидше закінчилась. Вони – справжні герої в наших очах та серцях", – слова гордості від Артема Довбика.

17:15. Віктор Леоненко не засуджує російських спортсменів, які мовчать про війну в Україні. Він вважає, що можна зрозуміти "страх сісти в тюрягу".

16:40. "Били росіян і битимемо. Це хвора нація. Вони відмолюватимуть свої гріхи не десятками, а сотнями років. Я, моя мати та старший син залишилися тут. Дружина із молодшим сином поїхали закордон. Я відчуваю, що сьогодні маю бути тут", – розповідає екс-тренер Динамо і збірної України Олексій Михайличенко.

16:05. Віце-президент азовців Андрій Санін вважає рішення не чекати на "зелений коридор" з Маріуполя одним з найправильніших у своєму житті.

15:30. Форвард дніпрян Артем Довбик оцінив перспективи подальшого існування команди. Наразі усі контракти призупинено.

15:00. Харатін відреагував на перфоманс фанатів свого клубу, які "повісили" Путіна.

14:30. "Головний тренер повинен залишати корабель останнім": Павлов розкритикував втечу Маркевича і Ко з Маріуполя.

14:00. Берлусконі публічно засудив Путіна – жахіття в Україні переважили 20 років дружби.

13:25. "Закрийте писок від нашої легенди!": відомий телеведучий став на захист Сабо після нападок угорської преси.

12:50. Мирон Маркевич закликав якомога швидше розпочати підготовку до кваліфікаційного матчу за вихід на ЧС-2022 проти шотландців.

12:15. "Нас не цікавить політика": власник Олімпіакоса неоднозначно прокоментував матч проти Шахтаря.

11:45. "Серце обливається кров’ю, коли бачиш це щодня": капітан Металіста 1925 шокований цинічним знищенням Харкова.

11:20. Екс-хавбек Динамо та збірної України Олександр Алієв розповів, чому став на захист України від рашистських окупантів.

10:50. Шахтар опублікував тепле відео з фанатами, які відвідали перший матч "гірників" у період війни.

10:10. Півзахисник Шахтаря Тарас Степаненко зізнався, що деякі футболісти плакали після товариського матчу проти грецького Олімпіакоса.

9:50. Відомий український голкіпер, а нині тренер воротарів Полісся Рустам Худжамов емоційно відреагував на фактичне знищення рашистами Маріуполя.

9:20. Колишній президент донецького Олімпіка Владислав Гельзін вирішив попрощатися з фанатами країни-агресора.

9:00. "Дайте мені Джавелінчик, я хочу парочку цих під**асів завалити": легенда Дніпра готовий захищати Україну від окупантів.

8:30. Олімпіакос – Шахтар: на благодійному матчі вшанували пам'ять 176 вбитих українських дітей – зворушливі кадри акції.

9 квітня

21:15. Віталій Миколенко після перемоги Евертона над МЮ отримав зворушливий лист від стюарда, який передав гроші на підтримку України.

20:35. Польські ультрас знову демонструють солідарність з Україною. Акція з Путіним на шибениці у футболці Спартака.

20:00. Шахтар вийшов на перший благодійний матч проти Олімпіакоса у футболках на честь міст-героїв України. Поєдинок завершився мінімальною поразкою "гірників".

19:15. Українець з АПЛ, якому заборонили грати за збірну України, теж підтримує нас.

18:40. Динамо оприлюднило імена 5 суперників, з якими планує зіграти впродовж квітня.

18:22. "Стадіон реконструкції не підлягає": невтішний вердикт щодо арени чернігівської Десни після бомбардування росіян.

17:57. Воротар молодіжки Динамо Руслан Нещерет після поразки від Спортінга в Юнацькій ЛЧ не втрачає бойового духу.

17:37. Маріуполь втратив геть усю інфраструктуру. Окупанти зруйнували стадіон, базу, спорткомплекс, офіс та тренувальні поля.

17:17. Снейдер відіграв матч на підтримку України. Тріумфатора Ліги чемпіонів просто не впізнати.

16:16. Шахтар відмовив Інтернасьйоналу в оренді Алана Патріка."Гірники" мають інші наміри щодо бразильця, якого раніше сватали на правах натуралізації у нашу збірну. Даріо Срна оприлюднив плани Де Дзербі в Шахтарі та зворушливу позицію італійця щодо України. Нові пропозиції були, але гроші тепер не цікавлять тренера.

15:15. Левченко анонсував аукціон від екс-зірок світового футболу для України. Серед них 2 німецькі чемпіони світу та фіналісти Мундіалю, які представляють Нідерланди.

14:14. Шахтар провів перше тренування у Туреччині. Донецький клуб показав фото возз'єднання за кордоном. У розпорядженні Де Дзербі наразі 16 гравців і жодного форварда.

13:44. Американський клуб зробив розкішну форму в кольорах України. Уся виручена з продажу сума надійде на рахунки допомоги українцям.

13:13. Шотландія – Україна: УЄФА запропонував нові дати матчу відбору на ЧС-2022, результат якого мають зарахувати у рамках двох турнірів. УАФ близька до остаточного рішення.

12:12. Ракицький повертається у Шахтар. Український захисник після відходу з Зеніта тренувався з Металістом, а тепер його "сенсаційний камбек" анонсував Даріо Срна.

11:11. Керівництво Борусії агітує фанатів купувати квитки на матч проти Динамо. "Є речі набагато важливіші за футбол", – черговий жест допомоги українському народові від німецького гранда.

10:10. Пятов у товариському матчі дебютував за Металіст, взявши участь у розгромній перемозі над збірною України серед людей з вадами слуху.

09:09. Хавбек збірної України продовжить кар'єру в Еспаньйолі. Ще одна наша футболістка перебралася до європейського клубу. Команда з Барселони є лідером другого дивізіону чемпіонату Іспанії.

8 квітня

22:59. Агент Артема Довбика чітко пояснив межі співпраці форварда збірної України з Динамо. Наразі він не гратиме за команду Мірчі Луческу.

22:15. Андрій Шевченко показав світу масові смерті українців після бомбового удару росіян по вокзалу Краматорська – емоційне звернення легенди.

21:01. Колишній гравець Динамо розповів, як пережив пекло в Маріуполі: "З життям прощались не раз і не два".

19:48. Форвард Шахтаря, який зараз виступає за німецьку Ганзу, Данило Сікан продав свою медаль чемпіона світу U-20. Майже мільйон гривень піде на допомогу ЗСУ.

19:05. Нападник СК Дніпро-1 і збірної України Артем Довбик приєднається до Динамо для участі у благодійних матчах.

18:30. Шахтар віддав Богдана В'юнника в оренду швейцарському гранду. Перспективний форвард молодіжної збірної України виступатиме за Цюріх.

17:52. Екс-півзахисник збірної України Євген Левченко категорично проти повернення в команду Ярослава Ракицького, визначивши точку неповернення для зрадників.

17:10. Київське Динамо узгодило благодійний матч з Борусією Д – відомі дата і місце поєдинку. Тим часом колишній захисник "біло-синіх" Кирило Петров перебрався у польський клуб, за який вже виступав сім років тому.

16:35. Головний тренер Шахтаря Роберто Де Дзербі дав перший коментар після возз'єднання з командою у Туреччині за більш ніж місяць перерви.

16:05. Шахтар оголосив суперників і розклад благодійних матчів на підтримку України.

14:40. "Зараз головне завдання – залишитися живими": легенда Зорі відреагував на чутки про можливість зникнення клубу.

13:50. "В сенсі, бл*дь, "обе стороны были неправы"?" – Зінченко відмовився давати інтерв'ю російському блогеру.

13:20. Шахтар затвердив перший благодійний матч – 46-разові чемпіони у суперниках.

12:50. Левченко не виключив зникнення Динамо і Шахтаря: "Це буде повним крахом українського футболу".

12:25. "Алієв – нормальний пацан": інтерв'ю Любомира Кузьмяка з Тарасом Пінчуком. У другій половині "нульових" він намагався пробитись до першої команди київського Динамо, а зараз взяв до рук зброю, щоб захищати Україну.

11:45. Легенда українського футболу Олександр Шовковський тонко потролив окупантів через російську мову.

11:20. Народний депутат підтримує надання Україні прямої путівки на ЧС-2022 та має питання до Ракицького.

11:00. "У Чехії скрізь українські прапори": російський гравець після місяця війни не розуміє вигнання з Європи.

10:30. "Коли Донецьк стане українським? Як тільки у мавзолей ляже новий Володимир. Який перший матч повинен відбутися на Донбас Арені? Матч збірної України і збірної світу. Він завершиться внічию. Як символ того, що суть спорту – робити людей кращими, а не вчити нездоровій агресії", – вважає голкіпер Шахтаря Андрій Пятов.

10:10. "Російські орки просто знищують все українське": Вакарчук показав відео зруйнованої арени в Чернігові.

9:50. Тим часом Роберто Де Дзербі приєднався до Шахтаря в Туреччині. Італійський тренер, на відміну від кількох своїх асистентів, не залишив команду в складний час.

9:20. ВАЖЛИВО! Суркіс і Луческу вирішили долю Динамо на зустрічі в Бухаресті.

9:00. "Звірства підтримуються керівництвом цієї недокраїни – Росії": тренер Динамо видав палку промову до Заходу.

8:30. Тайсон переманив у свій клуб бразильця із Шахтаря – перехід закрили в останній момент.

7 квітня

23:35. "Усі зароблені гроші від цих матчів підуть на допомогу нашим ЗСУ. Для футболістів це буде хороша нагода прославити Україну та нагадати усьому світу про війну на нашій землі", – Михайло Мудрик пояснив головну мету благодійного турне Шахтаря.

23:10. Динамо зіграє проти колишнього клубу Луческу – виручені гроші передадуть на підтримку українських сиріт.

22:40. Шахтар слідом за Динамо також проведе спаринг в Польщі. У "гірників" попереду дуже насичений графік товариських матчів.

21:55. Денисов пояснив, чому не дає слово лицемірним "проукраїнським" медійникам з Росії.

21:10. Капітан збірної України з футзалу замінованою дорогою вибирався з-під обстрілів у Херсоні.

20:30. "До нас війна зайшла прямо в будинок. Ми з родиною жили в Ірпені, будинок був окупований. Відчули весь цей жах, який там був. Ми поїхали, як тільки війна розпочалася, але там залишилися наші охоронці, яких розстріляли", – розповідає президент Вереса.

20:00. Вінгер Ворскли працевлаштувався в Білорусі. Декого злочинний режим вусатого не турбує.

18:45. У Росії призупиняють трансляцію Кубка Англії. А от президент УЄФА на другий місяць війни не бачить причин для припинення трансляцій єврокубків у Росії. Ганьба.

17:40. Влада Зінченко звернулася до дружин російських ґвалтівників: "Як ти з цим, бл**ь, дияволом плануєш далі жити?"

17:00. Динамо поступилося Спортінгу та вилетіло з Юнацької Ліги чемпіонів. Українці U-19 майже створили подвиг на характері, але трішки не вистачило. Єврокубки для нас завершилися.

16:20. Суркіс, гравці та тренери Динамо підтримували молодіжку в матчі Юнацької ліги УЄФА.

15:25. Гравці Динамо U-19 вийшли на матч проти Спортінга в Юнацькій лізі УЄФА, загорнувшись в українські прапори.

14:55. Черговий український стадіон зазнав шокуючих пошкоджень – там проводила тренування місцева команда.

14:30. Екс-форвард збірної України може перебратися в Туреччину – він так і не дебютував за Полісся в офіційному матчі через напад Росії.

13:50. Знаменитий грузинський клуб допоміг українським переселенцям, якими опікується Шахтар у Львові.

13:25. Шахтар починає збори у Туреччині – українці вже очікують на легіонерів та тренерів.

13:00. "Страшна вирва глибиною 5-6 метрів": батько відомого олімпійця показав жахливі кадри стадіону в Чернігові.

12:30. Буффон особисто зустрівся з юним українським футболістом, якому вже знайшли команду в Італії – емоційне відео.