УКР РУС

Росія напала на Україну: Вернидуб став чемпіоном, Суркіс та Луческу готуються відроджувати наш футбол

29 квітня 2022 Читать на русском

Футбол 24 продовжує інформувати про все найважливіше у світі футболу після вторгнення Росії на наші землі й початку війни. Оновлюйте цю новину для свіжої інформації. Все буде Україна!

Підтримка для України не має меж, а от новинний редактор – має. Відтак, це вже двадцять друга новина, де Футбол 24 висвітлює російське свавілля на нашій землі.

Попередня публікація: Росія напала на Україну: Динамо і Шахтар можуть втратити тренерів, зникнення італійського кіпера-воїна

23:45. Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий розповів про можливість для українських команд зіграти в інших чемпіонатах.

22:55. Маркевич знайшов пояснення звірств окупантів у Маріуполі та відповів на звинувачення Суркіса щодо роботи на Росії.

Вони – за нас стіною! Нехай ваша віра в ЗСУ буде незламною, а вдячність воїнам – безмежною!

22:10. Андрій Павелко відповів на заклики вручити збірній України путівку на ЧС-2022.

21:27. Президент Динамо Ігор Суркіс готовий після перемоги України допомагати іншим вітчизняим клубам відновити функціонування.

21:00. Челсі вже має пріоритетного власника після Абрамовича – вистачило ставки у 4 млрд фунтів, частина з яких піде на допомогу українцям.

19:50. Мірча Луческу емоційно спростував чутки про відхід з Динамо, а його асистент Огнен Вукоєвіч вже хоче організувати матч киян із Динамо Загреб на НСК Олімпійський у Києві.

18:55. УПЛ взяла участь у засіданні Асоціації Європейських Ліг, шукаючи фінансову підтримку.

18:25. Поки Юрій Вернидуб зі зброєю в руках боронить Україну від окупантів, його Шериф достроково став чемпіоном Молдови.

17:45. Роман Яремчук допомагав доставити бронежилети у Чернігів – посприяли й інші українці за кордоном.

17:20. Захисник Альянса Руслан Пісний вступив до лав нацбатальйону, аби боронити країну від російських окупантів.

16:56. Україна може отримати квоту Росії в єврокубках. Водночас УЄФА готує кілька варіантів. Офіційний розгляд відбудеться через кілька тижнів. УАФ тримає на контролі процес подальших санкцій проти росіян, чиї футболісти мовчки схвалюють масові вбивства та інші знущання над беззбройними українцями, які здійснює окупаційна армія під гаслами путінського нацизму.

16:46. Зоря повністю припинила фінансування команди. За повідомленнями ЗМІ, в луганському клубі дуже важка ситуація.

16:16. Динамо могло підписати форварда, але перехід зірвався через повномасштабну війну. Футболіст, зрештою, обрав криваві московські гроші.

15:15. На стадіоні в Бородянці росіяни виорали фашистський символ й облаштували бліндажі. Вулиці українських міст на Київщині переповнені свідченнями численних злочинів російських мерзотників.

14:14. Маркевич зізнався, чому не поїхав з України після початку повномасштабної війни. Знаменитий тренер допомагає грошима, їжею зі свого кафе та гуманітарними вантажами на Схід.

13:13. Коноплянка готовий зі зброєю в руках захищати Україну. Євгена надихнули успіхи в комп'ютерній грі.

12:32. Збірна України отримала суперника на товариський матч. УАФ офіційно анонсувала перший спаринг "синьо-жовтих". Це потужний клуб з топ-ліги, який зовсім недавно жорстко пройшовся по Шахтарю в ЛЧ.

12:12. Клуби УПЛ новий сезон можуть розпочати в іноземних чемпіонатах. Українська команда розробляє революційний план. Є, проте, й альтернативні варіанти збереження футболу в умовах війни.

11:11. "Снилося, що я вбив цього придурка Путіна у його бункері": легенда Металіста волонтерить у бронежилеті від Маркевича. А раніше "ставився до Путіна відносно лояльно". Вважав адекватними і російських футболістів. Після 24 лютого настало велике прозріння.

10:10. Ярмоленко посприяв порятунку батьків дружини Яремчука. Родина Романа пережила 43 дні пекла, поки Андрій не допоміг її вивезти.

09:09. Шахтар планує провести матч з Манчестер Сіті. Даріо Срна озвучив плани "гірників" стосовно благодійного турне влітку. Тим часом Шахтар втрачає тренера, який вирішив піти своїм шляхом після роботи з Де Дзербі.

08:08. Відомі коментатори зустрілися у лавах Збройних Сил України – фото дня надихає.

28 квітня

21:25. Деякі українські клуби можуть припинити існування через війну. Андрій Павелко підтвердив, що важко буде зберегти футбольну карту України.

20:40. Пам'ятаєте, як Вукоєвіч і Віда на ЧС-2018 перемогу над Росією присвятили Україні? "Ми були пророками", – каже Огнєн.

20:20. Роман Яремчук важає, що в Україні має бути тільки одна мова – українська.

19:55. "Наші футболісти теж захищають батьківщину, як солдати", – Ігор Суркіс розповів про благодійне турне.

19:10. Олександр Поворознюк знову запалив! "Будуть вони біжать, на*уй, ті рашики бл*ть, на велосипедах на*уй". =)

18:20. "Звичайно я розумів, що щось буде, але не думав, що їм вистачить розуму нападати на Україну з усіх сторін. Розумів, що можуть бути провокації в Донецькій та Луганській областях, але те, що вони підуть так і будуть таке коїти в нашій країні, я не міг уявити в найстрашніших фантазіях. Я у кіно такого не бачив, що відбувається зараз", – каже Роман Яремчук.

17:25. Євген Коноплянка разом з Романом Зозулею та гравцями Динамо допомагає українській армії. Одноклубники з Польщі також не стоять осторонь.

16:00. Головний тренер СК Дніпро-1 Ігор Йовічевіч опинився на тренуванні Динамо в Хорватії.

15:26. Шахтар розглядає польський стадіон для домашніх ігор у Лізі чемпіонів.

14:19. "Не хочу, щоб такі бл**і ходили спокійно": Миколенко повідомив про компанію, яка наживається на армії.

13:55. Вінгер Краковії Євген Коноплянка висловив захоплення українцями й різко засудив дії переважної більшості росіян.

13:35. Барселона змінить домашній стадіон на цілий сезон – війна в Україні вплинула на ситуацію.

13:00. Зірка Шахтаря перебуває на радарах борця за єврокубки з АПЛ. Перемовини інтенсивно просуваються.

11:16. Юні гравці Миная, які втікали від війни, провели перші тренування у клубі Серії А: позитивне відео.

10:03. "Розраховую, що йдеться не про участь в ІПСО ворога": Маріуполь відреагував на чутки про припинення існування.

9:30. "Моїм друзям на фронті дуже тяжко": захисник Динамо, який зіграв за Борусію, знає, хто врятує Україну.

27 квітня

20:55. Долю сезону Першої та Другої ліг вже вирішено – офіційне ухвалення не за горами.

19:50. Володимир Єзерський продає футболку володаря "Золотого м'яча" задля допомоги українцям – чимала стартова ціна.

19:20. "Це війна проти всього цивілізованого світу". Григорій Суркіс чи не вперше прокоментував свавілля росіян в Україні.

18:42. У таборі Шахтаря поповнення. Віктор Корнієнко приєднався до команди і готується до гри з Хайдуком.

18:10. Українські клуби можуть отримати прямі путівки в групу ЛЧ та інших єврокубків – щедрий жест від УЄФА.

17:43. "Наші воїни мужньо захищають країну, це надає сил": динамівці подякували українцям і ЗСУ.

17:10. "Я не можу просто так піти". Ігор Йовічевіч відмовив багатьом клубам і вірить у повернення в СК Дніпро-1.

16:36. Булеца приєднався до Миная: Шаран озвучив головний страх Селезньова та ситуацію у клубі. Ужгородська команда має продовжити існування, запевняє керівництво.

16:16. Майкон оформив дубль у матчі з Бока Хуніорс. Орендований хавбек Шахтаря запалив у Кубку Лібертадорес проти культового суперника.

15:15. Динамо перед матчем з Борусією Д зустрілось з українськими біженцями. Кияни показали натхненні фото. З допомогою дортмундських фанатів Динамо вдалося зібрати 400 тисяч євро на підтримку українців, яких Росія вперто намагається позбавити всього.

14:14. Не відкидають такий варіант: УПЛ припускає розширення до 18 клубів.

13:13. "Машина згоріла на базі Маріуполя": екс-хавбек молодіжної збірної України розповів про жахливі злочини російських вбивць на території Волновахи і не тільки. Зараз він забиває голи за Шахтар і намагається грати за донецький клуб, обираючи не гроші, а мрію.

12:12. "Хочу, щоб туди прийшли наші війська": Караваєв чекає визволення батьків з-під окупації. Схожа прикра ситуація в іншого динамівця. На батьківщині Шапаренка вже орудує Росія. Домівку батьків асвабадітєлі першим ділом знищили, а бомби й далі скидають. Типовий рускій мір.

11:11. "Іноземці не розуміють, як можна голими руками зупиняти танк": екс-голкіпер Динамо з Гонконгу разом із Зозулею жертвує для України. Ексклюзивне інтерв'ю.

10:10. "Більше, ніж гра": Холанд після матчу з Динамо виклав фото на підтримку України.

09:09. "Подарував машину військовій частині": екс-хавбек збірної України годує тероборону у власному ресторані.

08:08. "Я сам усе розумів": російського футболіста вигнали з європейського клубу через війну в Україні. Особливих ілюзій щодо відновлення свого статусу легіонера в цивілізованих країнах він не має, що на диво раціонально як для представників наскрізь брехливої РФ.

26 квітня

22:30. Борусія Д – Динамо: брати Суркіси сфотографувалися з банером на адресу Путіна – кадр дня.

21:06. Динамо обіграло Борусію в Дортмунді! Ванат перевершив Холанда, шедеври Буяльського, клас Довбика, 2 сейви з пенальті.

20:30. У Динамо прокоментували рішення достроково завершити сезону УПЛ, відповідно до якого кияни посіли друге місце.

20:00. "Гол у ворота Антальяспора присвячую Україні": Соломон пророкує Шахтарю велике майбутнє.

19:17. Віктор Скрипник відмовився підписувати контракт з європейським клубом – наставник Зорі принципово залишився в Україні.

18:50. Мірча Луческу анонсував матчі Динамо з грандами європейського футболу.

17:56. Україна програла Італії і не зіграє на Євро-2022 U-17 – вилучення капітана, незабитий пенальті, шанси на диво були.

17:25. Чемпіона не буде: УПЛ офіційно оголосила історичне рішення щодо долі сезону 2021/22. Визначено 5 команд, які претендуватимуть на участь у єврокубках, але чемпіонський титул і медалі залишаться нерозіграними.

17:00. Є і добрі новини. Італійський голкіпер, який захищає Україну від окупантів, вижив під час обстрілів. Він поранений, але загрози життю немає.

16:22. Холанд, Ройс та інші зірки Борусії зіграють з Динамо на благо України. Дортмундська Борусія планує залучити до матчу всіх здорових футболістів.

15:45. BREAKING! Клуби УПЛ вирішили долю сезону, який зірвала війна – відомий чемпіон України. У єврокубки на наступний сезон від України подають 5 команд.

14:48. Благодійне турне Шахтаря: відомо, скільки мільйонів вже зібрали "гірники".

13:30. Українські форма, арбітр та мотиви: команда з МЛС організовує благодійний матч.

11:50. Зірковий хавбек Шахтаря може стати партнером Яремчука у Бенфіці. Аби перехід став реальністю, португальцям доведеться вирішити одну суттєву проблему.

11:20. Екс-гравець Карпат та Львова віддав життя за Україну у війні з Росією.

10:45. "Що зроблю після перемоги? Схоплю футбольний м’яч": інтерв’ю "Футбол 24" з Микитою Федотовим, 21-річним українським голкіпером, який приїхав з Піренеїв, щоб підписати контракт із Металістом, а потрапив на війну.

9:30. Під час оборони Маріуполя загинув ультрас Зорі, який з 16 років боронив Україну.

9:05. Клуб УПЛ передав на потреби ЗСУ позашляховик Lexus – це вже 13-те авто від ковалівців.

8:20. "Мене неправильно зрозуміли", – Луческу виправдався за слова про зайву дискваліфікацію російських спортсменів

8:00. "Весь світ вболіватиме за збірну України": відомий тренер оцінив шанси "синьо-жовтих" пробитись на ЧС-2022.