УКР РУС

Росія напала на Україну: черговий удар по російському футболі, зникнення українського клубу, трансфери в Європу

21 квітня 2022 Читать на русском

Футбол 24 продовжує інформувати про все найважливіше у світі футболу після вторгнення Росії на наші землі й початку війни. Оновлюйте цю новину для свіжої інформації. Все буде Україна!

Підтримка для України не має меж, а от новинний редактор – має. Відтак, це вже двадцята новина, де Футбол 24 висвітлює російське свавілля на нашій землі.

Попередня публікація: Росія напала на Україну: шокуючі розбірки між Динамо та збірною , ультрас проти Шахтаря, футбол на руїнах

23:30. Захисник молодіжної збірної хотів піти на фронт, де вже воює його батько. "Росіян не люблю і ніколи цього не приховував", – каже хлопець. Гордість за таких!

23:00. Луческу та Петраков узгодили дату приїзду гравців Динамо в збірну України.

21:20. Зінченко, Ярмоленко й Степаненко поспілкувались з українськими військовими у шпиталі.

20:35. Олег Лужний озвучив вирок окупанту і має однозначний прогноз переможця війни.

19:00. Олександр Караваєв заплакав під час подяки воїнам України.

17:30. Григорій Суркіс увійшов до нової політичної групи, яка утворилася на рештках ОПЗЖ.

17:07. Шахтар офіційно продав Фернандо учаснику плей-офф Ліги чемпіонів. Клуб Ахметова заробить небагато, але вийде у плюс.

16:57. Екс-тренер Таврії спрогнозував відродження клубу після перемоги України над росіянами. Славетний клуб із Сімферополя вдруге припиняє свою діяльність через злочини російських нелюдів, які цілеспрямовано проводять геноцид мирних українців у найгірших традиціях гітлерівської Німеччини.

16:16. "Шоковано перепитав, чи це не кіно": Лужний зізнався, як легенда Арсенала сприйняв відео бомбардувань України. Колишній капітан Динамо переконаний, що такого вражаючого ставлення не проявив жоден інший закордонний клуб, де грали наші футболісти.

15:15. Навіть футбольне правосуддя не для Росії. Виробники системи VAR планують розірвати співпрацю з нацією вбивць і злодюжок.

14:14. Український футболіст із Миколаєва перебрався в Італію. Талановитий хлопець тепер гратиме за клуб, який тренує син Марадони. Італійський батько українця вирішив залишитися у Миколаєві попри обстріли та трупи людей, яких вбивають рашисти під бурне схвалення більшості свого народця.

13:13. Трибуни стадіону в Якутську демонтовують. Український слід посеред вічної мерзлоти змусив російський режим нацистів укотре проявити своє справжнє обличчя.

12:12. Вихованець Динамо забив дебютний гол за естонського гегемона. Відствяткував, показавши підтримку героїчних українських військових і висловивши своє ставлення до масових злочинів путіних в Україні. Цікаво, що народився Хобленко в російському Єкатеринбурзі.

11:11. На арені Десни знайшли 500-кілограмовий нерозірваний снаряд. Перед тим на ній вже навіть встигли провести матч.

10:10. "Це якийсь трансгендер точно": Худжамов пройшовся по російських пропагандистах. Екс-воротар Динамо, Маріуполя і Шахтаря готовий завдати болючого удару Соловйову.

09:09. "Він або повіситься, або сам застрелиться": Поворознюк спрогнозував долю Рафаїлова після його слів про Україну.

20 квітня

23:30. Динамо не дотиснуло ЧФР Клуж в благодійному матчі: дебют Довбика, нереальний сейв Бойка і безсила атака.

21:05. "Каже, важкувато, звичайно, але сили самі невідомо звідки беруться. Зараз у нього тільки одна ціль, ніяких інших думок немає, окрім того, як перемогти ворога. Від цього, мабуть, і сили", – Віталій Вернидуб розповів про стан батька на фронті.

20:25. Шахтар завершить благодійне турне матчами зі Спецією та Хайдуком.

20:00. Збірна України U-21 дізналась, де проводитиме важливі матчі кваліфікації Євро-2023 й готуватиметься до них.

19:30. "Не зможу потиснути руку росіянину, який підтримував і підтримує Путіна", – Андрій Ярмоленко не вибачить окупантам їхніх злочинів.

18:55. Мірча Луческу особисто роздавав квитки на благодійний матч Динамо.

18:10. Траоре може опинитися у Фенербахче. Перехід форварда Шахтаря залежить від однієї умови.

17:20. "Сутки буду ху**ити водку. Сутки. Запрошу до себе усіх ультрас, бл**ь, увесь батальйон", – Олександр Поворознюк готується святкувати звитягу над рашистами. =)

16:40. Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий оцінив шанси завершити сезон за спортивним принципом і розказав, яким чином можуть бути розподілені місця у турнірній таблиці.

16:00. Бразильський оборонець Шахтаря зізнався, чому повернувся до табору "гірників" – зворушлива причина.

15:30. Президент Динамо Ігор Суркіс відверто висловився щодо позиції власника Шахтаря Ріната Ахметова під час війни з Росією.

14:50. Худжамов спрогнозував, як росіяни ставитимуться до українців, якщо ми зупинимось на півдороги і не доведемо справу до кінця.

14:10. Росія не отримала від ФІФА навіть половини суми за проведення ЧС-2018. Країна-агресорка продовжує пожинати плоди своїх злочинів на території України.

13:40. "Якщо прийняв позицію Росії, то сиди там і мовчи": Вернидуб-молодший пропонує назавжди забути про українофоба Рафаїлова.

13:00. Травма Маліновського: стало відомо, чи зможе хавбек Аталанти допомогти збірній України у матчі з Шотландією.

11:50. "Вони навіть не можуть сказати світові, що почали війну": інтерв'ю Любомира Кузьмяка із легендарним форвардом Аякса, Рейнджерс і збірної Грузії. Зараз Шота Юстинович очолює Халл Сіті.

11:05. "Всіх не посадять": Миколенко зневажає російських футболістів, які мовчать про війну в Україні.

10:40. Півзахисник бельгійського Гента та збірної України Роман Безус поскаржився на впертих батьків, які не хочуть евакуюватися з рідної домівки.

10:10. Тим часом президент Динамо Ігор Суркіс наголошує, що росіян потрібно ізолювати від цивілізованого світу.

9:20. "Треба просто зрозуміти, що це нелюди, з яких треба побудувати, як у фільмі "Гра престолів", стіну, і навіть, коли вони подихатимуть з голоду, навіть туди їм не кинути кілограм картоплі. Навіть тоді, коли вони зітхатимуть, проситимуть у нас на колінах, щоб ми їх погодували – хрін їм", – Руслан Худжамов пояснив, як співіснувати з сусідом-окупантом у майбутньому.

9:00. Андрій Ярмоленко виступив ініціатором проведення благодійного матчу між Динамо і Вест Хемом. Українець зізнався, з ким розмовляв на цю тему.

8:30. Бущан подякував керівництву Динамо за можливість грати та допомагати ЗСУ.

19 квітня

22:30. Працівник Металіста зазнав поранень під час обстрілів Харкова – кадри понівечених осель жахають.

22:00. Олександр Панков – агент Артема Мілевського і низки інших відомих українських футболістів – продав свій знаменитий Мерседес за 12,5 тисяч доларів. Всі гроші будуть передані у фонд Романа Зозулі на допомогу захисникам України. Топ!

21:35. Україна веде перемовини з Англією про проведення товариського матчу – британці готові зробити виняток.

21:15. Тим часом збірна України отримала "пом'якшене" рішення щодо домашніх матчів Ліги націй.

20:12. "У першу ніч війни мені зателефонував Ярмоленко у сльозах": Суркіс – про те, як врятував сім'ю зірки збірної України.

19:45. Росія втратила права на показ фіналу Кубка Франції – окупанти в істериці і не розуміють, "за что".

19:10. Український футболіст вчинив фурор на турнірі в Італії – Маліновський запросив земляка в Аталанту.

18:54. Шахтар поступився Фенербахче у благодійному матчі – біда з реалізацією, юні дебютанти і згадка про героїню Маріуполя.

18:15. Російський хавбек показово ігнорував акцію підтримки України в Європі – карма відразу наздогнала бовдура.

17:58. Бенфіка через Шахтар передала гуманітарну допомогу. Її відразу ж спрямували українцям з 4 регіонів, які особливо постраждали від російських вбивць і мародерів.

17:37. "Мені потрібно продовжувати кар'єру": Вербіч зізнався, чи планує повертатися в Київ. Словенець дуже зблизився з Україною.

17:17. Де Дзербі пояснив, чому залишився у Шахтарі. Італієць мав чимало пропозицій з інших клубів.

16:46. Ярмоленко назвав єдиного російського футболіста, який хоч щось написав про війну в Україні. А сконтактувався екс-динамівець з усіма.

16:16. Фенербахче – Шахтар: онлайн-трансляція матчу. За українців дебютує в основі 17-річний півзахисник, який забивав Реалу, а нині вийшов проти екс-зірки Металіста та тріумфатора ЛЧ. Відзначаємо і камбек легіонерів "гірників". Перед стартом зустрічі Шахтар підтримав 4-річну Алісу, яка просить евакуювати її з Маріуполя.

15:55. Левченко завіз футбольні м'ячі дітям, які втекли з України, рятуючись від війни, влаштованої російськими вбивцями та ґвалтівниками.

15:15. "Ми маємо з ким воювати": Сидорчуку не сподобалась критика Маркевича щодо Динамо. Київські гравці їдуть до національної команди з величезним бажанням.

14:44. "Дурнику, тобі назустріч їдуть російські танки": Ярмоленко зізнався, як гравець збірної України дивом уник біди, рухаючись у напрямку окупантів, які розстрілювали мирних українців.

14:14. Маліновський ризикує достроково завершити сезон. Погані новини для Аталанти й збірної України повідомив головний тренер італійського клубу Гасперіні.

13:13. Динамо домовилось про об'єднання з Шахтарем, але все "зіпсував" Де Дзербі. Про ці плани відкрито заговорив Суркіс.

12:12. "Росія не виробляє нічого, окрім смерті та зброї": Худжамов – про здобутки "Азова", основу якого складають футбольні ультрас, та жахи, що несуть за собою окупанти. Також екс-голкіпер Маріуполя, Шахтаря і Динамо оцінив шанси України розбити російських злочинців.

11:11. Безус з прапором України відсвяткував здобуття першого трофею в Бельгії.

10:10. Суркіс розповів, чи буде дограний сезон УПЛ та що чекає деякі українські команди. Також президент київського клубу запевнив, що всі легіонери Динамо повернуться.

09:09. Ярмоленко – про спілкування з Тимощуком: "Він послав мене нах*й, я послав його – на цьому наша розмова закінчилася". Зрадник українського народу нібито теж відчував проблеми зі сном через масові вбивства та інші злочини, які чинить Росія в Україні. Ярмоленко зізнався, яких росіян хоче винищити.

18 квітня

23:00. Сергій Сидорчук запропонував провести спаринг Динамо з Шахтарем. Це стане масною крапкою в гучному конфлікті киян та збірної України.

22:30. Збірна України може зіграти з Англією або Манчестер Сіті.

21:50. Мірча Луческу відповів Мирону Маркевичу: "Результати, трофеї та гравці, яких я підготував для збірної України, значать більше, ніж Маркевич".

21:25. Андрій Ярмоленко зізнався, що до війни серйозно думав про повернення в Динамо.

21:00. Нарешті кінець скандальній епопеї. Динамо назвало дату, коли відпустить гравців до збірної України!

20:10. Суркіс різко відповів Маркевичу на звинувачення в українофобії: "Нехай він спочатку поверне гроші, які заробив у Росії".

19:45. Крига потроху починає скресати. Наближаємося до компромісу. Луческу теж заявив, що тренер збірної України може забрати динамівців хоч завтра.

19:20. З'явилася інформація, що Суркіс готовий відпустити гравців Динамо у збірну України, але поставив дві умови.

18:45. Ігор Суркіс парирував. Він звинуватив УАФ у розповсюдженні інформації про вивезені гроші з України: "Уже 8 років ці діячі воюють із Динамо".

18:00. Сергій Ребров аргументовано розкритикував Динамо за відмову відпускати гравців у збірну України. Олександр Денисов також виступив на боці УАФ. Він вважає, що Луческу руйнує збірну України своїми порожніми амбіціями.

17:30. "У країні триває війна, і зараз немає напівтонів. Усе має бути чітко: є виклик до збірної – прошу з’явитися. Якщо ні – хай як це не прикро, доведеться Динамо повернутися в Україну, а мені – замінити динамівців гравцями з інших клубів", – Олександр Петраков поставив ультиматум гравцям Динамо.

16:55. Нападник СК Дніпро-1 Артем Довбик офіційно приєднався до Динамо, але є важливий нюанс.

16:30. Манор Соломон, який вже нібито однією ногою у Фулхемі, повернувся до табору Шахтаря.

16:10. "Можливо з Зорі викличуть не лише Назарину": гендиректор луганців – про скандал між Динамо та збірною України.

15:40. Петраков оголосив графік товариських матчів збірної України і розповів, коли до команди приєднаються легіонери.

15:20. "Країнам Європи треба припинити купівлю російських нафти та газу. Таким чином вони лише інвестують у війну, у все те насилля. Дуже важливо ізолювати Росію від усього. Одного дня це може трапитись з вашою країною, ніколи не можна знати напевне", – застерігає Олександр Зінченко в інтерв'ю британським ЗМІ.

14:50. Ультрас Динамо теж не залишились осторонь ситуації у збірній, зробивши жорстку заяву на адресу керівництва київського клубу.

14:15. Петраков не збирається миритися з позицією Динамо – наставник збірної України поставив у приклад компроміс із Шахтарем.