УКР РУС

Росія напала на Україну: тимчасова домівка Динамо, Шаблій згорнув роботу в Росії, футболісти допомагають армії

19 березня 2022 Читать на русском

Футбол 24 продовжує інформувати про все найважливіше у світі футболу після вторгнення Росії на наші землі й початку війни. Оновлюйте цю новину для свіжої інформації. Все буде Україна!

Підтримка для України не має меж, а от новинний редактор – має. Відтак, це вже десята новина, де Футбол 24 висвітлює російське свавілля на нашій землі.

Попередня публікація: Росія напала на Україну: Луческу вимагає жорсткіших санкцій для росіян, ризик захисника Шахтаря, допомога Реала

00:05. Ярослав Ракицький агітував Євгена селезньова разом вступити до територіальної оборони Києва.

20 березня

23:40. "Я наполовину українець": колишній захисник Шахтаря Разва Рац допомагає переселенцям з України облаштуватись в Румунії.

22:55. Президент Металіста Олександр Ярославський продовжує гуманітарно підтримувати рідну Харківщину. Бізнесмен придбав 17 автівок "швидкої допомоги" – на черзі ще дев'ять.

22:28. Сильні слова справжньої чемпіонки світу! Ярослава Магучіх – наша гордість!

21:54. Вінгер Динамо Георгій Цітаішвілі, який виступав за Чорноморець у поточному сезоні, може перебратись до Угорщини на час війни в Україні. Грузин може стати одноклубником Зубкова у Ференцвароші

21:11. Президент Десни Володимир Левін пояснив заяву голкіпера команди Ігоря Литовки, який звинуватив босів клубу у байдужості до проблем гравців.

20:10. Агент Ярмоленка, Маліновського та інших гравців збірної України припинив роботу на Росії. Вадим Шаблій із сумом згадує рідний район у Маріуполі, який знищили окупанти.

19:23. Селезньов залишився в Ужгороді після нападу росіян на Україну – форвард надав свій дім біля Києва переселенцям.

18:55. Захисник Андерлехта та збірної України Богдан Михайліченко висловив готовність приєднатись до української армії.

18:20. Французький Ланс випустив лімітовану партію форми у кольорах прапора України. Прибутки підуть на допомогу постраждалим у результаті воєнних дій.

17:47. Російський мільярдер Роман Абрамович хоче придбати інший європейський клуб після втрати Челсі – вибір російського олігарха дивує.

17:05. Десна кинула команду напризволяще після початку війни: "Нам ясно сказали, що ніхто взагалі не дасть ніяких грошей".

16:20. Динамо знайшло прихисток у Львівській області і навіть може проводити матчі в умовах війни.

15:30. Роман Зозуля назвав футболістів, які активно допомагають українській армії. Андрій Павелко подякував клубам з Європи, які прихистили українських дітей. Тим часом ФІФА передала мільйон доларів і першу партію гуманітарної допомоги Україні.

14:40. "У 2014-му переїхали з Донбасу до Полтави, але війна наздогнала нас і тут": легенда Шахтаря відмовився покидати Україну. Під час відпустки в Єгипті з дружиною щодня дивився новини по телевізору – українські канали та... російські. Один негідник брехав усім в очі: "Жодної війни не буде, Росія ніколи не нападе на Україну". Настає момент прозріння навіть для гладачів російської пропаганди.

14:14. "Ви виграєте цей найважчий у вашому житті матч": польські спортсмени підтримали Україну потужним відео, яке надихає і зворушує до сліз.

13:30. Металіст повернув ще одного зимового новачка, який не встиг зіграти жодної офіційної секунди.

13:00. "Мене та мою родину прихистили незнайомі львів'яни": Судаков, один з найталановитіших вихованців Шахтаря, допомагає облаштовувати центр переселенців на Арена Львів, займаючись корисними справами.

12:30. Денисов про Путіна: "За двадцять днів затьмарити Гітлера – треба було дуже постаратися". Директор каналів "Футбол" наїхав на фанатів Аталанти з їхніми маніпулятивними банерами про дружбу українців та росіян, коли останні продовжують заливати нашу землю кров'ю невинних.

12:12. "Росіяни вірять, що Бандера живий": Зозуля назвав фанатів путінізму 125-мільйонним стадом баранів, яке бездумно йде за беканням головного. Дісталося і горе-матерям, які з легкістю пустили синів на забій.

11:30. Білий: Тимощука потрібно викреслити з історії України. Як справедливо зазначив захисник, який пограв за 4 провідні клуби Донбасу, в нас є свої герої, якими варто захоплюватись.

11:11. Лєвандовскі, Маттеус, Клінсманн та інші зірки Бундесліги записали відеозвернення для України. Той випадок, коли в далекій Німеччині війна на нашій землі "стосується кожного", а сусідам, які величали себе братами, повністю начхати.

10:50. Поворознюк: Закриють небо над Україною – ми їм таких пиз**лей дамо, що нас хоча б зупинили до Уралу. Президент Інгульця впевнений: ми вже виграли цю війну, але потрібен час її завершити через велику кількість армії нелюдів, які прийшли сюди вбивати.

10:10. Каштру: Світовим лідерам має бути соромно за те, що відбувається в Україні – нехай встають із насиджених місць. Екс-наставник Шахтаря виступив з цікавою заявою, жодного разу не згадавши головного винуватця війни.

09:59. "Це був найгірший день у житті": Сидорчук пригадав бомбардування Жулян, сльози доньки, життя на паркінгу і мовчання спортсменів, самі знаєте з якої країни.

09:39. Сенсація Кубка Англії обіцяє передати Україні гроші з квитків на матч проти Челсі. Вони ще й відмовилися йти на поступки клубу, власник якого фінансував війну Росії проти українців. Просто красені!

09:09. Воротар Артем Кичак, який народився у Вінниці та пройшов школу Динамо, закономірно не бачить різниці між нинішніми нацистами з Росії та минулими з Німеччини.

09:00. "Багато людей зомбовані": Юрченко вражений ставленням до українців у Латвії. Так, навіть у Прибалтиці вистачає любителів русского міра. Воно то все, звичайно, до пори до часу. Адже саме таких людей нацистська Росія обожнює "визволяти" насамперед, сіючи смерть і знищення домівок без розбору.

22:40. Відомий український тренер Семен Альтман вражений діями путіноїдів. "Не знаю скільки має пройти часу, щоб примирити народи", – вважає фахівець.

21:35. Хавбек Шахтаря Артем Бондаренко досі не може оговтатися від жахливих злочинів росіян на наші землі.

21:00. Невеликий скандал виник у Польщі. Тамтешні фанати накинулися на українських біженців, яким дали безкоштовні квитки – власний клуб присоромив егоїстів.

20:35. Півзахисник Маріуполя не виходить на зв'язок з 5-го березня – гравці УПЛ б'ють на сполох.

20:10. Валерій Бондар і його дружина Дарія підготували чергову порцію гуманітарної допомоги. Молодці!

19:58. "Ви не залишаєте нам вибору – ми будемо вбивати ваших дітей та внуків". Олександр Поворознюк звернувся до родичів окупантів.

19:40. Томаш Кендзьора написав потужну публікацію українською мовою – легіонер Динамо обіцяє повернутись після перемоги над Росією.

19:19. Зірки збірної України створили фонд гуманітарної та військової допомоги. Кілька українських міст вже найближчим часом отримають частину речей.

18:17. Кривбас планує проведення низки контрольних матчів з німецькими командами. Всі гроші передадуть на потреби українців.

17:45. Легіонери клубів УПЛ продовжують працевлаштовуватися в Європі. Фейєнорд, який розглядав варіант з Андрієм Пятовим, зупинив свій вибір на голкіпері СК Дніпро-1. Вихованець Шахтаря теж перебрався в інший чемпіонат, обравши Екстраклясу.

17:00. Черговий український футболіст загинув у боях з російськими окупантами, захищаючи Київ.

16:50. "Розірвав усі стосунки з росіянами, там нічого не допоможе": Худоб’як – про підтримку України на Кіпрі і особливий гол.

16:20. "Російські окупанти поводяться гірше, ніж нацисти і Гітлер": воротар Десни перевіз до Варшави дружину та новонароджену донечку.

15:40. Ярмоленко не прорвав завісу пропаганди – російське телебачення зацензурувало феєрію українця в Лізі Європи

15:10. Колишній головний тренер збірної України Михайло Фоменко перебуває на своїй малій батьківщині – у Сумах. 73-річний фахівець коротко прокоментував ситуацію у місті, яке бомблять росіяни.

14:00. "Я не злякався": легіонер Зорі не повірив власній дружині, що в Україні почалася війна.

12:55. Друга поспіль відмова росіянам: CAS не призупинив дискваліфікацію збірної окупантів з міжнародних турнірів.

12:30. "Зараз мені гірше, ніж у Києві під бомбами": Де Дзербі визначився з майбутнім у Шахтарі та "наїхав" на російський спорт. "Футбол 24" переклав ексклюзивне інтерв'ю фахівця для La Gazzetta dello Sport.

11:45. "Не можу уявити, що переживає Ярмоленко": партнери українця вражені його грою під час війни.

10:55. "Наш народ не перемогти": Суркіс, тренери та футболісти Динамо звернулися до українських воїнів.

10:00. Кварцяний раптово став на захист зрадника Тимощука: "Може він завтра скаже Путіну, що той х*й моржовий".

9:40. Головний тренер Вест Хема Девід Мойєс сподівається, що гол Ярмоленка допоможе розповісти світу про війну в Україні.

9:20. Красніков зізнався, чим займається Ярославський з початку війни в Україні.

9:00. Клуб 7-го дивізіону Італії Нікотера проведе найближчий матч у синьо-жовтій формі. А на спинах гравців буде напис "Юрій Вернидуб".

17 березня

23:40. Гравці збірної України можуть отримати спецдозвіл для виїзду на матч з Шотландією.

23:10. Стадіон і база Десни не підлягають відновленню після влучання 8 російських снарядів.

22:00. Віктор Корнієнко продовжує збирати допомогу для захисників України.

20:55. "Нехай краще будуть у підвалах, бо зараз бомблять всюди", – Красніков пояснив відмову Металіста від евакуації дітей.

19:40. Карпати, Рух та Львів відкрили свої двері для дітей-переселенців.

18:45. Ігор Йовічевіч емоційно звернувся до героїв-українців – тренер СК Дніпро-1 ледь стримав сльози.

18:00. Донька Олександра Денисова "видряпала" очі Путіну. Всі українці ненавидять бункерну мерзоту.

17:10. Україна може напряму вийти на чемпіонат світу в Катарі – суперники обговорювали благородне рішення.

16:05. Кендзьора скористався можливістю покинути Динамо і повернувся у рідний клуб.

15:30. "Стояли по п'ять годин у черзі під гранатометами": Орбу пригадав жахи, які пережив у Маріуполі заради води.

14:45. Ще один нападник Шахтаря після Мораєса може продовжити сезон за кордоном через війну росіян проти України.

14:30. Головний тренер Роми Жозе Моурінью перед матчем Ліги конференцій з Вітессом категорично висловився щодо війни в Україні.

13:50. Шевченко закликав фанатів Челсі спрямувати свій гнів на те, аби зупинити війну в Україні.

13:20. Півзахисник Колоса Андрій Богданов вирішив приєднався до української армії.

13:05. Легендарний форвард збірної України Сергій Ребров, відповідаючи на запитання про Тимощука, засудив колаборантів, які побоялися публічно виступити проти російських загарбників.

12:50. Аталанта підіграє окупантам, ретранслюючи стереотипи "руского міра" про Україну – Маліновський на боці правди.

12:35. "Команду ніхто не покинув": Красніков розкрив майбутнє Металіста після нападу росіян на Україну.

12:20. Футболісти збірної Грузії відправили в Україну гуманітарну допомогу. Неоднозначна позиція керівництва держави не заважає їм допомагати нашій країні.

11:45. Голкіпер Шахтаря Андрій Пятов може перебратись до чемпіонату Нідерландів завдяки поправкам ФІФА до трансферів українських гравців.

11:30. Фанати Челсі побилися з поліцією і скандували ім'я Абрамовича – відео дикунства.

11:00. Вінгер Динамо Беньямін Вербіч, який перебрався до Легії до кінця сезону, детальніше розповів про те, як посприяв постачанню обладнання для української армії.

10:50. Реал, ПСЖ та Мілан припинили співпрацю з російським спонсором.

10:40. Португальський клуб допоміг евакуювати з Києва сім'ю голкіпера Динамо. Він вже почав тренуватися у тимчасовій команді.

10:25. Почесний президент СК Дніпро-1 Юрій Береза вражений поведінкою Олександра Алієва після нападу Росії на Україну.

10:10. Відтепер покинути чемпіонат України можуть не лише легіонери, а й українські футболісти. ФІФА надала спеціальний дозвіл нашим гравцям, проте є нюанси, пов'язані із воєнним станом.

9:20. Екс-зірка збірної Англії Гарі Лінекер продовжує стежити за війною в Україні та дивується варварській агресії президента країни-окупанта. Британець шокований новим жахливим бомбардуванням Маріуполя.

9:00. "На кожну гру виходжу з українською символікою": Ребров – про війну, конфлікти з росіянами в ОАЕ та спорт поза політикою.