УКР РУС

Росія напала на Україну: Ярмоленко забиває і плаче, несподіване навернення Ракицького

14 березня 2022 Читать на русском

Футбол 24 продовжує інформувати про все найважливіше у світі футболу після вторгнення Росії на наші землі й початку війни. Оновлюйте цю новину для свіжої інформації. Все буде Україна!

Підтримка для України не має меж, а от новинний редактор – має. Відтак, це вже восьма новина, де Футбол 24 висвітлює російське свавілля на нашій землі.

Попередня публікація: Росія напала на Україну: екс-форвард російської збірної проривається з правдою про злочини армії Путіна, Тимощук – все.

11:45. Екс-голкіпер Динамо, а нині асистент Олександра Петракова у тренерському штабі збірної України – Олександр Шовковський – робить свій внесок у нашу перемогу. Він активно бере участь в інформаційній війні проти агресора.

11:25. Захисник Манчестер Сіті Олександр Зінченко виступив у етері національного телемарафону, аби висловитися щодо варварського нападу Росії на Україну.

11:15. Зірковий хавбек Борусії Дортмунд – Аксель Вітсель – підтримав нашу країну після матчу з Армінією. "Ми з Україною", – написав бельгієць у Твіттері.

10:40. Рашисти продовжують відбирати життя українців. Список футбольних жертв війни поповнився Олександром Іващиком, який займався волонтерством.

10:25. Президент Десни окреслив майбутнє стадіону в Чернігові – окупанти перетворили арену на руїну.

10:00. Форвард Ганзи Данило Сікан, права на якого належать Шахтарю, продовжує підтримувати Батьківщину, перебуваючи в Європі. Футболіст та його дівчина вийшли мітинг у Німеччині.

9:50. Колишній захисник збірної України, Шахтаря і Зеніта Ярослав Ракицький продовжує підтримувати рідний народ у війні з росіянами. Він звернувся до окупантів у соціальних мережах.

9:35. Вест Хем влаштував символічний вибір гравця матчу проти Астон Вілли. Красивий жест щодо Ярмоленка, який забив і заплакав на полі.

9:00. Вінгер Динамо Беньямін Вербіч може змінити клубну прописку до кінця поточного сезону. Він має шанс стати одноклубником хавбека збірної України у Польщі.

13 березня

22:15. Девід Мойєс підтримав Андрія Ярмоленка після забитого м'яча українця. Наставник Вест Хема віддав належне ставленню вінгера до роботи.

21:50. Андрій Шевченко патріотично виступив на мітингу в Лондоні: "Я дуже пишаюся бути українцем", – заявив легенда.

21:22. Італійські фанати дали Росії координати для наступного бомбардування – футбольне протистояння вийшло за межі людяності. Ідіотський вчинок від тіфозі, м'яко кажучи.

20:45. Віктор Леоненко залишився в Києві. Знаменитий екс-форвард не планує покидати свою домівку. "Залишився лише я і коти мої. Усім миру і добра", – сказав експерт ТК "Футбол".

20:30. Андрій Пятов не добирає слів, коментуючи дії росіян. "Це справжній фашизм", – вважає капітан Шахтаря і збірної України.

20:14. "Українці – неймовірні". Легенда англійського футболу вражений Ярмоленком і нашим народом.

19:40. "Важко думати про футбол, коли щодня російська армія вбиває українців": Ярмоленко емоційно прокоментував свій гол.

18:28. Беньямін Вербіч придбав обладнання та підготував гуманітарну допомогу українським воїнам. Респект словенському вінгеру Динамо!

17:40. Андрій Ярмоленко забив гол в АПЛ! Перший за півтора року в чемпіонат Англії. Українець відзначився у матчі проти Вест Хем – Астон Вілла і не стримав сліз.

16:10. Легенда збірної Польщі та екс-гравець дортмундської Борусії приєднався до підтримки України.

15:15. Клуби УПЛ продовжують втрачати футболістів через війну. Верес та Олександрія оголосили про відхід важливих виконавців.

14:14. "Росії доведеться нести колективну провину": Стаховський – про заклик Конте не чіпати спортсменів з країни-окупанта. Називати цю війну, де армія Путіна свідомо знищує тисячі українців, ситуацією і переживати за російський спорт – вершина цинізму. Нічого, Роналду напередодні самотужки поставив тренера Тоттенхема на місце.

13:55. Вест Хем не забуває про Ярмоленка та Україну. Чергова акція лондонського клубу відбувається в день матчу 29 туру АПЛ.

13:35. "Ну не вмію я втікати": легендарний бомбардир не боїться наступу орди, хоча припускає ракетні удари. Серед знайомих екс-форварда Карпат і Миколаєва також є загиблі.

13:13. "Ви живете у в'язниці, і начальник у вас гірший за Гітлера": Коваленко спробував достукатись до рашистської біомаси, яка радіє окупації Херсона. А тим часом його земляки – просто красені. Прості мирні люди виходять за своє місто і свою країну, незважаючи на російських озброєних злочинців, які викрадають тих, хто не мовчить.

13:00. Арсенал сьогодні з Україною. Ще один лондонський клуб заслуговує на повагу.

12:45. "Це злочин Росії проти мирних людей": Шевченко про бажання повернутися до України, ставлення до росіян і нашу перемогу розповів у новому інтерв'ю італійським газетам.

12:12. "Миротворець – це той, хто годує крокодила в надії, що той з‘їсть його останнім": Худжамов закликав НАТО закрити небо, показавши апокаліптичні кадри.

12:00. АПЛ знову підтримала Україну. Черговий безпрецедентний перформанс відбувся перед матчем 29 туру.

11:11. Бенфіка прихистила юних українських футболістів. Клуб Яремчука планує допомогти 30 дітям та їхнім сім'ям, які переберуться до Лісабона.

10:40. УАФ прокоментувала чутки про від'їзд Павелка з України. Президент футбольної асоціації, яка допомагає постраждалим від російських звірств, продовжує координувати ситуацію.

10:10. Левченко: Російський футболіст – персона нон грата для Нідерландів. Варто зауважити, що президентом одного з клубів залишається російський олігарх Ойф. Наближений до путінських кривавих грошей власник вже готується продати цей актив з мотивацією у стилі Абрамовича.

09:59. А тим часом Третьяков, Сітало, Ковальці та Мірошниченки волонтерять, допомагаючи захисникам нашої батьківщини та всім, хто потребує.

09:45. Футболісти Миная тренуватимуться на базі Ювентуса. Вони пробудуть там до закінчення війни в Україні. Інші напрямки – Франція, Латвія та Угорщина.

09:30. Челсі залишився без ще одного спонсора у зв'язку з санкціями проти Абрамовича. Додаткові 40 мільйонів втрат для лондонського клубу через наближеного до нелюдського режиму Путіна власника.

09:09. "Рашизм – це чума 21 століття": Динамо продовжує боротьбу з російською пропагандою на інформаційному фронті. Ця терористична ідеологія, яка несе одні смерті та біди, також заперечує права на існування українців.

00:28. Вінгер Шахтаря Тете рішуче налаштований розірвати контракт з донецьким клубом. На бразильця вже є два претенденти з АПЛ.

13 березня

23.49. Ось так сьогодні виглядали трибуни домашнього стадіону Спеції, за яку виступає Віктор Коваленко.

23:23. Евертон розпочав збір коштів на підтримку України – команда Віталія Миколенка планує виділити чималу суму.

22:52. Півзахисник друголігової Вікторії, яка базується у Сумській області, Юрій Цапій зник разом із сім'єю. Він родом із Маріуполя.

22:19. Жіноча команда СК Дніпро-1 записала красиве відеозвернення, подякувавши усім захисникам України.

21:52. Головний тренер Вест Хема Девід Мойєс стурбований ситуацією на батьківщині Андрія Ярмоленка: "Будемо сподіватися, що Путін вирішить покласти край цьому".

20:59. Четверо українських хлопчиків зараховані в академію Бенфіки. Вони займалися у філіях лісабонців в Києві та Харкові.

20:28. Донецький Шахтар через війну Росії проти України задумався про тимчасове прощання з більшістю своїх легіонерів. Агенти вже отримали розпорядження – лише п'ять бразильців недоторкані.

19:55. Ультрас київського Динамо та львівських Карпат разом захищають столицю України від російських окупантів.

19:27. Віктор Коваленко відзначився курйозним асистом, який допоміг Спеції здобути перемогу. Відразу після матчу українець звернувся до жителів рідного міста, закликавши Херсон не дати окупантам провести незаконний референдум.

18:50. Колишній нападник Аталанти та низки італійських клубів прихистив 4-річного біженця з України.

18:03. Юрченко й Філіппов з прапорами України переможно дебютували за Ригу, якою володіє росіянин – візаві теж влаштував акцію.

17:37. Дортмундська Борусія випустила спеціальний комплект форми з прапором України та гаслом #StandWithUkraine️. Прибуток піде у фонд, який допомагає постраждалим під час війни.

17:05. Уряд Великої Британії близький до того, щоб остаточно вигнати Романа Абрамовича з Челсі. Росіянин погодився продати клуб під загрозою зняття команди посеред сезону.

16:40. Вінгер Шахтаря Михайло Мудрик переконаний, що окупанти могли б задовольнити своїх рабів без вторгнення в Україну: "Путлєр міг би не нападати на Україну, а щодня крутити по телевізору, що її вже взяли. І росіяни б в це вірили".

15:50. Гвардіола висловив свою позицію щодо Челсі, який розплачується за гріхи Абрамовича.

15:25. Український футболіст і його мати загинули від куль окупантів під час евакуації на Київщині.

15:15. Англійська Прем'єр-ліга також вирішила втрутитись у ситуацію навколо Челсі та Романа Абрамовича. Російського олігарха усунули з посади директора лондонського топ-клубу.

15:00. Бундесліга знову підтримає Україну. Матчі найближчого туру зіграють м'ячем з синьо-жовтим прапором.

14:25. Ювентус погодився прийняти юних футболістів з України – перша група вже вирушила до Італії.

14:10. "Навіть проста упаковка макаронів може мати значення": відомий італійський клуб долучився до збору гуманітарної допомоги Україні.

13:20. Нападник Динамо, який не хоче повертатися в Україну, визначився з місцем продовження кар'єри. Трансфер перебуває на завершальній стадії.

12:46. Санкції проти Абрамовича провокують землетрус на Стемфорд Брідж. Гравці Челсі вже готують шляхи втечі.

12:15. Колишній форвард Аталанти Ріккардо Дзампанья надав притулок 4-річному біженцю Матвію з України.

11:58. Захисник Шахтаря та збірної України Микола Матвієнко розповів про ставлення до війни з Росією: "Не можу радіти життю, коли вмирають діти – ми ніколи не будемо колишніми".

11:02. Шахтар ризикує втратити ще двох бразильців через варварський напад Росії на Україну. Обох готовий прихистити іспанський клуб. У тому ж напрямку може вирушити гравець Металіста 1925.

10:30. Нива Тернопіль перейшла на постачання ЗСУ їжею – у клубі готують тушонку і паштет у спеціальних банках.

10:00. Головний тренер Тоттенхема Антоніо Конте встав на захист російських спортсменів, яких усувають від усіх змагань після вторгнення Путіна в Україну. Ганебна позиція.

9:50. Екс-канцлера Німеччини позбавили звання почесного члена футбольного союзу. Скандальний політик продовжує прислуговувати кривавому режиму Володимира Путіна.

9:36. Форвард Інгульця через війну в Україні перейшов у чемпіонат Нігерії. Transfermarkt оцінює гравця у 300 тисяч євро.

9:20. "Вони обісралися повністю": екс-хавбек збірної України Євген Левченко засудив друзів-боягузів, які не пішли проти Путіна. Також він шокований позицією українського легіонера московського Динамо Івана Ордеця, який залишився в країні-агресорі.

11 березня

22:45. Родина Андрія Шевченка прихистила під Києвом дві сім'ї, які 5 днів провели у підвалі через бомбардування і обстріли.

22:10. Лондонський Челсі наближається до фінансової катастрофи. Банк заблокував "підозрілий" рахунок, який веде до Абрамовича.

21:20. Ще дві європейські ліги заборонили трансляцію своїх матчів у Росії. Скоро там дивитимуться лише свій "чемпіонат водокачки".

20:40. Анатолій Тимощук заручився підтримкою Зеніта – російський клуб збирається захищати зрадника України в CAS.

20:00. Список українських гравців, які досі виступають у Росії. Кров та смерті наших людей і на їхніх руках.

19:35. Росіяни зазнають тотального приниження з боку АПЛ – окупантів викинули навіть з відомої онлайн-гри Fantasy. Акаунти з Росії просто заблокували.

19:09. Бойові дії в Харкові забрали життя фаната Металіста. Ультрас харківського клубу віддали останню шану своєму побратиму.

18:30. "Росія вбиває сотні невинних людей". Андрій Шевченко вкотре намагається достукатися до світу з проханням зберегти Україну.

17:05. Президент УЄФА Александер Чеферін визнав, що рішення про припинення співпраці з Газпромом було правильним, але складним, адже Союз недоотримав десятки мільйонів євро.