УКР РУС

Росія напала на Україну: Ахметов не заробить на зірці Шахтаря, нові стадіони і міста для клубів УПЛ

29 липня 2022 Читать на русском

Футбол 24 продовжує інформувати про все найважливіше у світі футболу після вторгнення Росії на наші землі й початку повномасштабної загарбницької війни. Оновлюйте цю новину для свіжої інформації. Все буде Україна!

Підтримка для України не має меж, а от новинний редактор – має. Відтак, це вже 44 новина, де Футбол 24 висвітлює російське свавілля на нашій землі та його вплив на гру мільйонів.

Попередня публікація: Росія напала на Україну: "Золотий м'яч" на передовій, втрата Шахтаря, мільйон на ЗСУ від легенд і зірок

23:50. Динамо розгромно поступилося Евертону в благодійному матчі – Миколенко промовчав, казковий дебют, кияни пропустили від уболівальника.

22:10. Шахтар планує проводити частину матчів УПЛ в Польщі – у клубі розповіли про спецпропозицію на ігри Ліги чемпіонів.

21:30. Миколенко з капітанською пов'язкою вивів Евертон на благодійний матч проти Динамо.

20:00. Беньямін Вербіч офіційно перейшов у Панатінаїкос, покинувши Динамо завдяки правилу ФІФА.

18:18. Евертон – Динамо: зірка виконає гімн України а капела перед благодійним матчем.

17:17. Шахтар у Львові та ще 3 нові клуби в Ужгороді. В УАФ назвали нові базові місця учасників УПЛ та стадіони, де вони гратимуть.

16:16. Повний Сахалін: відомий український тренер після Росії і Криму очолив фейковий окупаційний клуб. А раніше фотографувався з прапорами України (з написом Севастополь) та УПА.

15:15. Монзуль судитиме фінал жіночого Євро. Ще одна українка, яка постраждала від російської армії, також отримала від УЄФА призначення на матч між Англією і Німеччиною.

14:14. Динамо ризикує втратити Вербіча безкоштовно. Титулований клуб узгодив смачний контракт із словенцем, який матиме другу найвищу зарплатню. Суркіс мав свої аргументи, однак Вербіч відхилив захмарну пропозицію Динамо. Словенець вже прилетів у Грецію, де може зійтися з Де Дзербі знову, вже на рівні "дербі вічних ворогів". Цікаво, що грецька преса стверджує, буцімто кияни пропонували навіть кращі фінансові умови своєму легіонерові.

13:13. Уже екс-тренер Шахтаря Де Дзербі близький до призначення в іменитий європейський клуб, який зазнав ганьби у кваліфікації ЛЧ. На відміну від Луческу, який не кинув Динамо, італієць вирішив не повертатися в Україну після початку повномасштабної війни, яку розв'язали російські нелюди.

12:12. Гравець Шахтаря розірвав контракт з клубом, – журналіст розвіяв надії Ахметова заробити на одному з лідерів команди.

11:11. "Насамперед перемога важлива для України. Для наших уболівальників, для нашого народу. Для людей, які захищають Україну": Буяльський – про звитягу Динамо над Фенербахче у кваліфікації до Ліги чемпіонів.

10:10. Легенда Металіста увійшов до оновленого тренерського штабу українського клубу. Перед тим російські журналісти придумали черговий фейк, буцімто Горяїнов стане одним з асистентів тренера в тульському Арсеналі. Цікаво, що ця брехня досі висить на росіійськомовній Вікіпедії. Насправді ж там працює росіянин Дмитро Горяїнов.

09:09. Ребров на прикладі Миколенка пояснив, як Динамо та Шахтар відпускають українців за кордон. Зараз настає час непростого вибору.

28 липня

23:40. Тим часом Зоря отримала суперника для боротьби за вихід у груповий етап Ліги конференцій 2022/23.

22:31. Емоції після скандування фанатами Фенербахче кричалки про Путіна потроху вщухають, а УЄФА розпочинає розслідування щодо поведінки на трибунах. Водночас Україна і світ відверто шоковані такими діями: зібрали для вас реакцію преси та відомих людей.

20:54. Ахметов збіднів майже на 9 мільярдів доларів. Війна Росії проти України забрала у президента Шахтаря 64% статків.

19:20. "Всі ми – фани Зінченка": Президент України Володимир Зеленський відреагував на трансфер хавбека в Арсенал.

17:17. Таблиця коефіцієнтів: Динамо вірне традиції, Україна втрачає перший клуб, наближає крах Росії і не підпускає конкурентів.

16:16. Евертон – Динамо: Миколенко наголосив на важливості матчу між його теперішньою і колишньою командами, який відбудеться уже 29 липня.

15:15. "Тризуб князя Володимира переможе общипану мокшанську курку": Зозуля привітав з Днем української державності.

14:14. "Кричати таке з трибун – це не просто блюзнірство": Михалик про фанатів Фенербахче, дзвінок Бущану та майбутнє Динамо.

13:13. Динамо поскаржилося на фанів Фенербахче за пісні про Путіна – екстрена нарада УЄФА, турки знайшли виправдання, озвучивши причини скандальної поведінки.

11:11. Окупанти в Новій Каховці вдруге викрали футбольного тренера.

10:10. Скрипник проаналізував причини вильоту Ворскли із єврокубків від першого ж суперника в Лізі конференцій. Екс-тренер Зорі вважає, що полтавську команду наздогнали 7 місяців без футболу.

09:09. "Дехто забуває, що в Україні триває війна": Срна – про заробітки Шахтаря у товариських матчах.

27 липня

22:45. Динамо обіграло Фенербахче і вийшло в третій раунд кваліфікації Ліги чемпіонів! Переможний гол в екстра-таймі забив Олександр Караваєв, який свого часу відіграв півроку у складі Фенербахче. Українець покарав турецьких фанатів за пісні про Путіна. Мірча Луческу проігнорував прес-конференцію на знак протесту проти дій фанів.

А от Ворскла, на жаль, теж за підсумками екстра-тайму вилетіла від АІКа. Не обійшлося без скандалу.

21:36. Андрій Ярмоленко дебютував у стартовому складі та допоміг Аль-Айну обіграти невдаху Бундесліги. До слова, про Німеччину. Туди повернувся відомий український легіонер.

20:54. Верес здійснив історичний трансфер, продавши свого гравця в Металіст.

20:25. Андрій Лунін може продовжити кар'єру в Італії. Українець конкурує з найдорожчим кіпером світу та іншими зірками.

20:00. Динамо і Ворскла розпочали свої єврокубкові матчі проти Фенербахче та АІКа відповідно. Основний час обох поєдинків переможців не виявив – екстра-тайми.

19:00. Богдан Михайліченко перейшов у Шахтар. Те, що анонсували кілька годин тому, стало реальністю. Вихованець Динамо перебрався з Андерлехта до лав "гірників".

18:41. "СК Дніпро-1 теж не завжди поводився дуже коректно": Ребров став на захист Йовічевіча, якого цькують за перехід у Шахтар.

18:10. "Селезньов – відкриття для мене": як в Ужгороді зібрали 1,2 мільйона на ЗСУ та Бєланова у комбрига відпрошували. Ексклюзив "Футбол 24" про матч легенд.

17:30. Динамо зіграє у ще одному турнірі в Європі. Мова йде про юнацьку команду, яка вже отримала суперників і розклад матчів.

16:45. Київське Динамо сьогодні проведе доленосний матч-відповідь 2-го кваліфікаційного раунду ЛЧ проти Фенербахче. У вболівальників з'явилася додаткова можливість перегляду поєдинку.

15:33. Вихованець Динамо, який покинув Україну після початку повномасштабного вторгнення Росії, може перебратись у Чемпіоншип. Це був би його другий клуб у Великій Британії.

14:11. Тим часом Шахтар може оформити доволі несподіваний трансфер екс-гравця Динамо та збірної України. Він вже перебуває в таборі "гірників" у Нідерландах.

13:20. "Вболівальники в Україні мають поважати цей вибір": Ребров аргументував, чому Ярмоленку буде цікаво грати в ОАЕ та розповів, як відбувався перехід екс-динамівця на Близький Схід.

12:05. СК Дніпро-1 відсіяв двох гравців Металіста, взявши на перегляд іншого представника харків'ян. Пошуки підсилення після переходу Йовічевіча в Шахтар продовжуються.

11:15. Благодійний поєдинок між Шахтарем та Аяксом мав чарівний музичний супровід. Наш національний гімн на Йохан Кройф Арені в Амстердамі виконала юна українка. Її спів зворушив гравців, вболівальників на трибунах та біля екранів. Опісля хвилиною мовчання була вшанована пам’ять жертв війни.

9:58. Дебют мрії: український екс-хавбек Металіста відзначився дебютним голом у європейському чемпіонаті за дві хвилини після виходу на поле.

9:00. "Хлопці, бажаю вам всього найкращого у новому сезоні. Нехай ця війна якомога швидше закінчиться, а ви повернетеся до звичного життя. Бережіть себе. Дякую вам за все": Соломон, який перебрався в АПЛ, емоційно попрощався з Шахтарем.

26 липня

22:58. В Амстердамі завершився благодійний матч на підтримку України. Шахтар програв Аяксу – диво-гола Мудрика і подвигів воротарів забракло, перша невдача Йовічевіча.

22:20. "З Ярмоленком спілкуємося українською": Сергій Ребров розповів про зміни у своїй свідомості після 24 лютого.

21:30. Стадіон Металіста зазнав пошкоджень внаслідок обстрілу Харкова російськими окупантами. Пізніше у харківському клубі повідомили про наслідки.

20:05. "Фенербахче зробив багато трансферів, а Динамо – жодного": прес-конференція Луческу перед матчем ЛЧ. Раніше з пресою поспілкувався і Жорже Жезуш – головний тренер стамбульців.

19:00. Екс-партнер Мессі по збірній Аргентини прибув до табору СК Дніпро-1. Схоже, трансфер не за горами.

18:33. Єгор Ярмолюк дебютував за першу команду Брентфорда – українець став співавтором переможного гола.

17:45. Протокол безпеки в УПЛ – футболісти отримали інструкції у разі повітряної тривоги. Нагадаємо, старт чемпіонату України запланований на 23 серпня.

17:00. Катерина Монзуль отримала призначення на півфінальний матч жіночого Євро-2022.

15:30. "Футбол 24" пояснив мотиви зірваного камбеку Ярослава Ракицького в Шахтар. Матеріал Сергія Тищенка читайте за посиланням.

14:48. "Головою та серцем обрав повернення до Шахтаря": зірковий легіонер пояснив, чому вирішив залишитись в Україні.

14:10. Палкін знову наїхав на ФІФА через відхід легіонерів, пригадавши початок російської агресії. Свіже інтерв'ю функціонера з'явилося в британській пресі.

13:32. "Ми не могли нікого вкрасти": Срна емоційно відповів на звинувачення СК Дніпро-1 щодо Йовічевіча.

12:58. У вівторок, 26 липня, Шахтар зіграє в гостях з Аяксом у рамках благодійного турне. Стало відомо, де можна переглянути поєдинок "гірників з найтитулованішим клубом Нідерландів.

12:17. Оборонець збірної Хорватії зізнався у вірності московському клубу. Ганебну заяву футболіст зробив після таємної втечі колишнього захисника Манчестер Юнайтед з Росії.

11:46. Продовження мильної опери. Журналіст та коментатор Віктор Вацко розповів про свою розмову з новим наставником Шахтаря щодо скандального відходу хорвата з СК Дніпро-1: "Він консультувався з кількома юридичними компаніями щодо свого контракту. Він впевнений, що з юридичної точки зору свій контракт з СК Дніпро-1 він відпрацював. А продовження ще на рік не набрало чинності, тому що повинна була бути обопільна згода сторін.

Він закликав не вірити всьому, що пишуть в пресі, сказав, що там багато нюансів. Він сказав, що одразу повідомив СК Дніпро-1 і Андрія Русола як тільки отримав офіційну пропозицію".

11:05. Матч-відповідь кваліфікації до Ліги чемпіонів між Фенербахче та Динамо буде доступнішим для українських вболівальників. Стамбульську зустріч транслюватимуть на безкоштовному телеканалі, щоправда не обійшлося без неприємного нюансу.

10:33. Патріотична світлина: Ярмоленко та Ребров зустрілись з українськими вболівальниками після матчу Аль-Айна в Німеччині.

9:45. Шахтар після втрати майже усіх легіонерів анонсував серйозне підсилення команди. Раніше "гірники" доволі скромно працювали на трансферному ринку, оголосивши лише два скромні підписання.

9:00. У мережу потрапили фото нової форми київського Динамо. Окрім традиційних кольорів, до яких звикли вболівальники, у сезоні 2022/23 кияни гратимуть ще й у жовтій формі. Вочевидь, це знак на підтримку України, яка продовжує захищати свої землі від російського вторгнення.