УКР РУС

Росія напала на Україну: спроба отруєння Абрамовича, Вернидуб рапортує про свою ситуацію на фронті

28 березня 2022 Читать на русском

Футбол 24 продовжує інформувати про все найважливіше у світі футболу після вторгнення Росії на наші землі й початку війни. Оновлюйте цю новину для свіжої інформації. Все буде Україна!

Підтримка для України не має меж, а от новинний редактор – має. Відтак, це вже тринадцята новина, де Футбол 24 висвітлює російське свавілля на нашій землі.

Попередня публікація: Росія напала на Україну: Суркіси поставили крапку в скандалі, Луческу не піде з Динамо, зірки дбають про дітей.

19:10. Резонансна інформація від іноземних ЗМІ. Абрамовича і членів української делегації перемовин із Росією намагалися отруїти. Російський олігарх приїжджав в Україну на переговори і нібито потрапив у таку ситуацію.

18:25. Артем Мілевський допомагає боротися з російсько-фашиськими загарбниками.

18:00. Кривбас зібрав чималу суму на гуманітарну допомогу, що допомогло евакуювати людей з Маріуполя.

17:17. Гравчині збірної України організували супергол у чемпіонаті Туреччини на вагу перемоги. Відео шедевру деяким експертам у мережі нагадало найкращі прояви Роналдінью. А самі українські дівчата знову і знову нагадують всім про жахливу війну, яку принесли в їхній дім вбивці з Росії.

17:07. Масовий розпродаж у Шахтарі триває. Тете готовий грати навіть без зарплати. Крім цього, двох зірок українського клубу кличуть до Ярмоленка, але тут є свої нюанси.

16:36. "Путін атакував Україну в найжорсткішій манері": Хуанде Рамос, який очолював Дніпро, розкрив допомогу переселенцям і оцінив можливість ядерного удару. Іспанський тренер має претензії до недостатньої реакції США на агресію російського нацизму, який практично безкарно несе тисячі смертей простим українцям.

16:16. "Тимощук хизувався контактами з ФСБ". На нашому сайті вийшло ексклюзивне інтерв’ю Віталія Юрченка, який працював із головним футбольним антигероєм України.

15:55."Вибір зробив у перший день війни": Юрій Вернидуб передав вітання з фронту, розповівши про свій стан.

15:15. Гравці збірної України можуть готуватись з Металістом до матчу проти Шотландії в рамках плей-офф за право виходу на ЧС-2022. Водночас Луческу запропонував об'єднати футболістів Динамо та Шахтаря в одну команду. Усе заради єдиної мети.

14:14. "Хто, якщо не я?": захисник Шахтаря Конопля зосередився на допомозі окремій категорії постраждалих від війни. Благородний вчинок. А тим часом його партнер по обороні "гірників" Корнієнко – в дусі часу.

14:00. Миколенко озвучив власний сценарій екзекуції над Путіном за криваву розправу над мирними українцями.

13:13. Єдина українська команда, яка перебуває в Туреччині, завдяки дублю Фоміна здолала Істанбул Башакшехір. За Металіст другий тайм відіграв Ракицький.

12:12. Кендзьора відвідав вихованців академії Динамо у Польщі. Компанію захиснику склав зірка Шальке.

11:11. Хавбек Руха готується зі зброєю в руках рятувати батьків з окупованого Херсона. У місті шалений дефіцит.

10:10. "Відправили першу машину": голкіпер Динамо Бойко власним прикладом заохочує допомагати постраждалим у війні українцям.

09:59. Миколенко: Мені реально всі кажуть, що українці "крейзі". Гравці Евертона щодня захоплено відзначають, що в нашого народу великі яйця.

09:09. Шуфрич пояснив, чому Сьомін та Газзаєв мовчать про війну в Україні. Колишній менеджер Говерли спробував оригінально виправдати екс-тренерів Динамо.

27 березня

23:58. Колишня зірка збірної Нідерландів Веслі Снейдер взяв участь у благодійному матчі, долучившись до збору коштів, які передадуть на потреби біженців з України.

23:30. Українська асоціація футболу облаштовує футбольну базу поблизу Ужгорода для дітей, які евакуюються із різних куточків нашої країни.

Донеччани теж намагаються всіляко підтримувати біженців.

22:57. Захисник Евертона й збірної України Віталій Миколенко розповів, що його одноклубник має намір орендувати будинок для допомоги нашим біженцям, а також пояснив, чому намагався звернутись до російських футболістів.

22:00. Президент України Володимир Зеленський дав інтерв’ю кільком російським псевдоопозиційним ЗМІ, у якому, зокрема, обґрунтував важливість ізоляції спортсменів з країни орків.

20:35. Колишній голкіпер Динамо планує після перемоги повернутись в Україну з-за кордону. Він вже підписав контракт із Металістом.

20:14. Україна втратила ще одного захисника... У бою за Авдіївку загинув колишній футболіст Володимир Колесник. Вічна пам'ять герою!

19:30. СК Дніпро-1 віддав чимало гравців у інші клуби, а неповнолітнім футболістам з їхніми сім'ями допоміг вибратись у безпечні місця. Спортивний директор дніпрян Гліб Платов розповів про це детальніше.

18:49. Президент Руху Григорій Козловський обіцяє, що його гравці захищатимуть Захід України у разі потреби: "Якщо ворог прийде до Львова, всі візьмуть у руки зброю і стоятимуть до кінця. В тому числі й футболісти. І тоді Путін пошкодує, що напав на Україну".

17:54. "Тут начебто тихо, але постійно лунають сирени – і вранці, і вночі": головний тренер Олександрії Юрій Гура розповів про будні команди після місяця війни.

17:03. Також кияни надали одному з підрозділів ЗСУ, де перебуває його співробітник, фінансову допомогу.

15:38. Гравці Динамо провели матч проти дітей з міста Галич, що в Івано-Франківській області. Тамтешній малечі вдалось перевершити збірну Іспанії.

13:50. Черговий український футболіст загинув, боронячи рідне місто від російських окупантів.

13:15. Головний тренер Вереса Юрій Вірт спробував достукатися до колишнього партнера по Шахтарю та збірній України Анатолія Тимощука. З'ясувалося, що батько футболіста записався до тероборони.

На фото: Олександр Тимощук

12:45. Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін розповів про переформатування клубу в умовах війни.

12:10. Найтитулованіший українець в історії американської МЛС і чемпіон США 2004 року висловився щодо нападу Росії на українські землі.

11:20. Половини українських команд просто не існує": Федорчук спрогнозував майбутнє вітчизняного футболу.

11:00. "Сподіваюсь, Тимощука в Росії тримають у заручниках": Шуфрич-молодший знайшов єдине виправдання зраднику України.

10:15. Київське Динамо через війну може втратити одного зі своїх найбільших талантів. Його помітили на базі європейського клубу.

9:45. Українький нападник Бенфіки Роман Яремчук вкотре закликав світ протистояти російському агресору.

9:20. "У мене немає слів та пояснень усієї цієї ситуації з боку Росії. Це просто підло, варварство у цивілізований час. Я ніколи не міг уявити, що це може статися у нашому житті. Це божевілля цілого народу. Усі, хто підтримує політику Путіна, для мене не існують. Я маю великий досвід спілкування з подібними людьми навіть у Донецькій області. А ті, хто в Росії, ті, кого я знав, точно в особливому бронепотязі": колишній хавбек збірної України не розуміє поведінки російського народу.

9:00. Колишній форвард Динамо Олег Саленко розповів про матеріальні втрати від війни. Після обстрілів росіян не залишилося нічого.

26 березня

Той випадок, коли не погодитися з Даріо Срною просто неможливо.

23:59. Барселона вже почала підраховувати свої збитки через війну в Україні. Президент каталонців Жоан Лапорта розкрив суть проблем.

23:10. Вінгер Вест Хема Андрій Ярмоленко з дружиною Інною в Лондоні взяли участь у марші на підтримку України.

22:00. Півзахисник збірної України Владислав Кочергін підписав повноцінний контракт з польським Ракувом.

21:03. Українська асоціація футболу, не підтримує ідею, щоб національній збірній України без боротьби дали путівку на ЧС-2022.

20:15. Наші фанати на захисті України.

19:11. Головний тренер збірної України Олександр Петраков хотів приєднатися до лав територіальної оборони Києва. Однак зброю йому до рук не дали.

18:10. Сергій Ребров зізнався, що не розуміє, як Маліновський, Зінченко, Зозуля чи Ярмоленко продовжують грати у футбол на високому рівні. Тим часом молодіжна команда Динамо тріумфально провела перший матч після початку повномасштабної війни.

16:55. ФІФА розглядає можливість збільшення кількості офіційних мов організації. До списку кандидатів потрапила російська. Європейські ЗМІ вже говорять про невчасність такого кроку.

14:00. Де Дзербі готовий повернутися до Шахтаря. Для цього у фахівця є по суті лише одна важлива умова. Водночас Роберто Де Дзербі сенсаційно опинився в списку кандидатів на крісло головного тренера Італії. Тут усе залежить від Манчіні.

13:13. Суркіс погодився продати Цітаішвілі. Потенційний покупець вже вступив у переговори з Динамо, там уже грає вінгер збірної України Зубков. Угорщина стає топ-напрямком для трансферів українців.

12:12. Мудрик: Навіть смерть Путіна не стане для нього спокутуванням за тотальний злочин проти українського народу. Вінгер Шахтаря нагадує російському народу вбивць, що прощення не буде.

11:11. "Росія – країна комфорту": Ребров поставив хрест на населенні країни-окупанта. Український наставник пояснив, чому так звані "братья" радо вірять рашистській ідеології ненависті.

10:10. Українська арбітриня працюватиме у чемпіонаті Швейцарії. Російські вбивці приходили до неї додому, відбираючи все, що тільки могли винести, і показуючи істинне обличчя обдертого світу путінізму.

09:40. Петраков звернувся до захисників України. Головний тренер збірної ледь тамував сльози.

09:09. Відомий ультрас Дніпра загинув у боях під Києвом. Хлопець, який пройшов Донбас, згодом працював у Міністерстві у справах ветеранів. Йому було всього 25.

25 березня

23:59. Даріо Срна однозначно відреагував на новину про відхід Де Дзербі з Шахтаря. Директор "гірників" заперечив відставку тренера.

23:30. Руслан Маліновський зустрівся з сиротами з Бердянська, які приїхали до Італії.

23:05. Сергій Сидорчук відмовився переходити в Стяуа.

22:25. Шахтарю пророкують сумне майбутнє – у клубі відреагували на чутки про можливе припинення існування.

21:35. "Поставити на середину стадіону, щоб кожен підходив і бив його палицею": Алієв вигадав покарання для зрадника Тимощука.

21:10. Роберто Де Дзербі розірвав контракт з Шахтарем! Про це повідомив ведучий програми ТаТоТаке. Офіційного підтвердження поки немає. Ба більше, Профутбол Digital стверджує, що наразі в клубі немає документів, які свідчили б про відхід італійця.

20:45. "План Путіна провалився, але він не вміє програвати": Сергій Ребров переконаний у перемозі України.

20:20. Європейські збірні відзвітували про результати зборів коштів для українців – Шотландія постаралсь найбільше.

19:54. Дуже сильні слова від Георгія Бущана. Кіпер Динамо і збірної України впевнений у нашій перемозі.

19:23. Сергій Ребров: "В Україні гинуть жінки та діти, а росіяни думають про кока-колу". "Якщо порожній холодильник переможе телевізор, можливо, тоді до них щось дійде?" – риторично запитує українська легенда.

18:50. Юрій Вірт продав медаль за перемогу в Кубку УЄФА за 220 тисяч – виручені кошти підуть на допомогу ЗСУ.

18:15. "Приїхав на блокпост – і не стримав сльози": екс-тренер Ворскли – про 12 днів пекла під Києвом.