УКР РУС

Росія напала на Україну: мільярд доларів для Харкова, УЄФА допоможе збірній поборотися за путівку на ЧС-2022

5 березня 2022 Читать на русском

Футбол 24 продовжує інформувати про все найважливіше у світі футболу після вторгнення Росії на наші землі й початку війни. Оновлюйте цю новину для свіжої інформації. Все буде Україна!

Підтримка для України не має меж, а от новинний редактор – має. Відтак, це вже п'ята новина, де Футбол 24 висвітлює російське свавілля на нашій землі.

Попередня публікація: Росія напала на Україну: прохання перенести матч зі Шотландією, масові втечі від окупанта, покарання Білорусі

0:37. Українські клуби не втрачатимуть гравців безкоштовно. ФІФА та УЄФА готові відкрити спеціальне трансферне вікно.

00:10. Два Реали – Мадрид та Сосьєдад також з Україною.

23:43. Маркос Антоніо звинуватив Шахтар у недбалому ставленні до безпеки гравців: "Сподіваюсь, що більше не повернусь в Україну".

23:12. Віце-президент УЄФА Збігнев Бонек розповів про процедуру відсторонення російських команд з турнірів союзу європейських футбольних асоціацій.

22:45. Баварія красиво підтримала Україну перед матчем Бундесліги. Альян Арену заполонили жовто-сині кольори.

22:07. Трибуна під час сьогоднішнього матчу АПЛ Норвіч – Брентфорд

21:42. Ще один футбольний клуб пожертвував фан-шопом для захисників. Кривбас передав бійцям тероборони термобілизну, рукавички, шапки та бафи.

21:10. Президент Металіста Олександр Ярославський вже планує, як буде відбудовувати Харків після бомбардувань окупантів. За словами бізнесмена, він налаштований зібрати близько 1 млрд доларів.

20:20. Тимощук не виплачуватиме аліменти через санкції проти Росії – чергове пробите дно від рекордсмена збірної України.

19:45. Колишній наставник Колоса Руслан Костишин підтримав Україну, вийшовши на матч казахської першості у футболці "синьо-жовтих".

19:12. Клуб Романа Зозулі теж висловив свою підтримку. "Фуенлабрада – місто миру. Ні – путінській війні!"

18:41. Євген Коноплянка не полишає спроб достукатися до російських футболістів: "Нас убивають в Україні, нас палять, бомблять, і це правда".

18:07. Президент Шахтаря Рінат Ахметов підтвердив, що розірвав усі зв'язки з окупантами: "Росія – країна-агресор, а Путін – воєнний злочинець".

17:36. Колишній воротар Динамо та екс-президент ПФЛ Святослав Сирота вступив до лав ЗСУ.

17:10. Німецький Вольфсбург модернізував розмітку на своєму полі, закликаючи до миру.

16:45. Аталанта хоче скористатись війною і за 5 мільйонів придбати форварда Шахтаря. Трансфер має всі шанси відбутись, якщо УЄФА та ФІФА змінять правила для професіоналів з УПЛ уже найближчим часом. Також під прицілом інший бразильський легіонер Шахтаря, якого планували продати в Європу за кілька десятків млн євро.

16:06. Ігнорування й пацифізм без згадок про агресію. Наш журналіст Михайло Юхименко детально розібрався, як російська спортивна журналістика "підтримала" Україну в дні війни.

15:59. Вболівальники Олександрії вийшли на мітинг проти російської окупації Херсона. Мешканці українського Півдня не хочуть годувати чужу армію, яку ніхто не кликав на нашу землю. Героїчні херсонці не бояться солдат Путіна, які намагаються залякувати людей пострілами з автоматів. Херсон вам не Москва.

15:45. Алієв жорстко наїхав на Тимощука та Ордеця, які досі залишаються у Росії. Олександр долучився до тероборони Києва, аби зі зброєю в руках захищати столицю Україну від путінських дикунів.

15:30. "Добро переможе зло": емоційне відео від Спаллетті й гравців Наполі із закликом зупинити війну. До слова, синьйор Лучано раніше працював у Росії. Добро обов'язково переможе. Російські злочинці приречені на поразку.

15:15. Ярмоленко не зіграє з Ліверпулем. Мойєс заявив, що хоче надати Андрію всі можливості допомогти родині та Україні.

14:58. Йовічевіч прославляє Україну в Загребі. Тренер СК Дніпро-1 з патріотичними гаслами разом з дружиною відвідав демонстрацію на батьківщині.

13:30. Астон Вілла з нами! Саме час розпочати вболівати за цей клуб.

12:48. Гуманітарна підтримка України лише розширюється. З останнього: допомогу готують французький Реймс, італійські Наполі та Спеція. Дякуємо!

12:25. Футбол 24 додзвонився у Харків, де під бомбами вже який день потерпає Роман Пец, легенда Металіста. Читайте наш ексклюзив.

11:50. Гравці Шахтаря продовжують просвітницьку роботу на інформаційному фронті. Віктор Корнієнко надіслав меседж за порєбрік, а Михайло Мудрик не підбирає слів і ставить русню на місце.

10:46. Дякуємо, Бразиліє, за добрих людей! Легенди нашого чемпіонату Едмар та Жадсон вчергове підтримали українців.

10:20. Олександр Зінченко дав велике інтерв'ю Гарі Лінекеру про війну в Україні. Наш легіонер знову не стримав сліз...

07:00. Французька Ліга 1 призупинила показ матчів чемпіонату в Росії. Тепер залишається дивитися на гру Дзюби та інших суперфутболістів.

5 березня

23:30. Олександр Денисов викрив росіян у брехні, навівши власний приклад.

22:45. Андрій Шевченко спільно з Червоним Хрестом збирає гроші для постраждалих від війни.

22:10. Оце новина! Бешикташ провів перемовини з Роберто Де Дзербі. Контракт італійця з Шахтарем розрахований до літа 2023 року, але у випадку тривалих бойових дій відходу тренера не варто виключати.

21:30. Юрій Вернидуб не розуміє боягузства росіян, які терплять режим Путіна. Також тренер звинуватив окупантів у цинічній брехні.

20:55. Італія пропонує Україні допомогу з проведення матчів чемпіонату. Було б круто побачити умовний матч Минай – Маріуполь на Сан-Сіро.

20:20. "Цікаво, чи всім так заклеюють стрічкою очі?" – Шуфрич-молодший відреагував на скандальне затримання нардепа.

20:00. Легіонери клубів УПЛ продовжують покидати Україну. Низка бразильців повернулися на батьківщину.

19:35. "Ви вже виграли цю війну": Маріс Верпаковскіс, який свого часу виступав за київське Динамо, підтримав Україну у боротьбі з російським окупантом.

19:00. Ярослав Ракицький і його сім'я залишаються жити в Санкт-Петербурзі навіть після відходу українця з Зеніта. Ярік, як там, спокійно спиться? Бо українцям, м'яко кажучи, не дуже.

18:30. У Києві затримали Нестора Шуфрича! Скандальний нардеп від проросійської ОПЗЖ фотографував блокпости. Під час затримання охоронці влаштували стрілянину.

17:50. Президент Бордо працює над возз'єднанням родини Данила Ігнатенка, який перейшов у французький клуб взимку.

17:25. Борусія Менхенгладбах передасть Україні майже 100 тисяч євро і влаштує благодійний аукціон. Французький Ліон теж надасть фінансову допомогу.

17:02. Коваленко звернувся до рідного міста, яке окупували загарбники: "Херсон – це Україна! Ми прийдемо і заберемо його назад".

16:36. Нападник молодіжної збірної України та французського Труа Микола Кухаревич долучився до закупівлі медикаментів для ЗСУ.

16:09. Андрій Шевченко має рацію, але забув додати, що ми також хочемо здобути цілковиту перемогу над окупантами.

15:42. Руслан Маліновський виніс вирок колаборанту з пітерського Зеніта: "Тимощук більше не легенда українського футболу".

15:15. Президент УЄФА Александер Чеферін особисто вирішує питання з українськими біженцями. Чиновник прихистив у себе футболіста, який втік з України.

14:47. Черговий удар по Росії: АПЛ готує проукраїнську акцію та працює над виходом з ринку окупанта.

14:20. Роман Абрамович співфінансував виробництво путінських танків, що вдерлися в Україну – деталі розслідування.

Тримаймося. Перемога обов'язково за нами! Все буде Україна!

13:40. Фан-клуб Барселони в Києві у повному складі став на захист України від загарбницьких військ Росії.

13:10. Колишній півзахисник Дніпра та збірної України Андрій Полунін розвіяв міф про великого футболіста Тимощука: "Його завжди називали простим і робочим словом – ''слюсар".

12:42. Харківський Металіст передав увесь теплий одяг з клубного магазину волонтерам на потреби населення, яке постраждало від бомбардувань окупантів.

12:14. Автор переможного гола у фіналі ЧС-2014 Маріо Гьотце з капітанською пов'язкою в кольорах прапора України. Ініціатором акції у Нідерландах став наш Євген Левченко.

11:47. Дружина зірки Інтера Ніколо Барелли привезла цілу машину із гуманітарною допомогою українцям.

11:20. Вінгер Шахтаря Педрінью розглядає варіант відходу з донецького клубу. На зіркового бразильця вже є кілька статусних претендентів.

10:55. Віце-президент УЄФА Збігнєв Бонєк словесно знищив Путіна та Росію, назвавши дії агресора абсолютною ганьбою.

10:30. Італійський фахівець Андреа Малдера підтримав своїх колег, з якими працював у збірній України, – Олександра Шовковського та Андрія Шевченка.

10:10. Абрамович розпочав перемовини з потенційним покупцем Челсі – все може завершитись дуже скоро.

9:35. Руслан Маліноський зайнявся "вихованням" свого одноклубника-росіянина. Схоже, Міранчук уже розуміє, що Росія почала повномасштабну війну в Україні.

09:02. Дружина Віталія Буяльського засудила російських футболістів: "Яйця на камеру показувати вмієте, а язик в дупі Путіна тримаєте".

08:30. Колишній півзахисник Динамо Артем Полярус розірвав контракт з російським Ахматом, яким опікується Кадиров.

00:40. "Зупиніть його, тому що може бути пізно": Коноплянка з кам'яним лицем звернувся до росіян.

00:04. ФІФА готує ще один удар по російському футболу. Клуби ризикують втратити найсильніших гравців.

4 березня

23:32. Іван Петряк забив розкішний м'яч і підтримав Україну разом зі ще трьома земляками – Лєднєвим, Шабановим та Макаренком.

23:10. Війна зірвала трансфер Динамо на 4 мільйони євро. Перлина Корінтіанса вже готувався до медогляду в Києві, але не судилось.

22:57. Президент Барселони Жоан Лапорта заговорив українською і закликав зупинити війну, а Борусія Дортмунд допомогла зібрати 160 тонн медикаментів для нашої країни.

22:15. Зворушливий момент для кожного українця. Весь цивілізований світ, як і Ліверпуль, з нами!

22:10. "Страшно, коли у сусідньому дворі ракета приземляється": колишня зірка Металіста святкує день народження у підвалі.

21:59. "Російський воєнний корабель, іди нах*й": Рух розпочав благодійний продаж мерча з культовою фразою.

Росія напала на Україну: Дзюба іронізує над смертями мирних українців, Луческу спрогнозував завершення війни