УКР РУС

Росія напала на Україну: Мессі зіграє для українців, Поворознюк має шокуючу правду для Зеленського

17 травня 2022 Читать на русском

Футбол 24 продовжує інформувати про все найважливіше у світі футболу після вторгнення Росії на наші землі й початку війни. Оновлюйте цю новину для свіжої інформації. Все буде Україна!

Підтримка для України не має меж, а от новинний редактор – має. Відтак, це вже двадцять сьома новина, де Футбол 24 висвітлює російське свавілля на нашій землі.

Попередня публікація: Росія напала на Україну: екс-президент ПФЛ поранений на фронті, легіонери підсилять збірну, ЛЧ для Динамо

15:25. Знаменитий захисник Манчестер Сіті організовує шалений веломарафон, щоб зібрати гроші для українців.

14:10. Шевченко, Мессі та інші зірки зіграють на благо українців – матч організовує Ето'О.

13:32. "Якщо мені організують зустріч із Зеленським, я йому до**я скажу. Він аж посивіє": Власник Інгульця Олександр Поворознюк розповів, що потрібно зробити з українськими олігархами і чи хотів би він побачитися з Президентом.

12:05. Емполі – Україна: Петраков оголосив заявку з втратами на другий благодійний матч.

11:15. "Васю, ти з глузду з’їхав? Знаю про війну не з чужих слів": розкол із рідним братом, дзвінок Зеленському. Інтерв'ю Любомира Кузьмяка з людиною, яка відродила Кривбас.

10:10. Форварда Ганзи та збірної України Данило Сікан впевнений у нашій перемозі над росією. На його думку, найближчі матчі "синьо-жовтих" – це важлива місія.

9:35. Динамо Загреб знову стало чемпіоном Хорватії – ультрас скандували "Слава Україні" й тримали банер про Маріуполь.

9:00. "Ми тільки почали набирати обертів": Вірт спрогнозував, яким буде український футбол після війни.

16 травня

22:50. Несподівані новини: за інформацією ЗМІ, Олександр Петраков відсіє тріо гравців Динамо зі збірної України. Віталій Буяльський, Артем Бесєдін та Денис Гармаш не готуватимуться до матчу проти Шотландії.

22:00. Роберто Де Дзербі зізнався, що Шахтар дозволив йому шукати іншу команду.

21:25. Український екс-футболіст загинув у бою з диверсантами, які намагалися прорватися через кордон на Сумщині. Світла пам'ять герою...

20:50. Одіозний Шуфрич покинув Україну і вже пояснив свій вчинок.

20:10. Головний тренер жіночої команди Кривбаса Аліна Стеценко та футболістка Любов Мозга зустрілися з канцлером Німеччини.

19:15. Тим часом стартував продаж квитків на товариський матч збірної України проти Емполі.

18:00. Збірна України поповнилась трьома легіонерами (приїхали Зубков, Качараба та Сікан), але зазнала чергової втрати.

16:36. Голкіпер Чорноморця забув про футбол на період війни: "Поряд з моїм будинком прилетіла ракета". Відомий воротар хотів би взяти приклад з гравців Динамо і Шахтаря, які в благодійних турне збирають гроші для українців та наших захисників на фронті.

16:16. Є така добра традиція: вигравати українським футболістам чемпіонат Бельгії. Ось уже 4 рік поспіль триває. Естафету від Маліновського перейняв Соболь – Едуард не може зупинитися вже третій сезон. У вирішальному матчі захисник збірної України віддав класний гольовий пас на вагу дострокового золота.

15:15. "Це не лідер, але в Серії А немає слабких команд": Забарний оцінив наступного суперника України.

14:14. Збірна України проведе 2 завершальні матчі перед півфіналом відбору ЧС-2022 у європейській столиці – відомі дати та орієнтовні суперники.

13:13. Реал красиво похвалив Луніна з натяком на Євробачення. Переможні дні України на міжнародній арені тривають. До слова, Лунін – єдиний з гравців Реала потрапив у символічну збірну туру Прімери.

12:12. Велетень з Ковалівки: у Динамо зламав ногу, грав у квадрат із Гусєвим та Відою, пішов на війну, не сказавши сім’ї. Історія чергового футболіста-патріота, який захищає нашу країну від жахіть, які несе Росія.

11:11. "Поцілувалися й обійнялися": Яремчук – про зустріч з партнерами по збірній і важливе послання щодо Росії. Багато друзів форварда національної команди зараз на передовій.

10:10. Тесть Петряка загинув на фронті. Гравець, на рахунку якого 5 матчів у складі збірної України, розповів про легендарний героїзм батька дружини.

09:09. Ярмоленко роздав купу подарунків українським дітям-біженцям – кадри теплої зустрічі надихають.

15 травня

23:59. Україна виграла уже 6 чемпіонат світу серед паралімпійців. Виграли усі матчі з вражаючою загальною різницею 28:3.

23:23. Лунін став героєм Реала у матчі Прімери. Відбитий пенальті 36-річного чемпіона Європи, звання найкращого і не лише. "Тільки українець став на заваді Кадісу". Видання з Барселони розхвалило Луніна й включило його у збірну туру.

22:22. Збірна України стала переможцем Дефлімпійських ігор. Красиво обіграли Францію – з'явилося відео гола та святкування чемпіонів світу.

20:20. Бійка Миколенка, дві червоні і скандал VAR. Евертон у шаленому матчі АПЛ втратив шанс гарантувати собі виживання.

19:19. Мудрик незабаром стане гравцем Байєра. Принаймні в цьому переконує відомий турецький інсайдер.

18:18. Вест Хем – Ман Сіті: Зінченко в аномальній ролі організував рекорд і 2 голи у дивовижній перестрілці, яка зберегла інтригу в АПЛ. Водночас Андрій Ярмоленко попрощався з фанатами, провівши останній домашній матч на полі "молотів".

17:17. Посольство США в Україні похизувалось фотографією у новій формі збірної України і потролило Росію.

16:16. Одразу 2 клуби не зіграють у наступному сезоні УПЛ. У них будуть особливі умови повернення в еліту.

15:15. Хавбек збірної Білорусі разом з одноклубниками придбав авто для ЗСУ. Школа виступів під орудою Юрія Вернидуба даремно не минула.

14:14. "Якщо з нами Кантона – то хто проти нас?": львівський паб листується з Королем Еріком і допомагає фронту.

13:13. Гравці збірної України оваціями привітали Kalush Orchestra з перемогою на Євробаченні-2022 – емоційне відео.

12:12. Ліга чемпіонів-2022/23: визначилися 20 учасників групового етапу. Остаточно відомий і кошик для Шахтаря.

11:11. На матчі фіналу Кубка Англії продавали українське пиво по 250 грн за келих. Бельгійська компанія-виробник прогнозує 5 мільйонів євро виручки з продажу марки за кордоном. Ці кошти підуть на допомогу Україні.

10:10. Збірна України отримала потужне підсилення. До табору "синьо-жовтих" приєднався перший легіонер. Крім цього, команда Петракова може розраховувати на Довбика і чекає повернення іншої зірки.

09:09. "Уявіть, що вас запросила додому гарна дівчина": у Динамо пояснили, чому не було спарингів із ПСЖ, Міланом та Барселоною.

08:08. Вірт назвав Реброва претендентом на місце Де Дзербі у Шахтарі. Екс-воротар "гірників" рекомендує донеччанам двох топових українських наставників.

14 травня

22:00. Михайло Мудрик, який став відкриттям сезону, обрав бажаний клуб, в якому хоче продовжити кар'єру.

21:00. У Німеччині на матчі Бундесліги підтримали Маріуполь, який продовжує героїчно стояти під навалою орди.

17:35. Українці можуть безкоштовно потрапити на третій спаринг збірної, який відбудеться у Хорватії.

16:50. Мирон Маркевич висловив готовність очолити Шахтар після Де Дзербі.

16:10. "У білорусів немає імперських амбіцій": Ребров зізнався, як ставиться до посібників російських окупантів.

15:03. Дружина Андрія Пятова, Юлія, озвучила свою принципову позицію щодо збору коштів на потреби України та її громадян.

14:08. "Хочемо, щоб наші військові почули про перемогу збірної України": Корнієнко – про додаткову мотивацію виходу на ЧС-2022.

12:40. Українську арбітриню звільнили після викрадення – окупанти п'ять днів тримали її у полоні.

11:30. Сергій Ребров переконаний, що війна завершаться лише після силової перемоги України.

10:50. У Шахтарі назвали три країни, де може відбутися наступний чемпіонат України.

10:15. "Наша русофобія недостатня, сто відсотків. Дуже шкода, що у нас немає таких ракет, які дістають до російських міст. Наші люди, наші діти ховаються від обстрілів. А там сидять і насміхаються над нами. Мені здається, що це нелюди": екс-голкіпер Шахтаря Рустам Худжамов шокований ненавистю загарбників до всієї української нації.

9:40. Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров розповів про мовну ситуацію в Україні. Його сім'я вже зробила свій вибір.

9:00. Андрієвський розплакався під час прес-конференції – відео емоційної реакції гравця Динамо на війну в Україні.

8:30. "Синку, у нас одна дорога – на Ростов": першого тренера захисника Шахтаря депортували в Росію.