УКР РУС

Росія напала на Україну: Динамо зіграє в єврокубку, нова проблема для збірної, відверті заяви Ярмоленка

22 березня 2022 Читать на русском

Футбол 24 продовжує інформувати про все найважливіше у світі футболу після вторгнення Росії на наші землі й початку війни. Оновлюйте цю новину для свіжої інформації. Все буде Україна!

Підтримка для України не має меж, а от новинний редактор – має. Відтак, це вже одинадцята новина, де Футбол 24 висвітлює російське свавілля на нашій землі.

Попередня публікація: Росія напала на Україну: тимчасова домівка Динамо, Шаблій згорнув роботу в Росії, футболісти допомагають армії

18:25. Динамо U-19 – Спортінг U-19: матч Юнацької ліги УЄФА таки відбудеться – журналіст розкрив подробиці.

17:40. Роман Зозуля і Роман Безус віддали свої футболки на аукціон допомоги захисникам України.

17:15. Збірна України в будь-якому разі постраждає – ФІФА затвердила процедуру жеребкування групового раунду ЧС-2022.

16:40. Екс-гравець Шахтаря нарешті вийшов на зв'язок після 3 тижнів пекла Маріуполя: "Ви коли-небудь пили воду з калюжі?".

16:05. Андрій Ярмоленко знищив росіян-боягузів: "Вмирають невинні люди, а ви у себе в країні проводите концерт".

15:15. Захисник Лудогорця Ігор Пластун чекає на зміни в українському футболі після війни.

14:30. Форвард Колоса Ніка Сітчінава до кінця сезону гратиме за єврокубкового кривдника українців.

13:20. "Є руки, ноги, футбольне поле": Ярмоленку не сподобалась ініціатива подарувати Україні пряму путівку на ЧС-2022.

12:40. Колишній гравець Динамо Олександр Алієв, який нині захищає Київ від росіян зі зброєю в руках, розповів, якою була б його розмова з терористом Володимиром Путіним.

12:00. "Сам би взяв автомат": Йожеф Сабо після операції – про героїв ЗСУ, російських фашистів і відмову евакуюватися в Угорщину

10:40. Асистент Де Дзербі анонсував відхід із Шахтаря, аби розпочати самостійну тренерську кар'єру. Натомість зимовий новачок "гірників" може перебратися у чемпіонат Франції.

10:25. Екс-голкіпер донецького Шахтаря, а нині головний тренер Вереса Юрій Вірт виставив на благодійний аукціон лімітовану медаль за перемогу в Кубку УЄФА.

10:10. Колишній тренер Шахтаря Паулу Фонсека на форумі Національної асоціації футбольних тренерів у португальській Лейрії висловився про війну Росії проти України.

9:50. Андрій Шевченко відзначив роль Зеленського у боротьбі України проти окупаційних військ Росії.

9:20. Легіонер Динамо висловив слова підтримки для України, яка страждає від підступних сусідів. Він шокований світлинами руйнувань в Україні після нападу росіян.

9:00. "Росіян майже не бачу. Може, поховалися": український форвард у європейському клубі розірвав зв'язки з окупантами.

21 березня

23:10. Матеус продовжив підтримку України, пригадавши безсмертний хіт.

22:30. Жах. Окупанти розстріляли співзасновника фан-клубу Манчестер Юнайтед в Києві.

22:00. УЄФА дозволив реєстрацію гравців з України та РПЛ на залишок євросезону.

20:30. Воротар, який народився в Росії та був усиновлений італійською сім'єю, зараз воює за Україну. Іван Вавассорі 26 лютого вступив у добровольчий батальйон. "Для мене честь боротися за українців. Вони захищають свої будинки та свої сім'ї. Ми допоможемо їм і не допустимо, щоб війна розповзлася по всій Європі", – каже Іван.

20:10. Шева розповів про ставлення своїх дітей до війни в Україні.

19:45. Інформація "Української Правди": брати Суркіси виїхали з України 26 лютого. Вони вивезли з собою 17,6 млн доларів, громадянку Росії та двох чоловіків призовного віку.

19:00. А Сергій Нагорняк красиво приклав росіян: "Росіяни – це не народ, а біомаса. Найбагатша у світі країна з величезними ресурсами, при цьому кожен п'ятий за межею бідності, кожен третій гріється вдома дровами. Їхні олігархи жирують, а 75% населення підтримують знищення України.Так, у них є нормальні люди, але мало. Що є показовим: серед російських спортсменів нормальних людей майже немає. Позатикали язики в дупи і удають, що їх це не стосується".

18:20. Андрій Шевченко про наших легіонерів: "Я завжди говорю нашим футболістам: "Продовжуйте грати. Ти граєш за свою країну. Це чудове послання". Спортивний світ дуже згуртований. Він проти війни. Зінченко, Миколенко, Ярмоленко, Яремчук – дуже важливо, щоб хлопці продовжували грати. Я телефоную їм. Я підтримую їх".

17:30. Минай облаштував притулок для переселенців на дві сотні осіб.

17:00. Шевченко не стримав сліз, розповідаючи про війну в Україні екс-зірці Ліверпуля і збірної Англії. Багато його родичів переживають справжнє пекло.

16:16. Екс-капітан збірної Фінляндії прихистив українців у своєму домі. Сім'я лише до Польщі добиралася в понад 10 разів довше, ніж зазвичай забирає дорога.

15:59. "Хотів би стерти цей період з історії своєї кар'єри": хавбек Руха соромиться виступів у чемпіонаті Росії. Ще одне протверезіння.

15:15. Лєвандовскі підтримав український народ: "Ми відчуваємо цю війну трохи більше, ніж інші країни". Суперзірка Баварії чітко обґрунтував, чому футболісти вирішили дати ляпаса Росії і на спортивному фронті.

15:00. "Федерер і Джоковіч за нас, Надаль мовчить": Стаховський розповів про підтримку елітними тенісистами та конфлікт з Шаповаловим.

14:00. Дружина Фонсеки пояснила, чому війна Росії з Україною є однією з найжорстокіших в історії людства.

13:00. "Я їду і плачу, від новин розривається душа": відомий форвард курсує Європою на фурі. Його рідні під обстрілами щодня.

12:00. "Слава Україні": екс-легіонер Динамо і Шахтаря похизувався одягом з тризубом.

11:00. Нідерландський клуб вигадав оригінальну акцію для підтримки дітей-біженців з України.

10:30. "Йшов вогонь по діагоналі": Красніков розповів, як ледь не постраждав від окупантів.

10:00. Береза: Якщо впаде Україна, то ця мавпа зі своїм кадирівським стадом баранів прийде в Європу. Президент СК Дніпро-1 жорстко пройшовся по примітивізму окупантів.

09:30. "Хочу, щоб потвори благали померти, але не вмирали": вибухова публікація нападниці збірної України про війну і мову. Немає кращих українізаторів, ніж путінські військові вбивці.

09:09. Протасов має сумніви, що Путін взагалі живе у цьому світі. Легендарний український футболіст пояснив, чому російський спортсмени заслужили всі санкції. Луческу та Конте – для прочитання обов'язково.

22:00. Євген Селезньов висунув єдину вимогу до росіян для завершення війни. "Мені начхати, що з моїм будинком! Я хвилююся за свою країну", – емоційно заявив екс-форвард збірної України.

20:40. "Тимощуку не писав і не збираюсь – ганчірка якась": Олександр Алієв знову знищив безхребетного раба Росії.

19:45. Девід Бекхем віддав свою сторінку в Instagram українці, яка висвітлює роботу лікарів у Харкові. Більше 70-ти мільйонів людей зможуть побачити злочини росіян в Україні.

19:00. Українські клуби можуть пропустити єврокубковий сезон 2022/23 – неприємний прогноз юриста.

18:33. Катерина Монзуль вийшла працювати на матч Серії А з українським прапором – команди влаштували божевілля із 7 голами.

18:00. "Їм начхати на нас". Євген Селезньов вважає, що ФІФА не дасть Україні пряму путівку на чемпіонат світу.

16:15. Остап Маркевич вимагає у західних партнерів України закрити небо: "У Маріуполі гинуть діти та мирні громадяни".

15:30. "Більше тижня спали на підлозі в коридорі": хавбек Металіста 1925 – про втечу з Харкова.

14:55. Швеція боїться грати в Польщі матч відбору на ЧС-2022 через близькість до російсько-української війни. Дивна пересторога, зважаючи, що з Хожува до українського кордону 350 кілометрів.

14:25. Колишній півзахисник збірної України Євген Левченко розповів історію порятунку своєї тітки із Сєвєродонецька, яке Росія щодня бомбардувала по 4-5 годин.

13:45. Ультрас Динамо отримав звання "Героя України". Легендарний командир полку "А" був відзначений найвищою нагородою за мужність та ефективні дії щодо захисту Маріуполя.

13:30. Гравці Динамо зробили дуже корисне придбання для розвідувального батальйону. Прохання від військових було передано капітану "біло-синіх" Сергію Сидорчуку, який оперативно сконтактувався зі своїми одноклубниками.

12:50. Зірка Шахтаря визначився з майбутнім клубом, але трансфер можуть зірвати європейські гранди. Вирішальним у цьому питанні має стати рішення керівництва ліг про дозвіл чи заборону реєстрації футболістів зі сходу Європи посеред сезону.

12:20. "Ми – українці, ми ніколи не здамося, не житимемо за чужими, насильно насаджуваними правилами. Хочеться, аби це все якнайшвидше закінчилося. Тоді ми знову відбудуємо наші міста й житимемо мирним, щасливим життям": голкіпер Шахтаря емоційно висловився щодо нападу Росії на нашу країну.

11:55. Норвіч запустив аукціон для збору грошей для України – унікальні лоти від гравців "канарок".

11:40. Роман Абрамович все ще може зірвати продаж Челсі. Власник лондонського клубу не зацікавлений у пропозиціях зі США та Великобританії після того, як обидві країни ввели санкції проти російських олігархів.

10:55. Тим часом російськомовний Eurosport припиняє своє існування 15 квітня. Всю редакцію телеканалу розпустять – ще менше футболу для країни-агресора.

10:30. Спортивний директор Львова Максим Стефанський розповів про те, як клуб переживає війну з Росією. "Містяни" втрачають легіонерів, а головний тренер повинен був виїхати.

10:10. Директор телеканалів "Футбол 1/2/3" Олександр Денисов закликав росіян активніше виступати проти війни з Україною. Він переконаний, що одними лише постиками у соцмережах вторгнення загарбників не зупинити.

9:45. "Та візьми ти свої яйця до рук": Вернидуб-молодший остаточно поставив хрест на Тимощуку.

9:20. "Їб*ти окупантів у рот": форвард Миная Євген Селезньов у своєму фірмовому стилі висловився про окупантів, а також емоційно перепросив за виступи у Росії.

9:00. Воротар мадридського Реала Андрій Лунін не залишає своїх земляків у біді. Колишній клуб 23-річного футболіста прихистив українців за його сприяння.