УКР РУС

Росія напала на Україну: можливість матчів УПЛ за 80 кілометрів від лінії фронту, новий варіант для Мудрика

1 серпня 2022 Читать на русском

Футбол 24 продовжує інформувати про все найважливіше у світі футболу після вторгнення Росії на наші землі й початку повномасштабної загарбницької війни. Оновлюйте цю новину для свіжої інформації. Все буде Україна!

Підтримка для України не має меж, а от новинний редактор – має. Відтак, це вже 45 новина, де Футбол 24 висвітлює російське свавілля на нашій землі та його вплив на гру мільйонів.

Попередня публікація: Росія напала на Україну: Ахметов не заробить на зірці Шахтаря, нові стадіони і міста для клубів УПЛ

22:50. Михайло Мудрик потрапив у шорт-лист 4-разового чемпіона Франції. Не все так очевидно. Можливо, ми все ж не побачимо зірочку Шахтаря у воєнному чемпіонаті.

21:45. Верес вже навіть отримав дозвіл проводити домашні матчі УПЛ у Рівному.

20:15. П'ять клубів УПЛ хочуть грати домашні матчі у своїх містах. Один з них буде базуватися за 80 кілометрів від лінії фронту!

19:00. Циганковим цікавиться клуб з АПЛ. Віктор отримав ще один варіант змінити чемпіонат.

18:10. Динамо, як і Шахтар, в умовах війни шукає підсилення серед українців. Але лідер Олександрії киянам не підійшов.

16:58. Шахтар проведе матч-відкриття нового сезону на НСК Олімпійський – журналіст назвав можливого суперника. Жеребкування календаря УПЛ має відбутись вже цього тижня. У серпні планується зіграти 2 тури, базові дати – 23 та 28 серпня.

16:26. Херсонський Кристал відхрестився від співпраці своїх працівників з окупаційними клубами.

15:51. Натомість у київському Динамо шукають заміну Беньяміну Вербічу, який перебрався в Грецію. Луческу вже начебто схвалив кандидатуру з УПЛ.

15:00. Трансферна сага Михайла Мудрика повинна вирішитися вже цього тижня. Талановитий вінгер Шахтря має лише два варіанти продовження кар'єри.

14:15. Шахтар орендував тренувальний комплекс польського клубу. Ця база була удостоєна звання "Найкраща спортивна споруда 2021 року" в престижному рейтингу.

13:05. "Пас на Шеву не запам’ятався": інтерв'ю Любомира Кузьмяка з Кирилом Бурханом, захисником та півзахисником запорізького Торпедо 90-х. Він закінчив кар'єру вже у 26, але за короткий період у професіональному футболі встиг дуже багато. Втратив бізнес через росіян, чекає Вернидуба в гості.

12:22. Екс-капітан Динамо пригадав конфлікт з затятим шанувальником Путіна, який носив футболку на підтримку диктатора.

11:49. СК Дніпро-1 припинив співпрацю з вихованцем Динамо, який не встиг провести жодного матчу.

11:10. Чернівецька Буковина провела серйозні зміни у керівництві клубу перед стартом нового сезону – зміна президента та прихід нового тренера.

10:33. Божевільна перемога Кривбаса, Інгулець здолав Кремінь, а Рух поступився Львову: українські клуби продовжують готуватись до старту нового сезону.

9:52. Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін розповів про оновлений склад "гірників" та переговори з Ярославом Ракицьким.

9:00. Футболістки Кривбаса приєднались до флешмобу на підтримку Олени Зеленської. Перша леді України взяла участь у фотосесії для американського Vogue. Фото з digital-обкладинки журналу викликало резонанс у світі.

31 липня

23:00. Маркевич озвучив причину вильоту Ворскли з єврокубків та вірить у вихід Зорі до групи Ліги конференцій. Тренер закликає з розумінням ставитися до реалій українського футболу.

21:01. Сергій Палкін став на захист Йовічевіча, викривши СК Дніпро-1 в маніпуляціях. Також гендир Шахтаря виступив за всеосяжний бан російського футболу.

19:50. Шахтар готовий продати ще одного легіонера – є головний претендент, заради якого бразилець скасує попередній перехід завдяки правилу ФІФА.

18:40. Легенди Металіста відкрили футбольну школу та співпрацюватимуть з клубом УПЛ.

17:17. Коваленко пройшов медогляд у клубі, де вже грав. Офіційне оголошення трансферу не за горами.

16:16. Штурм залякує Динамо перед ЛЧ. Австрійці обіграли чемпіона і несподівано захопили в нього лідерство. "Динамо позбавило нас пекла в Стамбулі": директор Штурма вдячний киянам за прохід Фенербахче. Цікаво, що на головній трибуні в місцях для VIP-гостей спортивний керманич суперника киян не почув божевільних пісеньок з вихвалянням путіних.

15:15. Миколенко після матчу з Динамо зробив Луческу сюрприз до дня народження.

14:14. Megogo у списку немає: названі претенденти на повну трансляцію матчів УПЛ.

13:13. Протистоятиме Ярмоленку: легіонер Металіста перебрався в ОАЕ. Так і не встиг зіграти за харківський клуб через війну.

12:12. Зубков знову поза заявкою на Лігу чемпіонів – ігнор від росіянина продовжується. Простий збіг?

11:11. "Динамо та Шахтарю ніхто не загрожує": Маркевич спрогнозував головну сенсацію прийдешнього сезону УПЛ.

10:10. Шевченко прочитав один з віршів Кобзаря – патріотичне відео.

09:09. "Йому подобається Москва": російський кум Ордеця спробував переконати у глибоких переживаннях манкурта за Україну.

30 липня

23:30. Шахтар продовжує втрачати зірок. Ісмаїлі українською мовою оголосив про відхід з клубу, пригадавши феєричний матч на Донбас Арені.

20:33. Сергій Ребров наполіг на трансфері Ярмоленка в Аль-Айн – перехід українця став унікальним для клубу з ОАЕ, який порушив свої принципи заради Андрія.

20:15. "Радий, що в мене є Зінченко": Мікель Артета не шкодував компліментів Олександру після розгромної перемоги Арсенала. Тренер виділив головні чесноти українця.

19:30. Шахтар завершив перший збір без перемог – друга нічия "гірників" у Нідерландах. Ігор Йовічевіч ніяк не може виграти бодай один матч, а наступним поєдинком Шахтаря стане гра в Римі проти команди Жозе Моурінью. У грі проти Утрехта "помаранчево-чорні" вели в рахунку, але автогол позбавив перемоги.

17:35. Захисник Вереса втік з України. Клуб сподівається отримати компенсацію, щоб не йти до суду.

16:30. Олександр Зінченко виграв перший трофей з Арсеналом. Щоправда, наразі це лише Кубок Емірейтс. "Каноніри" розгромили Севілью 6:0, а українець відіграв майже весь матч і отримав овації фанатів.

16:09. Президент Фенербахче зробив скандальну заяву щодо кричалки турецьких фанів про путіна на матчі ЛЧ проти Динамо. Пізніше турецький клуб опублікував ще одне звернення, звинувативши киян у провокаціях.

15:20. Натомість український хавбек Металіста вирішив продовжити кар'єру за кордоном та навіть встиг дебютувати за нову команду.

14:35. Тим часом львівські Карпати підписали двох захисників. До команди Тлумака приєднались екс-гравець Шахтаря з легіонерським досвідом і вихованець "зелено-білих".

13:58. Президент Динамо Ігор Суркіс пояснив, чому київський клуб не може підсилитися досвідченими виконавцями в умовах війни. Наразі на перегляді у команді перебуває один з найкращих плеймейкерів УПЛ.

13:10. Зоря оголосила заявку на матч Ліги конференцій з рокіровкою екс-форвардів збірної України. Нагадаємо, що перший номінально домашній поєдинок луганців у єврокубках відбудеться 4 серпня в Любліні.

12:39. Уболівальник Евертона Пол Стреттон, який забивав з пенальті у ворота київського Динамо, виявився волонтером. Він активно допомагає українським біженцям після пачатку війни. За інформацією Liverpool Echo, колишній поліцейський у супроводі колег подолав 1300 миль до польського Перемишля, щоб допомогти жертвам російського вторгнення.

12:05. А ось вже колишній партнер Вербіча по команді – Томаш Кендзьора – відмовився від пропозиції 4-разового чемпіона Франції. Поляк хоче допомогти Динамо пробитись у Лігу чемпіонів.

10:44. Беньямін Вербіч, який перейшов у Панатінаїкос, подякував Динамо за час, проведений в Україні. "Разом ми переживаємо жахливі часи. Жахлива, несправедлива війна, де гинуть невинні люди. Діти, які ходили на футбол, підтримували улюблені команди та просто раділи життю. Я залишаю улюблений клуб, улюблену команду, за якою я дуже сумуватиму. Мій син Май наполовину українець і він є вболівальником київського Динамо, яким був, є та буде його батько", – написав, зокрема, словенський півзахисник.

9:58. "Ми не ПСЖ": гравець Динамо не закріпився у топ-чемпіонаті – тренер озвучив оригінальну мотивацію відмови. Після початку повномасштабної війни футболіст скористався правилом ФІФА і призупинив контракт з киянами, розрахований до кінця 2026-го.

9:00. "Шевченко підписав собі вирок": віце-президент Федерації футболу Криму – про співпрацю українського коуча з окупантами.