УКР РУС

Росія напала на Україну: Дзюба іронізує над смертями мирних українців, Луческу спрогнозував завершення війни

2 березня 2022 Читать на русском

Футбол 24 продовжує інформувати про все найважливіше у світі футболу після вторгнення Росії на наші землі й початку війни. Оновлюйте цю новину для свіжої інформації. Все буде Україна!

Підтримка для України не має меж, а от новинний редактор – має. Відтак, це вже третя новина, де "Футбол 24" висвітлює російське свавілля на нашій землі.

Друга публікація: Росія напала на Україну: Англія, Норвегія та інші відмовляються грати проти збірних Путіна, ізоляція окупанта

13:15. "Зінченко отримує підтримку не лише уболівальників, а й усього світу": Гвардіола – про капітанську пов'язку українця. Іспанський тренер підтвердив, що всі в клубі виступили за цей жест і за небайдужу людину, яка представляє свою країну.

12:45. "Росіяни – це орки, суміш орди з монголами та удмуртами": екс-хавбек Металіста – про зраду, окупантів і терор у Харкові. Жахіття війни від патріота своєї світлої країни, в яку путіністи радо несуть морок.

12:10. Динамо вкотре наголошує, що так званим асвабадітєлям не раді по всій Україні.

11:30. Україна може зберегти шанс потрапити на ЧС-2022 – Шотландія готова перенести матч плей-офф, не бажаючи використовувати момент нашої слабкості. Що ж, чергова країна показала Росії, як треба поводитися у критичних ситуаціях. Хоча окупантам і їх посіпакам, очевидно, плювати на все людське.

10:30. "Чому ви сидите, як обісрані?": Ярмоленко емоційно звернувся до російських футболістів через мовчанку щодо війни в Україні. Багато хто у приватних розмовах начебто виступає проти рішення Путіна розв'язати війну, але боїться говорити публічно. Щоправда, є й такі зухвалі розумники, як Дзюба, що фактично іронізує над смертями десятків мирних людей і дітей.

10:00. Луческу зробив свій прогноз завершення війни Росії та України. Наставник Динамо вірить, що в агресора відкриються очі на шкоду, яку він завдає.

23:00. "Запхали свої язики в дупу і нічого не говорять": головний тренер збірної України Олександр Петраков шокований діями росіян.

22:45. Президент Інгульця Олександр Поворознюк особисто очолив охорону регіону від путінської орди.

22:22. Володар "Золотого м'яча" Ігор Бєланов теж закликав припинити кровопролиття українського населення.

21:50. Перед матчем Кубка Італії Мілан – Інтер на табло Сан-Сіро увімкнули звернення Андрія Шевченка.

21:15. Олександр Зінченко вивів Манчестер Сіті з капітанською пов'язкою на матч Кубка Англії проти Пітерборо. Дмитро Чигринський теж був капітаном у Греції у матчі тамтешнього Іонікоса.

20:40. Коментатор телеканалів "Футбол" Андрій Столярчук вступив до лав територіальної оборони Хмельниччини. Футбольних людей серед захисників України все більшає.

20:00. "Люди моляться і проклинають Росію і весь ваш грьобаний "руській мір"… Там, де ви торкаєтесь чогось – там завжди біль і сльози, як та чума на планеті, яку хочеться спалити і закопати, щоб і згадки не було жодної", – емоційно написав Олександр Шовковський.

19:28. Динамівець Томаш Кендзьора брутально облаяв російського футболіста – "вірного щура" карлика-президента з прізвиськом ху*ло.

19:00. УЄФА виділить понад мільйон євро допомоги українським дітям, які постраждали від російських нелюдів. Легенда Ліверпуля Роббі Фаулер теж збирає гроші постраждалим від вандалізму загарбників.

18:44. Олег Блохін закликав Росію і Білорусь негайно припинити обстріл України і вивести війська з її території. "Моє рідне місто не бачило такої агресії з часів Другої світової війни", – написав легендарний футболіст і тренер.

18:15. Легендарний соратник Дієго Марадони в Наполі записав послання для України. Весь цивілізований світ з нами – очевидно, що в рашистів немає жодних шансів.

17:30. Німецький гігант Adidas відмовився постачати форму для збірної Росії, припинивши дію контракту. Схоже, скоро збірна-вигнанець світового футболу гратиме у ведмежих шубах. В кращому випадку. Зрештою, з ними й так ніхто не хоче грати – для чого цьому збіговиську форма?

16:55. Мудрість від Мудрика: "Якщо расєя припинить воювати, більше не буде війни. Якщо УКРАЇНА припинить воювати, більше не буде України".

16:40. Віталій Миколенко вибухнув логічними претензіями до екс-капітана збірної Росії: "Поки ти, Дзюбо, і твої обісрані футболістики мовчать, в Україні вбивають мирних людей. Вас закриють у вашій зал*пі на все ваше життя, і головне – життя ваших дітей. І я цьому щиро радий. Вам ніколи не буде пробачення, пітухи".

16:20. Німецький тренер Локомотива подав у відставку, відкрито заявивши про напад Росії на Україну: "Я не можу працювати в країні, лідер якої несе відповідальність за загарбницьку війну в центрі Європи". Повага за таку позицію!

16:05. Андрія Луніна запитали про мітинги в Іспанії на підтримку України. "Це добре, багато людей вийшло", – відповів українець. На питання "як сам?" голкіпер сказав: "Робимо, що можемо".

15:40. Динамо жорстко відповіло росіянам: "На х** ми вертіли ваші плани й "операції". Закінчимо війну на своїй землі за власним сценарієм! Україна – нація нескорених".

15:20. "Сьогодні на моїй рідній землі війна, де на землях моєї незалежної України вбивають людей, жінок, дітей, гинуть невинні, руйнуються великі міста, літають ракети, і все тому, що нелюд, якого ви називали шайтаном, хоче знищити український народ. Я на колінах прошу кожного жителя могутньої Туреччини. Дайте хоча б крихітний шанс моєму народу і мені зустріти свою сім’ю. Вірю в те, що Туреччина стане жовто-блакитною", – Микола Морозюк зворушливо звернувся до турків.

15:05. Чорноморець через війну офіційно покинули два легіонери: нападник Мартін Петков і хавбек Боріслав Цонєв.

14:30. Руслан Маліновський розповів, що Сергій Ребров став ініціатором створення фонду допомоги українській армії.

13:50. Польські арбітри масово виступили проти нападу Росії.

13:35. "Я думаю, що українці вже виграли цю війну", – Паулу Фонсека розповів, як вибирався з Києва після початку війни.

13:10. Олександр Ярославський заприсягнув відбудувати Харків після бомбардувань.

12:50. Сильне відео від футболістів збірної України! Зінченко, Маліновський, Ярмоленко, Пятов, Степаненко, Шапаренко, Сидорчук, Кривцов, Трубін, Шевченко, Бущан, Коваленко та Забарний звернулися до світової спільноти з закликом підтримати Україну та розповісти всім про злочини росіян.

12:25. Беньямін Вербіч вірить у перемогу України над Росією та чекає нас в ЄС.

12:10. "Ми говоримо з Андрієм, намагаємося надати максимальну підтримку. Думаю, що світ допоможе Україні, адже ніхто не хоче воювати. Бан російських команд – правильне рішення. На всіх континентах дивляться АПЛ і Лігу чемпіонів. Тому важливо ізолювати Росію повністю. Я не політик, але футбол бачу саме так", – дуже розумні слова від головного тренера Вест Хема Девіда Мойєса. Ярмоленко повернувся в склад.

11:35. Андрій Ярмоленко послав найпопулярніший футбольний паблік 433, який не захотів висвітлювати напад Росії.

11:25. Андрій Воронін розірвав контракт з московським Динамо. "Не можу не висловити свою громадянську позицію. Зараз не бачу жодної можливості залишатися на території країни, чия армія знищує наші міста та стріляє у мирних людей", – сказав колишній форвард збірної України.

11:00. Руслан Маліновський показав світу відео обстрілу Харкова і назвав дії Росії злочином проти людства.

10:40. "Путін, іди на х*й! Україна обов'язково переможе. Я пишаюсь нашою армією за те, що захищають нас від лютого ворога – Росії. Я хочу, щоб наші діти зростали під мирним небом без війни в Україні!" – Віталій Буяльський подякував захисникам нашої держави.

10:10. Пов'язаний з Евертоном російський олігарх Алішер Усманов став жертвою санкцій ЄС через Путіна.

09:55. Антоніо Конте закликає зупинити війну. Капітани жіночої та чоловічої збірних Шотландії також з нами: "Шлемо вам любов до нашої зустрічі".

09:20. Росію офіційно позбавили всіх змагань у пляжному футболі. Залишився тільки болотний футбол – саме те для "вєлікай нациі".

Новий день. Загарбники бомблять Харків і обстрілюють житлові будинки в інших містах/селах. Ми продовжуємо стежити за реакцією футбольного світу. Роман Зозуля, як і кожен з українців, переконаний у перемозі!

Бразильський чемпіон світу підтримав Україну у війні з Росією, а от Сьомін, Газзаєв та інші екс-динамівці воліють мовчати. Дуглас Коста також шле привіт з-за океану. А збірна США доєдналася до ігнору окупантів: "Не збезчестимо Україну, виходячи на те саме поле, що й Росія".

23:00. Жуніор Мораєс після виїзду з України переказав ЗСУ понад 1,6 мільйона гривень.

22:25. Ох, Маліновському потрібно провести роз'яснювальну роботу в клубі. Генеральний директор Аталанти сказав, що "Росія та Україна – один народ, і дружба Маліновського з Міранчуком відображає це".

21:30. "Вова, єб*ш їх, бл*ть": очільник Інгульця Олександр Поворознюк видав емоційну промову на підтримку Зеленського. Відео 18+

20:45. Росія оскаржуватиме рішення про виключення збірної та клубів із міжнародних турнірів.

20:15. Гравець ФК Гостомель Дмитро Мартиненко і його мама загинули від вибуху російської бомби... Дмитро був вихованцем луганського футболу, виступав на позиції півзахисника. Ставав найкращим бомбардиром і гравцем другої ліги аматорського чемпіонату Київської області.

19:50. Відразу ще одна приємна новина. УЄФА розірвав контракт з "Газпромом"! Нарешті гидкої російської емблеми не буде під час трансляцій Ліги чемпіонів і матчів національних збірних.

19:40. Офіційно! ФІФА та УЄФА вигнали Росію та її клуби з усіх змагань!

19:00. Сьогодні ж УЄФА проведе відеоконференцію, на якій вирішить питання виключення Спартака з Ліги Європи та розриву контракту з "Газпромом".

18:40. За інформацією низки авторитетних джерел, ФІФА збирається відсторонити збірну Росії від міжнародних змагань. Зокрема, команда не зіграє у плей-офф кваліфікації ЧС-2022.

18:00. Легіонер Динамо Ерік Рамірес не встиг забрати сім'ю з Києва. Його дружина та немовля ховаються у підвалі.

17:35. Юрій Вернидуб вступив до лав Збройних Сил України та ухвалив рішення піти на війну. Мужик і патріот!

"Поки що нас формують в артбригаду. Коли поїдемо – не знаю. Може, вже сьогодні чи завтра. Куди – теж невідомо. Я в строю і готовий захищати Україну. Хто переможе у війні? Тільки ми, а хто ж іще? Ви ж бачите, як б'ються українці! Думаю, Путін жалкує про те, що він наробив. Адже те, як об'єдналася українська нація – дорогого коштує. Бачу, скільки нас тут у Запоріжжі, які готові воювати – усе місто! Таких людей дуже багато. Все у нас буде добре. Україна – понад усе! Перемога буде за нами!" – сильні слова нашого тренера.

17:15. Роман Зозуля разом з іншими українськими футболістами зібрали 200 тисяч євро на армію.

16:30. РБ Лейпциг – Спартак: німці сумніваються, що росіян допустять до матчу Ліги Європи. Директорат Ред Буллу вважає, що ігри з московським клубом скасують уже найближчим часом. Ще один крок до ганебної ізоляції, яка зовсім близько. Розплата за те, що російській владі плювати на людські життя і масові жертви.

16:16. Міжнародний олімпійський комітет (МОК) рекомендує заборонити участь спортсменам та функціонерам з Росії і Білорусі в будь-яких спортивних заходах. Ще 3 дні тому організація вимагала лише скасувати всі міжнародні турніри на території країн, звідки обстрілюють мирні квартали України з планами знищити не тільки нашу державність, а й усіх людей, які не бажають ставати частиною нової імперії зла без прав і свобод.

15:35. Зінченко, Маліновський, Ребров та інші легіонери перевели армії України понад 16 млн грн. Напередодні Ярмоленко пожертвував 3 мільйони на боротьбу з жорстоким агресором.

15:10. Якими ж нелюдами треба бути, щоб навіть зазвичай нейтральна Швейцарія також відмовилась від матчів з росіянами та ініціювала виключення окупантів з турніру плей-офф до ЧС-2022. Тим часом військові злочинці з Росії вкотре цинічно розстріляли житлові райони Харкова з десятками жертв.

14:40. Римський Лаціо також з Україною і вимагає зупинити війну. Цікаво, що відповідну футболку одягнув і зірка збірної Сербії Мілінковіч-Савіч.

14:25. Вернидуб вступив до лав територіальної оборони. Український тренер покинув Придністров'я, звідки Росія також посилає своїх військових злочинців, і захищає зараз близьке йому Запоріжжя.

14:00. Український футболіст розірвав контракт з російським клубом після початку наступу окупантів на нашу землю. Пішли перші ластівочки.

13:13. Кучук закликав білорусів не йти в Україну: "Вам цього ніколи не пробачать не лише українці, а й ваші діти та онуки". Щирісінька правда, але чи дійде?

13:00. Шальке офіційно розірве контракт з Газпромом, хай і втратить від цього серйозні суми. Черговий доказ того, що нікому в Європі вже не потрібні брудні російські гроші, які несуть брехню, кров, смерті мирних людей і розруху.

12:20. Хочолава: Моя сім'я разом з ЗСУ захищають нашу землю. Грузини вкотре виявилися більшими братами, ніж підступні росіяни.

11:53. Норвегія та Уельс долучились до ігнорування матчів проти росіян. Поки посіпаки окупаційного режиму Путіна жалюгідно мовчать проти його терору і людиноненависницької війни в Україні, а дехто ще й відверто підтримує знищення сусідньої держави, з такими "спортсменами" мало хто захоче мати справу.

11:30. Кривцов переконаний – перемога буде за Україною. "Який би план не намалювали у себе в голові маленький покидьок та вусатий півень, яких ненавидить весь світ". Захисник Шахтаря сказав усе, як є.

Росія напала на Україну: Польща ігнорує окупанта, підтримка наших легіонерів не вщухає, Петербург без фіналу ЛЧ