УКР РУС

Головні новини футболу 30 вересня: Маліновський розірвав Лаціо, велика втрата збірної України, відомі всі учасники ЛЧ

1 жовтня 2020 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 30 вересня.

Ліга чемпіонів

Визначилися всі учасники групового етапу Ліги чемпіонів. Україну в основній сітці турніру представлять дві команди – Динамо напередодні подолало кваліфікацію. "Луческу змив кров'ю всі наші образи": Динамо бажають Реброва, Супряга віддав борг, "Ахметов луснув від заздрощів".

"Карма може бути жахливою": бельгійські ЗМІ критикують Пластуна, сумніваються в Динамо і скаржаться на прокляття. "У Динамо-1975 не взяв би нікого з теперішніх": легендарний динамівець поговорив з "Футбол 24" про Луческу і ляпи, які можуть стати фатальними.

Динамо у Лізі чемпіонів – скільки кияни заробили за вихід у груповий турнір. Цей успіх допоміг Україні випередити Туреччину і Шотландію в таблиці коефіцієнтів УЄФА. Сьогодні відбудеться жеребкування групового етапу – де і коли дивитися церемонію. "Зніміть капелюха перед Ребровим": український тренер переписав історію за чверть століття і передав привіт Динамо.

Наші за кордоном

Руслан Маліновський допоміг Аталанті розгромити на виїзді Лаціо. Українець віддав гольовий пас і видав шоу. Андрій Ярмоленко став найкращим гравцем попередньої стадії Кубка ліги, але вилетів вже в наступному раунді – Евертон знищив Вест Хем інертного Ярмоли.

Зінченко пропустить матчі збірної України проти Іспанії, Німеччини та Франції. Олександр пояснив ситуацію пошкодженням, яке створює йому дискомфорт. Андрій Шевченко замість нього довикликав у національну команду дебютанта з Європи.

Зінченко приваблює Барселону однією чеснотою – українець може стати частиною складної угоди з трьома гравцями. Манчестер Сіті вже обрав двох кандидатів на заміну Сашку.

Інші новини

Карпати отримали від ФІФА безстроковий трансферний бан. Ворскла вибила Львів, Рух не встояв проти Десни, Олександрія розгромила Інгулець – результати 1/16 фіналу Кубка України. Мілан може допомогти Болоньї придбати Владислава Супрягу. Динамо запропонувало 7 млн євро за найкращого бомбардира чемпіонату Румунії.

Баварія перестріляла Борусію в яскравому Суперкубку Німеччини – Кімміх знову підписує Дортмунду вирок. Реал Мадрид втримав мінімальну перемогу над Вальядолідом – Куртуа врятував "вершкових" від втрати очок. Серія А на межі зриву – влада Італії вимагає зупинити чемпіонат. Лео Мессі красномовно поклав край своєму конфлікту з Барселоною.