УКР РУС

Головні новини 22 жовтня: Зоря стартувала в ЛЄ розгромною поразкою, Україна піднялася в рейтингу ФІФА, оди Шахтарю

23 жовтня 2020 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 22 жовтня.

Ліга Європи

Зоря стартувала в Лізі Європи розгромною поразкою від Лестера. Все вирішили дитячі помилки біля власних воріт і розгубленість біля чужих. Віктор Скрипник не згоден з таким підсумком поєдинку, а Брендан Роджерс похвалив свою команду за перемогу над Зорею.

В інших матчах першого туру Ліги Європи також було багато цікавого. Арсенал врятувався, Байєр зганьбив Ніццу, а Фонсека здійснив камбек. Бенфіка перестріляла Лех, АЗ шокував Наполі, а хлопці Джеррарда забили з центра поля. Тоттенхем і Хоффенхайм перемогли, Яремчук зазнав фіаско, Брага переграла АЕК з двома українцями, а Селтік поступився Мілану.

Реакція на подвиг Шахтаря

"Гірники" напередодні сенсаційно переграли Реал. Помаранчева революція у Мадриді: молодь рятує штаб Каштру, судоку для Реала і горе-експерти каналу Футбол – тактичний розбір матчу. "Шахтар зняв корону з мільярдної команди Зідана": найкращий ЛЧ-тайм в історії "гірників" – у захваті всі і навіть Сенцов.

"Реал виставили посміховиськом": іспанські ЗМІ – про Шахтар де Жанейро, мадридський "зал хоррору" та ім'я нового тренера. Зідан отримав ультиматум після ганьби з Шахтарем – доля тренера залежить від двох матчів. Реал нібито розглядає Почеттіно та Рауля на заміну Зізу.

Тете разом з одноклубниками Маліновського потрапив до команди тижня Ліги чемпіонів. InStat назвав найкращого гравця мадридського протистояння. Наступний поєдинок Шахтаря в Лізі чемпіонів відбудеться з глядачами – але є нюанс.

Інші новини

Збірна України офіційно піднялась у рейтингу ФІФА, обійшовши міцну команду з Південної Америки. Відбір до ЧС-2022: "синьо-жовті" дізналися дату жеребкування та формат кваліфікації.

Кріштіану Роналду зберігає шанс вийти у матчі проти Барселони – AS розкрив умову для несподіваного камбеку. Марчелло Ліппі оголосив про завершення кар'єри.

Артем Бєсєдін повернувся до тренувань з Динамо – Миколенко займався окремо від загальної групи. Артем Мілевський отримав екзотичні пропозиції щодо продовження кар'єри – екс-зірка Динамо натякав на відхід із Бреста.