УКР РУС

Головні новини футболу 19 липня: Шахтар представив новачків і отримав суперника в ЛЧ, Динамо підписує чергового форварда

20 липня 2021 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 19 липня.

Жеребкування єврокубків

Шахтар дізнався суперника у 3-му раунді кваліфікації Ліги чемпіонів. "Гірники" зіграють з бельгійським Генком. Трамплін для Маліновського, колиска Куртуа і "новий Крауч" з Африки – коротко про опонента Шахтаря. Жеребкування ЛЧ не розчарувало.

Колос дізнався першого суперника у Лізі конференцій 2021/22, а Ворскла отримала поки що тільки потенційних опонентів у 3-му раунді відбору. Три транслятори змагаються за право показувати матчі полтавців. У кваліфікації Ліги Європи також сформовано пари третього раунду.

Україна

Шахтар презентував зіркових новачків команди. Рух домовився з Ареною Львів про проведення домашніх матчів УПЛ. СК Дніпро-1 знову підсилився хорватом. Львів показав новий логотип зі символами міста та історичними елементами, а також став жертвою спалаху коронавірусу.

Динамо вирушить на третій збір – кияни підтвердили двох суперників з топ-чемпіонатів. Динамо близьке до трансферу ще одного форварда – він мав замінити Яремчука та відмовив росіянам. Олександрія оголосила про підписання форварда з Серії А, якого хотів Шахтар.

Європа

Мілан офіційно домовився з Реалом щодо трансферу Діаса. Барселона відмовилась від обміну Грізманна на Сауля. Баварія знайшла підсилення в Барселоні та обирає з трьох кандидатів. Арсенал підсилився хавбеком Андерлехта.