УКР РУС

Головні новини футболу 8 січня: Тоттенхем обіграв Челсі, Леганес хоче продовжити оренду Луніна

9 січня 2019 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест новин за 8 січня.

Україна

Маріуполь визначився зі спаринг-партнерами на зборі в Туреччині. Шахтар за крок від підписання півзахисника збірної Ізраїлю. Полярус покине Олександрію, якщо не перегляне ставлення до футболу. Карпати не змогли домовитись із Скрипником. Сергійчук офіційно покинув Ворсклу. Безус хоче перейти у Антверпен, щоб повернутися у збірну України.

Світ

Венгер може очолити збірну Катару та готувати її до домашнього ЧС-2022. Інтер погодився підняти зарплату Ікарді до 7 млн євро. Моурінью погодився повернутися в Реал. Кубок африканських націй-2019 відбудеться в Єгипті. Леганес розглядає можливість продовжити оренду Луніна ще на сезон. Салах вдруге поспіль став найкращим футболістом року в Африці. Тоттенхем мінімально обіграв Челсі у півфіналі Кубку англійської ліги.

Трансфери

Реал хоче підписати Пйонтека вже взимку. Ювентус відповів відмовою трьом топ-клубам щодо трансферу Дибали. Атлетіко переконав Ернандеса продовжити контракт. Пепе офіційно став гравцем Порту. Реалу доведеться побити трансферний рекорд, щоб підписати Еріксена. Барселона готова продати Малкома.