УКР РУС

Головні новини футболу 3 лютого: манчестерські гранди здобули перемоги в АПЛ, знайшли зниклий літак Сали

4 лютого 2019 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 3 лютого.

Україна

Донецький Шахтар поступився Партизану в контрольному матчі – відео голів та огляд поєдинку.

Керманич "гірників" Паулу Фонсека розповів про кадрові особливості матчу перед зустріччю з Айнтрахтом у Лізі Європи. Натомість Арсенал-Київ поступився аутсайдеру чемпіонату Сербії у спарингу.

Олександр Хацкевич зізнався, що не показував гравцям відео матчів Олімпіакоса. А луганська Зоря повернулась зі збору до України.

Європа

У чемпіонаті Англії Манчестер Сіті здолав Арсенал вдома – відео забитих м'ячів і найкращих моментів матчу.

Тим часом Манчестер Юнайтед втримав мінімальну перемогу над Лестером. В італійській Серії А Болонья сенсаційно обіграла Інтер на Джузеппе Меацца, а Рома і Мілан не виявили сильнішого в Римі.

В Іспанії Реал Мадрид розгромив Алавес у рідних стінах. У Лізі 1 Ліон завдав ПСЖ першої поразки в чемпіонаті, Нім і Монпельє зіграли внічию.

Інші топ-події

Знайшли уламки літака, на якому летів Сала та пілот – чоловіки зникли безвісти. Тренер Кардіффа Уорнок пригадав зниклого форварда після перемоги над Борнмутом.

У Греції АЕК Чигринського в драматичному матчі вирвав нічию у ПАОКа Шахова. Бельгійський Гент з Безусом та Яремчуком на виїзді зіграв внічию з Брюгге – екс-форвард Зорі був вилучений.

Марек Гамшік невдовзі стане гравцем китайського Далянь Іфан, а Девід Бекхем зазнав судового переслідування у Сполучених Штатах.