УКР РУС

Головні новини футболу 17 вересня: Колос взяв Європу, Шахтар оформив два трансфери за день

18 вересня 2020 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за четвер, 17 вересня.

Колос і Ліга Європи

Колос дебютував у Лізі Європи з історичної перемоги над Арісом. Ковалівці забили грекам два голи. Руслан Костишин скромно прокоментував історичний тріумф, а от гравці влаштували шалене святкування у роздягальні. У наступному раунді квалыфікації український клуб зіграє з хорватською Рієкою.

Тоттенхем ледь не зганьбився і Болгарії, Ібрагімовіч допоміг Мілану пройти Шемрок Роверс. Вольфсбург познущався з Кукеса і став суперником Десни у наступному раунді Ліги Європи.

Українці за кордоном

Роман Яремчук став альтернативою Владиславу Супрязі в Болоньї. Окрім того, форвард Гента також зацікавив гранд Серії А.

Колишній хавбек Карпат Сергій Вакуленко забив переможний гол за Арарат у матчі з божевільним камбеком. Іван Петряк асистом створив переможний гол Фехервара у Лізі Європи.

"Мені захотілось перенести столицю": Ребров – герой угорських ЗМІ після великої перемоги в ЛЧ, він може заробити мільярд

Інші топ-новини

ФІФА оновила рейтинг національних команд – поразка від Іспанії не похитнула збірну України. Тим часом відбулися ще два матчі Кубка України – не обійшлося без сенсації.

Шахтар здійснив два трансфери з день: "гірники" оформили дві оренди – Кайоде перейшов у турецький Сівасспор, а Данило Сікан – у Маріуполь. Десна підписала вихованця київського Динамо.

Барселона офіційно оформила звільнення Сетьєна. Уже колишній наставник каталонців судитиметься з клубом через компенсацію і зухвалий розрив контракту.

УЄФА оголосив повний список претендентів на індивідуальні нагороди за минулий сезон Ліги чемпіонів. Тріумфатор турніру – Баварія – підтвердила перехід Алькантари у Ліверпуль.