УКР РУС

Головні новини футболу 14 січня: Лунін виграв трофей проти Барселони, Миколенко з розбитою головою в АПЛ

15 січня 07:00 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 14 січня.

Україна

Шахтар прибув на збори до Туреччини та почав підготовку до другої частини сезону. Шахтар офіційно оголосив про перехід першого в історії клубу переможця Ліги чемпіонів.

Кривбас оголосив про підписання другого зимового новачка. Полісся закрило трансфер екс-гравця Динамо і Шахтаря. Динамо поки не побачить свого новачка.

Наші за кордоном

Лунін виграв Суперкубок Іспанії, влаштувавши шоу сейвів у Класіко – Реал розгромив Барселону. Андрій зіграє і в Кубку Іспанії проти Атлетіко. Героїчні дії Миколенка допомогли Евертону втримати нічию з Астон Віллою.

Жирона сенсаційно втратила очки на полі найгіршої команди Ла Ліги – слабкий виступ Довбика, Циганков також не вразив. Трубін допоміг Бенфіці не відстати від лідера – сильний матч українця, попри підставу від захисників.

Світ

Японія у надважкому матчі Кубка Азії ледь уникла ганьби, Іран розбив Палестину, а ОАЕ впевнено обіграли Гонконг. Єгипет ледь не зганьбився у дебюті на КАН-2023, а Нігерія несподівано не змогла обіграти андердога.

Манчестер Юнайтед розписав ефектну нічию з Тоттенхемом. Мілан впевнено розібрався з Ромою і закріпився в топ-3 Серії А. ПСЖ обіграв віцечемпіона в центральному матчі французького вікенду.