УКР РУС

Головні новини 3 листопада: Шахтар поступився Реалу на Бернабеу, Вернидуб вдруге програв Інтеру, дуель Зінченка й Соболя

4 листопада 2021 Читать на русском

Футбол 24 презентує дайджест головних новин за середу, 3 листопада.

Шахтар

Шахтар програв Реалу у гідному двобої – українці практично вилітають, але отримують оплески Мадрида. Переможним у зустрічі виявився дубль Каріма Бензема, а за "гірників" забив Фернандо.

Роберто Де Дзербі дав післяматчеву прес-конференцію – про три моменти, які "гірникам" потрібно покращити для Ліги чемпіонів. Карло Анчелотті говорив про свист фанатів, тріо героїв і особливу рису донеччан.

Юнацька команда Реала теж святкувала перемогу над Шахтарем. Долю зустрічі вирішив єдиний м'яч.

Ліга чемпіонів

Шериф Вернидуба знову був безсилим проти Інтера: провальну гра підсолодив лише гол престижу.

Манчестер Сіті розгромив Брюгге – Соболя зжерли монстри, Зінченку красиво показали, чому він так мало грає.

ПСЖ драматично втратив перемогу над РБ Лейпциг на останніх хвилинах, Аякс у більшості дотиснув Борусію Д, а Спортінг розгромив Бешикташ.

Мілан врятував нічию у матчі з Порту, а Ліверпуль впевнено переміг Атлетіко на Енфілді, достроково вигравши групу В у Лізі чемпіонів

Інші важливі новини

Відлуння поразки Динамо від Барселони: іспанські ЗМІ вимагають у Хаві неможливої послуги після Києва, соцмережі порівнюють киян з Алавесом, але гра команди Луческу подобається і викликає повагу.

Ротань оголосив заявку молодіжної збірної України на матчі відбору до Євро-2023 проти Північної Македонії та Сербії.

Хаві узгодив контракт з Барселоною і вперше прокоментував ймовірне повернення. Аль-Садд же офіційно підтвердив перемовини, але у каталонців є проблема.