УКР РУС

Головні новини футболу 23 січня: Шевченко домовився з Польщею, Україна перемогла на футзальному Євро

24 січня 2022 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 23 січня.

Україна

Андрій Шевченко узгодив умови контракту зі збірною Польщі. Україна розбила Сербію у матчі футзального Євро-2022 – перша перемога на турнірі та збереження шансів на плей-офф.

Динамо повідомило останні новини з лазарету – Вітінью та Бєсєдін вилетіли з тренувального процесу. Сампдорія повернулась до ідеї підписання Супряги. Металіст підписав конкурента Рибці.

Клуби УПЛ спарингами готуються до відновлення сезону. Чорноморець врятувався, Олександрія програла, а Зоря розписала результативну нічию.

Європа

Іспанські гранди відскочили на останніх хвилинах. Барселона вирвала перемогу над передостанньою командою Прімери, показавши слабкий футбол. Реал у компенсований час врятував нічию з Ельче – Бензема вперше промахнувся з пенальті у футболці Реала.

Челсі знову впевнено побив Тоттенхем. Зієш оформив шедевральний гол, а Конте зазнав першої поразки в АПЛ зі "шпорами". Ліверпуль у важкому матчі переміг Крістал Пелас, а Арсенал втратив очки з Бернлі.

Мілан розписав нічию з Ювентусом, відпустивши Інтер у відрив на вершині Серії А. Баварія розгромила Герту, скориставшись дитячими помилками берлінців. ПСЖ знищив Реймс, а Рамос відзначився дебютним голом за парижан.

Африка

Буркіна-Фасо в епічній серії пенальті перемогла Габон та першою вийшла в 1/4 фіналу Кубка Африки. Туніс у більшості здолав Нігерію та поповнив список чвертьфіналістів КАН. Африка провела жеребкування останнього раунду відбору на ЧС-2022 – Мане або Салах не поїдуть в Катар.