УКР РУС

Головні новини футболу 13 березня: Ліверпуль і Барселона стали останніми чвертьфіналістами ЛЧ, Челсі прибув до Києва

14 березня 2019 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 13 березня.

Ліга чемпіонів

Англійський Ліверпуль впевнено переміг Баварію та вийшов у 1/4 фіналу Ліги чемпіонів – відео голів та огляд матчу.

Іспанська Барселона на класі розгромила Ліон і стала єдиним іспанським клубом у чвертьфіналі ЛЧ – відео забитих м'ячів і найкращих моментів поєдинку.

У рамках турніру визначилися усі учасники 1/4 фіналу – жеребкування відбудеться 15 березня.

Динамо – Челсі

Лондонський Челсі прибув у Київ – Саррі взяв на поєдинок Ліги Європи 21-го гравця. А Беньямін Вербіч не допоможе Динамо в матчі з англійцями.

Мауріціо Саррі закликав гравців Челсі до концентрації та розкритикував "катастрофічний" стан газону на Олімпійському. Натомість Вілліан розповів, що сподівається забити Динамо знову.

Капітан киян Сергій Сидорчук заявив, що "біло-сині хочуть довести – у Києві є команда. Головний тренер Динамо Олександр Хацкевич також поспілкувався з пресою перед матчем.

Інші топ-події

Англійський Манчестер Сіті продовжив контракт з Бернарду Сілвою до 2025 року. Сам португалець заявив, що хоче грати лише на Етіхаді.

Кріштіану Роналду приніс Реалу 600 тисяч євро, вибивши Атлетіко з Ліги чемпіонів, а туринці заробили рекордну в своїй історії суму на продажі квитків.

Зінедін Зідан провів перше тренування після повернення в Реал, але зароблятиме вдвічі менше, ніж Сімеоне після повернення в Мадрид.