УКР РУС

Головні новини футболу 23 липня: Динамо придбало форварда, Швед остаточно покинув Селтік, новий клуб Зозулі

24 липня 2021 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 23 липня.

Україна

Розпочався новий чемпіонат України. Львів розписав результативну нічию з Маріуполем у матчі-відкритті УПЛ – команди показали непогану якість футболу. Сьогодні відбудуться ще два поєдинки першого туру, у боротьбу вступить Шахтар. Анонси незабаром з'являться на сайті.

Динамо стартує в чемпіонаті пізніше, тому має додатковий час на підготовку і проводить спаринги. Матч з Уніоном вийшов не зовсім товариським: брутальна нічия з середняком Бундесліги на річницю Луческу, камео Вербіча з сумним кінцем, Буяльський досі найкращий.

Трансфери

Динамо офіційно підписало Раміреса. Венесуельський форвард пояснив, чому обрав саме "біло-синіх" і відмовив російському клубу. Владислав Ванат перейшов у Чорноморець – вже 13 гравців Динамо перебрались в Одесу. Десна оголосила про підписання двох талантів Динамо.

Роман Зозуля знайшов новий клуб у Іспанії. Мар'ян Швед попрощався з Селтіком і повернувся у Бельгію. Сергій Рибалка офіційно став гравцем Олександрії. Шахтар відпустив свого легіонера у чемпіонат Швейцарії.

Європа

Манчестер Юнайтед нарешті презентував Санчо – перші фото 90-мільйонного новачка у формі "червоних дияволів". Мбаппе повідомив Почеттіно, що покине ПСЖ.

Тоттенхем дав "зелене світло" трансферу Харрі Кейна в Манчестер Сіті – "містяни" розпрощаються з астрономічною сумою. "Шпори" оголосили про продовження контракту з Хин Мін Соном.