УКР РУС

Головні новини футболу 21 квітня: Кубок України отримав фіналістів, Зінченко переміг із Ман Сіті, буксування міланців

22 квітня 2021 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 21 квітня.

Україна

Київське Динамо ефектно розгромило Агробізнес і вийшло у фінал Кубка України – відео голів та огляд матчу 1/2 фіналу.

Луганська Зоря вирвала перемогу над Олександрією у серії пенальті та стала другим фіналістом Кубка України – відео забитих м'ячів та огляд поєдинку команд Скрипника і Шарана.

Натомість Львів завдяки курйозному автоголу переміг Минай у битві за виживання в УПЛ. Чемпіонат України завершать швидше – УАФ затвердила дати останнього туру Прем'єр-ліги і фіналу Кубка.

Європа

У рамках АПЛ Манчестер Сіті переграв Астон Віллу – Зінченка підставив розхвалений партнер, але блискучий Фоден все виправив. Лондонський Тоттенхем переміг Саутгемптон у дебютному матчі 29-річного тренера.

У чемпіонаті Італії Спеція розписала сенсаційну нічию з Інтером, Сассуоло переміг Мілан, а Ювентус переграв Парму й обійшов Аталанту. У Бундеслізі Вольфсбург розгромив Штутгарт, Хоффенхайм оформив камбек проти Борусії М.

Інші топ-події

Європейська Суперліга офіційно оголосила про призупинення підготовки турніру. Президент Ювентуса Андреа Аньєллі змирився з крахом Суперліги після відходу 6 англійських клубів.

Олімпіада-2020: відбулося жеребкування груп футбольного турніру, а Катерина Монзуль отримала призначення на другі Ігри поспіль.

Іспанська Валенсія може запросити Моурінью – у "кажанів" є серйозний козир. Натомість Тоттенхем веде перемовини з тренером із Ла Ліги.