УКР РУС

Головні новини футболу 15 лютого: Баварія і Ювентус перемогами відкрили євровікенд, Сваток перейшов у Хайдук

16 лютого 2019 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 15 лютого.

Україна

Оборонець Олександр Сваток офіційно став гравцем Хайдука зі Спліта. За інформацією Ігоря Бурбаса, Хайдук заплатив Зорі за трансфер 350-400 тисяч євро.

Ігор Суркіс розповів, що Капелло та Ліппі відмовилися очолити Динамо. Також президент "біло-синіх" дав останній шанс Гармашу – гравець покине Динамо, якщо не зміниться.

Натомість Владислав Кулач відмовлявся переходити в Олександрію через низьку зарплату.

Європа

В Італії Ювентус розгромив Фрозіноне, мюнхенська Баварія здобула вольову перемогу над Аугсбургом у німецькій Бундеслізі.

Захисник Тоттенхема Ян Вертонген став найкращим гравцем тижня у Лізі чемпіонів. А нападник Наполі Хосе Марія Кальєхон – найкращий у Лізі Європи.

Руслан Маліновський – лідер за кількістю обіграшів у перших матчах 1/16 фіналу Ліги Європи. Зате Тарас Степаненко став найгіршим серед усіх футболістів, які грали у перших матчах 1/16 фіналу Ліги Європи.

Інші топ-події

Ернесто Вальверде продовжив контракт із Барселоною. Натомість Реал звинуватив керівництво Ла Ліги в подвійних стандартах та вимагає санкцій щодо Атлетіко.

Томас Тухель дискваліфікований на 2 матчі Кубка Франції, а Дешам, Зідан або Клопп можуть змінити Аллегрі в Ювентусі.

Челсі прийме Манчестер Юнайтед, Мілан проти невтішної серії в Бергамо та ще один шанс Зінченка – анонс топ-5 матчів вікенду в Європі.