УКР РУС

Головні новини футболу 11 квітня: Арсенал переграв Наполі, Зозуля потрапив у скандал, Гармаш отримав дискваліфікацію

12 квітня 2019 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 11 квітня.

Ліга Європи

Лондонський Арсенал переграв Наполі у чвертьфіналі Ліги Європи – відео голів та огляд поєдинку.

Аарон Ремзі встановив неймовірне досягнення в Лізі Європи серед гравців Арсенала. Натомість Челсі мінімально обіграв Славію, а Феліш хет-триком допоміг Бенфіці перемогти Айнтрахт.

Україна

Рішенням ФФУ Суми офіційно позбавлені професіонального статусу за договірні матчі. Також кілька гравців та функціонерів Сум отримають дискваліфікації від 1-го року до довічної.

Денис Гармаш отримав 4 матчі дискваліфікації через вилучення в матчі проти Шахтаря та прокоментував суворе покарання. У ФФУ пояснили, чому хавбек отримав тривалу дискваліфікацію.

Тим часом власник ФК Львів придбав клуб зі Словаччини.

Інші топ-події

Іспанський депутат обізвав Зозулю неонацистом – Альбасете красиво підтримав українця, а преса глузує з горе-політика. Асоціація іспанських футболістів готова надати правову допомогу українському форварду.

Олександр Гладкий забив черговий гол за Адана Демірспор і допоміг команді перемогти. Мануель Пеллегріні розповів, коли Ярмоленко розпочне тренуватись із Вест Хемом.

Лондонський Тоттенхем оголосив деталі травми Харрі Кейна, а в Ліонеля Мессі тріщина в носовій перетинці – він ризикує пропустити наступний матч Барселони в Ла Лізі.