УКР РУС

Головні новини 20 жовтня: Динамо програло Ювентусу на старті ЛЧ, трилер Манчестер Юнайтед і ПСЖ, Шахтар прибув у Мадрид

21 жовтня 2020 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 20 жовтня.

Динамо – Ювентус

Туринський Ювентус переграв Динамо у матчі Ліги чемпіонів – відео голів та огляд поєдинку 1-го туру групового етапу.

Головний тренер Динамо Мірча Луческу прокоментував поразку Києва на прес-конференції. Керманич Юве Андреа Пірло теж поспілкувався із медіа після матчу.

Хавбек Микола Шапаренко достойно оцінив Ювентус та відзначив несподіваність першого гола у ворота Динамо. Форвард Альваро Мората поділився емоціями від свого дубля у ворота киян.

Ліга чемпіонів

Іспанська Барселона у меншості розгромила Ференцварош на Камп Ноу. Натомість Манчестер Юнайтед дотиснув ПСЖ, екс-конкурент Зінченка дублем нагадав про себе, невдача Ракицького та Ко.

Українець Ігор Харатін відзначився дебютним голом у Лізі чемпіонів. Ліонель Мессі повторив історичний рекорд Гіггза за кількістю гольових сезонів у турнірі.

Мадридський Реал оприлюднив заявку на матч проти Шахтаря – з Луніним, але без Рамоса і правих захисників. Тим часом Шахтар вирушив до Іспанії на поєдинок Ліги чемпіонів практично без усіх лідерів.

Інші топ-події

Лестер – Зоря: жінка-арбітр вперше розсудить матч за участю українських команд у єврокубках. УЄФА скоротить виплати клубам у єврокубках на 5 років через збитки від пандемії.

Франк Лемпард може покинути Челсі – боси "синіх" вже знайшли зіркову заміну наставнику. У Франції помер бронзовий призер чемпіонату Європи Бруно Мартіні.