УКР РУС

Головні новини 15 вересня: Динамо вирвалося в плей-офф кваліфікації ЛЧ, Яремчук вивів Гент на Київ, Лунін зіграв за Реал

16 вересня 2020 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 15 вересня.

Ліга чемпіонів

Київське Динамо з боєм переграло АЗ і вийшло у плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів – відео голів та огляд матчу 3-го раунду.

Головний тренер "біло-синіх" Мірча Луческу прокоментував перемогу над алкмаарцями та вихід до наступного етапу змагань. Керманич АЗ Арне Слот теж поспілкувався із пресою після поразки.

Натомість Гент у нервовому поєдинку здолав Рапід Відень – Яремчук і Ко вийшли на Динамо в плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів. Тим часом ПАОК несподівано обіграв Бенфіку та зіграє з Краснодаром.

Українці за кордоном

Оборонець Богдан Михайліченко в епіцентрі спалаху COVID-19 – Андерлехт повідомив про п'ять випадків зараження в першій команді. У Кубку англійської ліги Андрій Ярмоленко асистом допоміг Вест Хему розгромити Чарльтон, Астон Вілла вирвала перемогу в Бертона.

Натомість Андрій Лунін втримав ворота на замку під час феєрії в таємничому спарингу Реала з покером Бензема і надпотужним таймом із 6-ма голами.

Трансфери

Італійський Наполі прийняв від Роми 25 млн євро за Міліка – трансфер поляка відкриє шлях Джеко в Ювентус. Ветеран Артуро Відаль попрощався з гравцями Барселони і забрав речі з бази – незабаром хавбек приєднається до Інтера.

Форвард Луїс Суарес не зможе перейти у Ювентус через бюрократію і ризикує просидіти рік без ігрової практики – Барселона хоче покарати гравця за жадібність.

Англійський Вест Бромвіч оголосив про підписання легенди Челсі Івановіча. Тим часом Данді Юнайтед підписав досвідченого хавбека Адама, який виступав за Ліверпуль.