УКР РУС

Головні новини футболу 23 листопада: Мессі не приїхав на матч з Динамо, УЄФА готується вирішити долю України і Швейцарії

24 листопада 2020 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 23 листопада.

Динамо – Барселона

Іспанська команда прибула до Києва на поєдинок 4 туру Ліги чемпіонів проти Динамо. Головна несподіванка – відсутність Ліонеля Мессі, якому Рональд Куман вирішив надати відпочинок. Також у заявці на матч відсутні ще кілька лідерів гостей.

Натомість у Динамо до поєдинку готувалися 24 футболісти. Втім, за словами Мірчі Луческу, не всі з них зможуть вийти на поле, адже деякі лише нещодавно подолали коронавірус. Зокрема, Сергій Сидорчук та Віктор Циганков хоч і здали негативний тест, але проти "синьо-гранатових" точно не зіграють.

Наставники Динамо та Барселони провели традиційну прес-конференцію – щоправда, Рональд Куман давав її ще в Іспанії. До слова, букмекери різко змінили свою думку стосовно переможця матчу ЛЧ.

Відсутність Ліонеля Мессі може стати проблемою для киян – до перемоги над іменитим суперником є лише один ключ.

Україна

Швейцарія – Україна: УЄФА визначив нову дату рішення у справі зірваного матчу, який повинен був відбутися 17 листопада. Нагадаємо, влада кантону Люцерн заборонила проведення гри Ліги націй, після чого "синьо-жовті" повернулися до Києва, а поєдинок був скасований остаточно. Як стало відомо "Футбол 24", рішення буде оголошене вже цього тижня.

Шахтар отримав результати тестів на коронавірус. Кілька лідерів повернуться до загальної групи та матимуть шанс зіграти в ЛЧ.

Борусія М – Шахтар: УЄФА призначив на матч Ліги чемпіонів відомого арбітра. Він працював на матчі Євро-2012, у якому Андрій Шевченко забив свої останні голи в кар'єрі. Зауважимо, українська легенда претендує на звання найкращого футболіста XXI століття.

Андрій Ярмоленко залишається поза грою. Лідер збірної України, який здав позитивний тест на COVID-19, не допоможе Вест Хему ще мінімум кілька матчів.

УПЛ назвала найкращих гравця та тренера за підсумками 10 туру.

Світ

Кріштіану Роналду має чіткий план – агент форварда оцінив шанси португальця покинути Ювентус.

Мілан ризикує втратити Златана Ібрагімовіча на тривалий термін. Травма, яку 39-річний нападник отримав у матчі з Наполі, може виявитися достатньо серйозною. Зауважимо, що наразі Ібра є найкращим бомбардиром Серії А, забивши 10 голів.

"Футбол 24" підготував традиційний огляд вікенду, який був багатим на події.