УКР РУС

Головні новини футболу 17 серпня: Теодорчик перейшов в Удінезе, Де Брюйне вибув на 3 місяці

18 серпня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 17 серпня.

Україна

Полтавська Ворскла отримає трансферний бан, якщо не виплатить заборгованість двом гравцям. Українські клуби перебувають на 8 місці рейтингу УЄФА. Збірна України може зіграти проти Туреччини в Дніпрі. Динамо оголосило заявку на матч з Аяксом, транслюватимуть поєдинок телеканали "Футбол 1/2". Арсенал – Київ та Чорноморець розписали бойову нічию. Львів підписав чергового бразильця.

Трансфери

Екс-динамівець Лукаш Теодорчик перейшов в Удінезе. Челсі відмовився від підписання лідера Ліона Набіля Фекіра. Маркізіо покинув Ювентус після 25 років у клубі. Мілан підписав Кастільєхо та Лаксальта. ФІФА оштрафував Атлетіко за трансфер Черчі. Динамо націлилось на аргентинського форварда Мансілью.

Інші новини

Реал поскаржиться у ФІФА на Інтер, який намагався переманити Модріча. Лідер Манчестер Сіті Кевін Де Брюйне вибув на 3 місяці. Збірна України з міні-футболу у серії пенальті програла Англії у чвертьфіналі Євро-2018. Вест Хем Ярмоленка зіграє проти АФК Вімблдон, за який виступав Вінні Джонс. Матч Мілан – Дженоа відбудеться 31 жовтня. Тьєррі Анрі може очолити Бордо.