УКР РУС

Головні новини футболу 16 листопада: новий спалах коронавірусу в збірній України, чутки про майбутнє Луческу

17 листопада 2020 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 16 листопада.

Коронавірус у збірній України

Національна команда продовжує страждати від коронавірусу. Ще три гравці збірної України – Євген Макаренко, Едуард Соболь і Дмитро Різник – здали позитивні тести на COVID-19. Делегація пройшла нове тестування, результати якого будуть відомі згодом. Сьогоднішній матч зі Швейцарією в Лізі націй під питанням – ключове слово має сказати місцева влада.

У господарів також не все гаразд зі складом. Головний тренер довикликав на гру проти України трьох виконавців. Владімір Петковіч виділив сильні сторони нашої збірної, а Андрій Шевченко лише з другої спроби поспілкувався з журналістами та пояснив, чому запросив трьох гравців з молодіжної збірної. Вони, до речі, не встигли на вечірнє тренування команди.

Букмекери явним фаворитом зустрічі бачать Швейцарію. Анонс поєдинку незабаром з'явиться на сайті.

Майбутнє Луческу в Динамо

В румунській пресі з'явилася інформація, що Мірча Луческу зібрався покинути Динамо взимку через побутові проблеми. Румунський фахівець спростував ці чутки та пояснив усю ситуацію. Він взагалі планує перевезти в Київ свою дружину.

Динамо потрібен Назаренко: наш блогер пояснює, чому новачок Шевченка здатний підсилити команду Луческу. Тренер назвав найскладніший аспект своєї роботи у Динамо в умовах пандемії та відразу втратив чергового захисника через коронавірус.

Колишній тренер Динамо Олександр Хацкевич прокоментував свою відставку з київського клубу: "Ми з Суркісом неправильно зрозуміли один одного".

Інші новини

ПСЖ заманює Серхіо Рамоса космічною зарплатою – Реал наполягає на правилі, яке дали "порушити" лише Роналду. Луїс Суарес підхопив коронавірус – солодка помста Барселоні тимчасово відкладена.

Три гравці збірної Англії зазнали травм – серед них черговий "пацієнт" з Ліверпуля. Юрген Клопп взимку не планує витрачатися на захисників. Манчестер Юнайтед знайшов "нового ван Дейка" в Португалії.