УКР РУС

Головні новини футболу 14 жовтня: Воронін поїхав у Росію, чергова втрата Ювентуса на Динамо, сенсаційна поразка Англії

15 жовтня 2020 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 14 жовтня.

Ліга націй

У середу відбулися чергові поєдинки 4-го туру Ліги націй. Нідерланди та Італія не виявили переможця – безвиграшна серія суперника України на Євро налічує вже 4 гри. Франція дотиснула Хорватію на виїзді, забезпечивши собі мінімум друге місце в групі.

Англія сенсаційно програла Данії. Польща розгромила Боснію і Герцеговину, а Португалія без Роналду розбила Швецію. Ліга націй бере паузу до середини листопада – залишилося зіграти два тури.

Україна – Іспанія

"Футбол 24" оцінив гру представників збірної України в переможному матчі проти Іспанії. Як відомо, "синьо-жовті" обіграли піренейців уперше в історії. Також ми зібрали реакцію соцмереж і дізналися думку Мирона Маркевича про історичний успіх команди Андрія Шевченка.

Іспанські ЗМІ відзначили гру Георгія Бущана та вважають, що Україна могла претендувати на пенальті після падіння Олександра Зубкова у штрафному майданчику гостей.

Інші головні події

Відбір на ЧС-2022 у Південній Америці: скандальна перемога Аргентини, сутичка Мессі, несподівана поразка Уругваю попри дубль Суареса. Бразилія здолала Перу, а Чилі з Колумбією розійшлися миром.

Андрій Лунін змушений почекати дебюту за Реал. Тібо Куртуа встиг залікувати пошкодження та готується до гри проти Кадіса.

Наполі отримав технічну поразку за неявку на матч проти Ювентуса та був додатково позбавлений одного очка.

Ювентус втратив ще одного легіонера на матч ЛЧ проти Динамо. У нього теж діагностували коронавірус. Як відомо, раніше позитивний тест здав Кріштіану Роналду, який не приїде до Києва.

Помер екс-менеджер збірної України часів першої каденції Олега Блохіна. А от екс-форвард "синьо-жовтих" Андрій Воронін увійшов у тренерський штаб Динамо Москва.