УКР РУС

Головні новини 28 жовтня: Ребров відібрав у Динамо перемогу в ЛЧ, Барселона здолала Ювентус, тріумфи МЮ і Челсі

29 жовтня 2020 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 28 жовтня.

Ференцварош – Динамо

Динамо втратило першу перемогу в поточній Лізі чемпіонів, розписавши нічию з Ференцварошем. Сергій Ребров переграв Мірчу Луческу замінами, а капітан і дебютант провалилися. Кияни чудово провели перший тайм і повністю провалилися в другому – дивіться відео голів і огляд матчу.

Наставник Динамо знайшов пояснення втраті очок і оголосив завдання команди на Лігу чемпіонів. Денис Бойко виділив переломний момент матчу, а Ігор Харатін назвав запоруку успіху угорців. З'явилися чутки, що "біло-сині" йдуть на двотижневий карантин після Ференцвароша.

Ліга чемпіонів

Барселона в паралельному матчі розібрала Ювентус і очолила групу Динамо. Справжній жах пережив Альваро Мората, який оформив хет-трик, але жоден з голів судді не зарахували через офсайди. А загалом каталонці були на голову сильнішими за "Стару синьйору".

Футбольний день подарував багато цікавих результатів. Манчестер Юнайтед несподівано розгромив РБ Лейпциг. Дортмундська Борусія та Челсі покарали російські гранди. ПСЖ у непростому поєдинку здолав чемпіона Туреччини. А Соболь з Брюгге не дотиснув Лаціо.

Олександр Зінченко вперше в сезоні вийшов у стартовому складі Манчестер Сіті. Як українець відіграв проти Марселя: курйози, солідність, два жахливі показники та оцінки англійської преси.

Реакція на лідерство Шахтаря

Шахтар напередодні розписав нічию з Інтером і зберегли перше місце в групі Ліги чемпіонів. Справжнім героєм став Анатолій Трубін. Instat визначив його найкращим гравцем матчу в складі "гірників", а італійська преса назвала юного голкіпера "кандидатом на заміну Хандановічу".

"Шахтар у Лавру заніс перед матчем": табуретка Конте, чи був пенальті на Лукаку, або Чому у Шеви болітиме голова – реакція соцмереж. "Шахтар витиснув максимум": наш експерт розповів, хто зупинив Інтер і чому з Тайсоном будемо прощатися. Тактичний розбір гри: шахи Каштру і Конте, ендорфін у крові "гірників", або Ахметов не задоволений?