УКР РУС

Головні новини 10 серпня: Мессі перейшов до ПСЖ, Шахтар прорвався в плей-офф кваліфікації ЛЧ, Колос вилетів з єврокубків

11 серпня 2021 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 10 серпня.

Ліга чемпіонів

Донецький Шахтар на класі виграв важкий бій в Генка й пройшов у плей-офф кваліфікації – відео голів та огляд матчу Ліги чемпіонів.

Українець Роман Яремчук феєрично дебютував за Бенфіку проти Спартака – форвард створив гол і допоміг вибити росіян з турніру.

Загребське Динамо вийшло на сенсацію Вернидуба, а Рейнджерс Джеррарда в більшості капітулював перед Мальме. Натомість Монако не залишив шансів празькій Спарті та націлився на Шахтар у Лізі чемпіонів.

Мессі в ПСЖ

Ліонель Мессі офіційно перейшов у ПСЖ як вільний агент і пояснив, чому обрав саме Париж.

Парі Сен-Жермен призначив дату та час презентації аргентинця. Мадридський Атлетіко ледь не поцупив Мессі з-під носа ПСЖ – Сімеоне особисто вів перемовини з нападником.

Інші топ-події

Ковалівський Колос вилетів з Ліги конференцій, програвши Шахтарю К у серії пенальті – відеоогляд матчу 3-го раунду кваліфікації.

УПЛ назвала найкращих тренера та гравця 3-го туру. Динамо і Шахтар ведуть перемовини із Зорею щодо форварда-легіонера.

УАФ допоможе Реброву владнати фінансові питання з Аль-Айном – є нюанс. Португалець Луїш Каштру очолив катарський гранд після Шахтаря.