УКР РУС

Головні новини футболу 7 грудня: Шахтар обіграв Маріуполь, Ювентус затвердив лідерство у Серії А

8 грудня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест новин за 7 грудня.

Україна

Шахтар у матчі 18 туру спокійно обіграв Маріуполь. Відео голів та огляд матчу можна переглянути тут. Ротань розповів, в яких європейських клубах міг грати. Троє українських футболістів покинули ФК Мінськ. Рафаїлов висміяв будівництво стадіону Інгульця – клуб не забарився з відповіддю.

Світ

Ювентус мінімально переміг Інтер у Дербі Італії. Також "Стара Сіньйора" побореться з Баварією за Іско. Динамо цікавиться захисником Лестера Паскану. Крім того, стали відомі причини падіння гелікоптера президента Лестера. Зінченко може позбутися основного конкурента. Також Манчестер Сіті домовився про перехід найкращого воротаря МЛС за 7,5 млн доларів. Всі команди АПЛ відзначились голом протягом одного туру вперше за 8 років.

Інше

Реал націлився на хавбека Фенербахче Ельмаса – відома сума потенційного трансферу. ПСЖ узгодив деталі контракту з де Йонгом. Арсенал покарає гравців, які вживали алкоголь та "звеселяючий газ" на скандальній вечірці перед стартом АПЛ. Пеле назвав двох футболістів, які грали значно краще за Мессі. Роналду отримав свою першу нагороду в Ювентусі.