УКР РУС

Головні новини футболу 29 січня: Шевченка сватають в Мілан, Забарного можуть забрати в АПЛ

30 січня 2023 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 29 січня.

Трансфери

Клуб АПЛ хоче підписати Іллю Забарного до закриття трансферного вікна. Сергій Кривцов близький до переходу в клуб Бекхема – іменитий тренер з нетерпінням чекає лідера Шахтаря.

Тете офіційно став гравцем Лестера, але Шахтар не уник розчарування. Шахтар став світовим лідером за кількістю вихідних трансферів у 2022 році. Челсі оголосив про трансфер 7-го новачка.

Наші за кордоном

Андрію Луніну немає місця в Реалі – Анчелотті просить нового голкіпера, але з умовою. Андрія Шевченка запропонували Мілану для порятунку з жахливої кризи.

Едуард Соболь дебютував за Страсбур з поразки. Брюгге переміг вперше за 8 матчів – показові моменти та емоції Романа Яремчука в дербі проти українця.

Матчі

Брайтон вибив Ліверпуль з Кубка Англії завдяки голу в компенсований час. ПСЖ у меншості втратив перемогу на останніх секундах – Мессі та Ко не змогли відірватись від Маліновського.

Наполі вирвав перемогу над Ромою та летить до Скудетто, Монца вдруге за сезон розбила Ювентус, а Мілан отримав 5 голів від Сассуоло. Борусія Д здолала Байєр і скоротила відставання від Баварії.