УКР РУС

Головні новини футболу 25 січня: Челсі звільнив Лемпарда, COVID-19 зірвав плани Шахтаря, Динамо повертається до України

26 січня 2021 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 25 січня.

Україна

Донецький Шахтар скасував один зі спарингів на зборах у Туреччині через спалах коронавірусу. "Гірники" зробили заяву щодо скасованого через COVID-19 матчу з Марібором.

Київське Динамо завершило збір в ОАЕ і готується до повернення в Україну. Київський гранд відпустив в Десну капітана молодіжної команди.

Ветеран Яя Туре не потрібен Олімпіку як футболіст. Захедітабар Шахаб на фоні розмов про трансфер у Зорю змінив агента – вже є вигідна пропозиція з Європи.

Європа

Лондонський Челсі офіційно оголосив про звільнення Лемпарда з посади головного тренера. Молодий фахівець вже прокоментував своє звільнення грандом АПЛ.

Натомість Тоттенхем у Кубку Англії натужно розгромив найгірший клуб Чемпіоншипу – Вінкс позбавив Моурінью мороки екстра-таймів. У Прімері Атлетік розтрощив Хетафе – Рауль Гарсія оформив дубль з унікальним досягненням в історії Ла Ліги.

Інші топ-події

Мадридський Реал продовжує потерпати від коронавірусу – після Зідана заразився гравець. Натомість Барселона відзвітувала про астрономічні борги – сума перевищує мільярд євро.

Екс-оборонець Арсенала Сократіс Папастатопулос офіційно перейшов у Олімпіакос у статусі вільного агента. Ветеран Лісандро Лопес підписав контракт з клубом МЛС – колишній форвард збірної Аргентини об'їздив півсвіту.