УКР РУС

Головні новини футболу 24 вересня: Динамо зберегло легіонера, результати жеребкування Кубка, Барселона залишила Кумана

25 вересня 2021 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 24 вересня.

Україна

Динамо зберегло Карлоса Де Пену, підписавши новий контракт з уругвайцем. Попередня угода з хавбеком завершувалася наприкінці року, а легіонер "біло-синіх" мав низку пропозицій від інших клубів. Тим часом Динамо прибуло до Львова на матч із Рухом – лідер киян Віталій Буяльський не допоможе своїй команді.

Стартував 9-й тур УПЛ. Ворскла обіграла Колос на виїзді, а кіпер полтавців Дмитро Різник відбив пенальті – відеоогляд поєдинку.

Результати жеребкування 1/8 фіналу Кубка України – Динамо і Шахтар вступають у боротьбу за трофей і отримали цікавих суперників.

Україна – Боснія і Герцеговина: продаж квитків на матч відбору до ЧС-2022 призупинений. Чи зможуть "синьо-жовті" розраховувати на підтримку заповнених трибун Арени Львів, поки невідомо.

Наші за кордоном

Олександр Зінченко близький до повернення з лазарету Манчестер Сіті. Через ушкодження українець пропустив два останні матчі своєї команди.

Карло Анчелотті анонсував дебют Андрія Луніна у поточному сезоні в офіційних матчах за Реал. Наставник "вершкових" запевнив, що дасть шанс кіперу збірної України проявити себе у складі мадридського гранда.

Руслан Маліновський може зіграти проти Інтера. Хавбек збірної України потрапив у заявку Аталанти. А от Віктор Коваленко не допоможе Спеції в протистоянні з Міланом, продовжуючи відновлення від травми.

Микола Кухаревич дебютував у чемпіонаті Бельгії "українським дербі" проти Едуарда Соболя і його Брюгге.

Світ

Рональд Куман продовжить тренувати Барселону, хоча команда не може виграти вже три матчі. Наставник отримав ще один шанс (можливо, останній), але в наступних двох поєдинках не буде присутній на тренерській лаві через дискваліфікацію.

Баварія впевнено розібралася з аутсайдером Бундесліги перед домашнім матчем проти Динамо в Лізі чемпіонів.

Голодуючі Поволжя-7: список українців, які виступають у чемпіонаті Росії – слід Зінченка, Ракицький мріє про Київ. Традиційна щорічна рубрика від "Футбол 24".

А ще ми підготували традиційне прев'ю топ-матчів вікенду, який обіцяє бути насичений на події.