УКР РУС

Головні новини футболу 12 лютого: ПСЖ переграв Манчестер Юнайтед, Рома здолала Порту, Шахтар представив зимових новачків

13 лютого 2019 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 12 лютого.

Ліга чемпіонів

Відбулися перші матчі 1/8 фіналу турніру: ПСЖ спокійно бив Манчестер Юнайтед на Олд Траффорд і завдав першої поразки Уле Гуннару Сульшеру на чолі манкуніанців – відео голів і огляд поєдинку. В іншому матчі Рома переграла Порту вдома.

Англійський Ліверпуль має колосальні проблеми в захисті перед зустріччю з Баварією. А захисник Атлетіко Лукас Ернандес через травму не зіграє з Ювентусом.

Україна

Донецький Шахтар офіційно презентував Валерія Бондаренка та Манора Соломона. Зокрема, Соломон розповів, що обрав 19-й номер через Мессі. А Бондаренко зізнався, що не міг повірити у перехід в Шахтар.

Паулу Фонсека вірить, що Соломон буде альтернативою Тайсону і Марлосу. Тим часом Микита Шевченко офіційно став гравцем Зорі.

Нападник Владислав Кулач перейшов до Олександрії на правах оренди. Натомість Таргамадзе, Танковський, Парцванія та Підківка тренуються з Арсеналом-Київ.

Інші топ-події

Турецький Фенербахче мінімально переміг Зеніт Ярослава Ракицького – відео гола та огляд матчу Ліги Європи.

Роман Зозуля допоміг Альбасете встановити історичне досягнення – Іньєста і 97% фанатів оцінили. Зате Олександр Зінченко потрапив у символічну збірну найкращих гравців Європи за підсумками тижня.

На 82-му році життя помер легендарний голкіпер Гордон Бенкс – чемпіон світу-1966. Він втратив око та продав медаль чемпіона світу: яким був Гордон Бенкс – унікальний голкіпер в історії англійського футболу.