УКР РУС

Головні новини футболу 10 січня: Селезньов і Морозюк змінили клуби, Барселона сенсаційно програла в Кубку Іспанії

11 січня 2019 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 10 січня.

Трансфери

Микола Морозюк став гравцем турецького Різеспора на правах оренди. Агент хавбека розповів, що в Туреччині його клієнта чекає непросте завдання – боротьба за виживання.

Натомість Євген Селезньов офіційно перейшов до Малаги, яка грає в іспанській Сегунді. Українець підписав контракт з "анчоусами" на 2,5 роки. Агент Іван Піроженко пояснив, за якої умови Селезньов відпрацює угоду до кінця.

Українці за кордоном

Іван Зотько перейшов у іспанську Льєйду – одного з лідерів Сегунди B. Тим часом Артем Мілевський покинув Кішварду й може повернутися до брестського Динамо.

Джанлука Ді Марціо запевнив, що Руслан Маліновський погодився перейти в Рому. Проте, бельгійський Генк заперечив можливість трансферу українця взимку.

Олександр Зінченко прокоментував дебютний гол за Манчестер Сіті. Натомість англійські ЗМІ виставили хавбеку чудові оцінки за гру проти Бертона.

Інші топ-події

У Кубку Іспанії Барселона програла Леванте в першому матчі 1/8 фіналу – відео голів і огляд поєдинку на Сьюдад де Валенсія.

Мауро Ікарді вимагає у Інтера 9 млн євро в рік за підписання нового контракту. Зате УЄФА хоче зробити фінансовий фейр-плей більш жорстким.

Жозе Моурінью зробив заяву щодо можливого повернення у Реал, а також домовився з Манчестер Юнайтед стосовно компенсації за передчасну відставку.