УКР РУС

Головні новини футболу 29 вересня: Баварія розбила Динамо, Яремчук і Ко зганьбили Барселону, відставка в УПЛ

30 вересня 2021 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 29 вересня.

Ліга чемпіонів – матчі середи

Динамо розгромно програло Баварії у другому турі ЛЧ. У першому таймі Роберт Лєвандовскі оформив дубль, а по перерві Бущан пропустив ще тричі – відео голів і огляд матчу. Це найбільша поразка киян під керівництвом Мірчі Луческу.

Бенфіка шокувала Барселону, розгромивши каталонців у рідних стінах. "Синьо-гранатові" посідають останнє місце у групі, програвши два матчі з загальним рахунком 0:6. Роман Яремчук голів не забивав.

В інших матчах Роналду вирвав перемогу для МЮ, а Ювентус обіграв Челсі. Кріштіану встановив рекорд ЛЧ за кількістю зіграних матчів та втримує статус найкращого бомбардира турніру. Аталанта здолала Янг Бойз, вперше вигравши в Бергамо у поєдинку Ліги чемпіонів. Руслан Маліновський відіграв 75 хвилин. Зеніт розбив Мальме з результативними діями Ракицького.

А от Динамо U-19 потішило, розбивши Баварію 4:0 у матчі Юнацької ліги УЄФА. Команда Ігоря Костюка лідирує в групі, набравши 6 очок.

Реакція на тріумф Шерифа над Реалом і нічию Шахтаря з Інтером

Юрій Вернидуб став автором головної сенсації вівторка – Шериф на виїзді переміг Реал. "Геніальний мужик", або Хто міг би замінити Петракова – реакція на матчі в Мадриді та Києві, де Шахтар з Інтером голів не забивали.

Італійські ЗМІ знайшли героя серед українців та вважають, що Роберто Де Дзербі переграв Сімоне Індзагі.

"Розстріляні шерифом" і "Добровільне приниження": іспанська преса називає винних у сенсаційній перемозі Вернидуба в Мадриді.

Інші головні події

Минай звільнив Василя Кобіна з посади головного тренера. Причина – незадовільні результати команди.

Травма Лассіни Траоре, отримана в матчі з Інтером, виявилася серйозною. Форварду знадобиться операція, після якої і стане відомий термін відновлення гравця.

Стало відомо, коли оголосять володаря "Золотого м'яча"-2021. Чекати залишилося не так довго.