УКР РУС

Головні новини футболу 25 лютого: Динамо і Шахтар пробилися в 1/8 фіналу Ліги Європи, Калітвінцев очолив Олімпік

26 лютого 2021 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 25 лютого.

Брюгге – Динамо та Шахтар – Маккабі Тель-Авів

Київське Динамо вистраждало перемогу над Брюгге та пробилося в 1/8 фіналу Ліги Європи – відео гола та огляд поєдинку в Бельгії.

Донецький Шахтар з дивовижним везінням переграв Маккабі та вийшов до 1/8 фіналу ЛЄ – відео забитого м'яча та огляд матчу на НСК Олімпійський.

Ліга Європи

Норвезький Мольде сенсаційно вибив Хоффенхайм, Гаттузо провалив реванш, а Рейнджерс вдруге перестріляв Антверпен. Лондонський Арсенал епічно вибив Бенфіку завдяки дублю Обамеянга, Аякс та Вільяреал впевнено пройшли в 1/8 фіналу.

Англійський Лестер несподівано вилетів від команди українця, Янг Бойз вдруге здолав Байєр, а в росіян – фіаско. Італійський Мілан без перемог пройшов Црвену Звезду, Манчестер Юнайтед втримав перевагу над Реал Сосьєдадом, ПСВ пережив драму.

Ліга Європи: визначились всі учасники 1/8 фіналу – Динамо може зіграти з Шахтарем.

Інші топ-події

Екс-керманич збірної України Юрій Калітвінцев офіційно очолив Олімпік після відставки Климовського та озвучив амбітні плани перед стартом роботи.

Міланський Інтер зіткнувся зі спалахом коронавірусу – захворіло все керівництво клубу і тренер. Легендарний Тьєррі Анрі офіційно покинув Монреаль і повернувся до Лондона.