УКР РУС

Головні новини футболу 25 липня: визначилися фіналісти плей-офф УПЛ за Лігу Європи, помер лікар збірної України

26 липня 2020 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 25 липня.

Україна

Відбулися півфінальні поєдинки плей-офф УПЛ за Лігу Європи. Колос розгромив СК Дніпро-1, а Маріуполь здолав Олександрію. Таким чином, підопічні Бабича та Костишина і з'ясують володаря останньої путівки в єврокубки від України. Матч Колос – Маріуполь пройде 29 липня на київському НСК Олімпійський.

Олег Гусєв увійде до тренерського штабу Мірчі Луческу в Динамо, інформують ЗМІ. А от В'ячеслав Шевчук відмовився від такої ж посади. До слова, Луческу вимагає повернути Владислава Супрягу до Києва – як відомо, форвард у сезоні 2019/20 виступав за СК Дніпро-1.

Помер лікар збірної України Антон Худаєв. Йому було лише 48 років. Причиною смерті стали ускладнення від коронавірусу, який паралізував 70% легень медика. На жаль, лікарі не змогли врятувати йому життя.

Трансфери

Інтер хоче підписати Ліонеля Мессі на правах вільного агента. Заради трансферу лідера Барселони "нерадзуррі" готові почекати ще рік.

Гвардіола втратить гравця, який забив 600 голів за Манчестер Сіті – він налаштований продовжити кар'єру в складі Ман Юнайтед.

Реал готує розпродаж на 180 млн – Лунін у безпеці, а от деяким зіркам доведеться хвилюватися, позаяк їм вказали на двері.

Світ

У знаменитого іспанця Хаві діагностували COVID-19. Щоправда, жодних симптомів у легенди Барселони немає. До слова, хвороба продовжує вносити корективи у футбольні змагання – чемпіонат Чехії був достроково завершений через коронавірус. Команда динамівця отримала путівку в єврокубки.

Кіліан Мбаппе ризикує не зіграти проти Аталанти у чвертьфіналі Ліги чемпіонів. Француз отримав травму у фіналі національного Кубка.

Реакція Італії на промах Руслана Маліновського, який не забив пенальті Мілану, – в матеріалі "Футбол 24".