УКР РУС

Головні новини футболу 1 квітня: успіх Зінченка, провал Мудрика, Україну можуть виключити з Євро

2 квітня 2023 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за суботу, 1 квітня.

Україна

Стартував 19-й тур УПЛ. Інгулець вирвав перемогу над Минаєм, забивши два голи на останніх хвилинах матчу. Металіст знову не виграв – серія харків'ян без перемог триває вже 12 матчів. Кривбас забив переможний гол Вересу, граючи в меншості. Подія дня – перша перемога Руслана Ротаня в УПЛ. Олександрія яку очолює керманич збірної України, розгромила Ворсклу.

Збірну України можуть зняти з відбору Євро-2024 – юрист озвучив наслідки приголомшливої ініціативи Кабміну. Щоправда, потенційна проблема відпаде сама собою, якщо УЄФА таки ухвалить рішення про відсторонення Білорусі.

Топ-матчі дня

АПЛ: Манчестер Сіті без варіантів розбив Ліверпуль – Гріліш і Марез у вогні, чемпіон світу змусив забути про Холанда. Арсенал розтрощив Лідс і зберіг відрив від Ман Сіті – Зінченко допоміг своїм і чужим, шоу Жезуса, голи правих захисників. Мудрик загубив супермоменти – Челсі з рекордами програв Емері, дивовижні цифри українця і Ко.

Жирона здобула історичну перемогу над Еспаньйолом у матчі з двома червоними. Віктор Циганков пішов з поля без гола.

Баварія за 10 хвилин знищила Борусію Д і закрила чемпіонське питання. Гол яйцями та фатальний пас у ворота на 60 метрів.

Барселона легко розгромила Ельче. Ансу Фаті забив перший гол за півроку, Лєвандовскі оформив дубль.

Світ

Сергій Ребров та Ярмоленко врятувалися проти лідера чемпіонату – божевільний промах зробив захист титулу майже нереальним.

Бенфіка продовжила контракт зі сенсаційним тренером – знищив Динамо, позбувся Яремчука і має шанс на фінал ЛЧ.