УКР РУС

Головні новини футболу 19 березня: Мораєс викликаний до збірної України, Циганков і Бакалов – найкращі в УПЛ

20 березня 2019 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 19 березня.

Збірна України

Жуніор Мораєс отримав виклик до збірної України та відразу провів перше тренування у національній команді.

Роман Зозуля іронічно прокоментував виклик Мораєса в збірну України. Тим часом Україна врятувала честь Неймара натуралізацією форварда Шахтаря.

Крім того, Руслан Ротань провів перше тренування на чолі молодіжної збірної України. А Євген Коноплянка став на захист Ракицького та не виключив свій переїзд у Росію.

Україна

Юрій Бакалов став найкращим тренером 22-го туру УПЛ. Також Віктор Циганков – найкращий гравець звітного туру Прем'єр-ліги.

Журналіст Ігор Бурбас повідомив, що Ворскла схиляється до звільнення Сачка з посади головного тренера. Натомість Ворскла спростувала чутки про ймовірне звільнення наставника.

Також Олімпік оголосив про трансфер нігерійського захисника Ігвекалі. Нападник Динамо Фран Соль показав, як тренується з пошкодженим плечем у післяопераційний період.

Інші топ-події

Лозаннський суд задовольнив апеляцію ПСЖ у справі про фінансовий фейр-плей, оскільки УЄФА відновив справу з порушеннями, а Челсі може придбати найбагатша людина Великобританії.

Німецький Хоффенхайм оголосив ім'я тренера, який стане наступником Нагельсманна, а Маурісіо Почеттіно не збирається покидати Тоттенхем найближчим часом.

Мадридський Реал розглядає можливість обміну Куртуа на Де Хеа. Натомість Еден Азар прокоментував чутки про перехід в Реал у літнє трансферне вікно.