УКР РУС

Головні новини футболу 16 липня: Динамо обіграло Зорю в матчі за ЛЧ, Реал став чемпіоном Іспанії вперше за 3 роки

17 липня 2020 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 16 липня.

Україна

Динамо обіграло Зорю та стало фаворитом перегонів за друге місце. Пропустивши першими, кияни відповіли трьома голами. Тепер в останньому турі динамівців влаштує і нічия з Колосом – дивіться відео голів та огляд поєдинку за ЛЧ.

В інших поєдинках Олімпік розбомбив Львів, Маріуполь здолав Ворсклу, а Олександрія поховала сподівання Десни на друге місце. Таким чином, стали відомі обидві пари плей-офф за путівку в Лігу Європи.

Шахтар зазнав втрати – директор клубної академії покинув Україну.

Скандал у Першій лізі – головного арбітра побили після матчу Агробізнеса та Миная. Рефері зняв побої, а до побиття, ймовірно, причетний президент Агробізнеса та один з керівників УАФ.

Збірна України зберегла місце в топ-25 рейтингу ФІФА.

Топ-матчі дня

Мадридський Реал став чемпіоном Іспанії за тур до фінішу. Підопічні Зідана обіграли Вільяреал, а от Барселона свій поєдинок програла. Реал виграв чемпіонський титул вперше з 2017 року та продовжує втримувати рекорд за кількістю перших місць у Прімері.

Лестер та Манчестер Юнайтед здобули важливі перемоги з точки зору боротьби за ЛЧ.

Світ

Прийняв виклик Маліновського – ще один українець забиває в Італії,затьмарює Рібері та стає лідером.

Жерсон Родрігес повернеться в Динамо. Турецький Анкарагюджю розірвав орендну угоду через бійку форварда з одноклубником. Зауважимо, що нападник в 11 матчах забив 6 голів.