УКР РУС

Головні новини 9 жовтня: Україна без втрат готується до Німеччини, молодіжка виграла завдяки намальованому пенальті

10 жовтня 2020 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 9 жовтня.

Україна – Німеччина

Головний тренер Бундестім віддав належне збірній України напередодні протистояння на НСК Олімпійський. На думку Йоахіма Льова, розгромна поразка "синьо-жовтих" у Франції – це випадковість, а тому він очікує складної гри проти команди Шевченка.

А от головний тренер нашої збірної повідомив хороші новини – всі тести на коронавірус виявилися негативними. Таким чином, нових втрат в України не буде. Ба більше, до табору національної команди приєднається ще один голкіпер.

Також Шевченко виділив основні аспекти підготовки до важкої дуелі з Німеччиною, яка стартує 10 жовтня о 21:45.

Україна

Молодіжна збірна України обіграла Румунію та зберегла примарні шанси на Євро-2021. Єдиний гол був забитий з пенальті, який "намалював" Георгій Цітаішвілі. Про це вінгер Динамо зізнався сам у післяматчевому коментарі – відео гола і огляд поєдинку.

Динамо отримало дозвіл зіграти з Ювентусом у присутності вболівальників. Київський клуб вже розпочав продаж квитків на матч Ліги чемпіонів.

Лунін претендує на місце в основі Реала. Українець вразив Зідана і може дебютувати вже наступного тижня.

Зоря оголосила заявку на груповий турнір Ліги Європи 2020/21. Як відомо, суперниками команди Скрипника стануть Лестер, Брага і АЕК Афіни.

Стало відомо, коли Динамо зіграє з Шахтарем. УПЛ оголосила розклад матчів одразу на 3 тури.

Мар'ян Швед відзначився першими результативними діями в Бельгії.

Світ

Стартував відбір на ЧС-2022 в Південній Америці. Мессі забив за Аргентину, Суарес – за Уругвай.

Паулу Фонсека може покинути Рому після непереконливого старту сезону. Клуб вже підшукав одного з кандидатів на посаду нового тренера.