УКР РУС

Головні новини 17 липня: капітан молодіжної збірної перебрався у Європу, відбулося перше жеребкування Ліги чемпіонів

18 липня 2020 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за п'ятницю, 17 липня.

Україна

Захисник Зорі та капітан молодіжної збірної України Євген Чеберко продовжить кар'єру в чемпіонаті Австрії. ЛАСК оголосив про підписання контракту з 22-річним українцем.

Динамо отримало вигідний варіант продажу Жерсона Родрігеса – кияни хочуть витиснути ще більшу суму за трансфер скандального форварда.

Дирекція УПЛ оголосила дати проведення і час початку перших матчів плей-офф чемпіонату України сезону 2019/20 за право зіграти у кваліфікації Ліги Європи.

Черговий легіонер донецького Шахтаря потрапив на радари європейського топ-клубу – Ювентус серйозно цікавиться Маркосом Антоніо.

"Динамо було готове психологічно": що може завадити Києву на шляху в ЛЧ і хто – останній представник України в Європі.

Світ

У швейцарському Ньйоні завершилося перше жеребкування єврокубкового сезону 2020/21. У попередньому раунді Ліги чемпіонів зіграють 4 команди.

Лідс повернувся в АПЛ після 16 років очікувань – команді Марсело Б'єлси навіть не довелось виходити на поле. Фінал Кубка Іспанії можуть перенести на Різдво – RFEF готує повернення уболівальників на трибуни.

Андре Шюррле шокував рішенням завершити кар'єру – герою ЧС-2014 лише 29 років.

Українці за кордоном

Роман Зозуля розгромив одного з лідерів у фіналі за життя в Іспанії – екс-форвард Динамо оформив 2-й вихід у Прімеру. Андрій Лунін епічно "привіз" гол, але став найкращим у матчі та зберіг для Ов'єдо прописку в Сегунді. Василь Кравець асистом допоміг Луго героїчно продовжити серію без поразок.

Ярмоленко зіграв 14 хвилин, але Вест Хем впевнено переміг Уотфорд і де-факто зберіг прописку в АПЛ.

Аталанта повісила цінник на Руслана Маліновського для потенційних топ-претендентів.