УКР РУС

Головні новини 16 вересня: Ребров вийшов до плей-офф кваліфікації ЛЧ, Шахов покинув Італію, збірна зіграє проти Франції

17 вересня 2020 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 16 вересня.

Ліга чемпіонів

Угорський Ференцварош взяв реванш у Динамо З – Ребров та інші українці за крок до виходу в ЛЧ із історичною перемогою. Український тренер поділився емоціями після тріумфу в Будапешті.

Натомість Мілевський і Хачеріді програли Маккабі Т.-А., Станковіч вилетів від кіпріотів, Мольде вийшов на Реброва. Таким чином визначились усі пари плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів.

Україна

Збірна України проведе товариський матч проти Франції – офіційно відомі дата та місце проведення поєдинку. Натомість Супряга та Антоніо опинились серед претендентів на премію Golden Boy – несподіване зникнення талантів Динамо та Шахтаря.

Ігор Йовічевіч майже узгодив деталі контракту зі СК Дніпро-1 та отримає амбітне завдання. А Мохаммед Кадірі офіційно повернувся в Росію, де виступатиме в оренді.

Інші топ-події

Хавбек Євген Шахов покинув Італію – українець приєднається до співвітчизника в Європі. Жозе Моурінью обговорив з Бейлом його можливий прихід в Тоттенхем і готовий задовольнити фінансові апетити валлійського вінгера.

У Кубку англійської ліги Лідс програв дербі Халлу, Вест Бромвіч та Евертон розгромили андердогів, Саутгемптон вилетів від Брентфорда. Натомість ПСЖ у меншості зумів вирвати перемогу в Метца на останніх секундах матчу Ліги 1.