Екс-арбітр ФІФА Орєхов: Вважаю, що епізод з Бутком – це пенальті

24 жовтня 2017 2050 Читать на русском
Екс-арбітр ФІФА Орєхов: Вважаю, що епізод з Бутком – це пенальті
Олег Орєхов

Колишній арбітр ФІФА Олег Орєхов, який обслуговував матчі чемпіонату України, прокоментував скандальний епізод у матчі 13 туру УПЛ Динамо – Шахтар.

"Епізод з рукою Богдана Бутка? Я вважаю, що це 11-метровий удар. Природне положення рук це коли рука внизу. Удар був несильний, відстань була нормальна. Бутко технічно неправильно виконав стрибок. М'яч йшов у ворота...

Лучі: Умисної гри рукою у Бутка не було. Це не пенальті

Ми беремо відстань і силу удару. Сили удару не було, рука не перебувала внизу, в природному положенні, а перебувала вгорі. М'яч влучив у руку. Це не була навмисна гра рукою, за яку карають жовтою карткою або вилученням, а були просто некоординовані дії гравця, які призвели до того, що він зіграв рукою. За це призначають пенальті", – цитує Орєхова Sport.ua.

Динамо – Шахтар: комітет арбітрів ФФУ визнав правильним рішення Романова не призначати пенальті за гру рукою Бутка

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
powered by lun.ua
16
год
:
18
хв
Арсенал
18:30
Манчестер Сіті
Вгадай результат матчу
Залиште відгук